Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne vicdansızlarmış yaaa, çiçekten ne istediniz
fesatlanacağına oda yetiştireydi. sorup öğreneydi nasıl olur ,ne yapmam gerekir felan diyeee Bitki için sıvı besinler var canım ,onlardan alıp denemeni tavsiye ederim,
faydası olacağı kesin :)
bazı insanların nazarı değiyo galiba
benim menekşelerimde çok güzl açmışlardı, bigün arkadaşım geldi
ne güzel açmış çiçeklerin dedi, o gitti ertesi gün çiçeklerim soldu:çok üzgünüm:
ayy maşallah çok güzeller hepsi ayrı ayrı emek verdiğiniz belli benimde bir gün evim olursa balkona çiçek doldurucam çok özendim sizden
yaa bak ben bilmiyodum bunu, nerde satılıyo bu sıvı besinler, begonyam güdük güdük duruo yaaa :çok üzgünüm:
tatlım büyük marketlerde bile olur,bahause de bahçe bölümünde de var
en basiti pazarda çiçekçilere sor onlarda bile oluyor
en son aldığım 3.5 milyonmuydu neydi pahalı bişi deyil yani çiçek açan bitkiler için ayrı salon bitkileri için ayrı oluyor :)
ne kadar güzel çocuklarınız gibi çiçeklerinizle ilgilenmeniz
çok özendim doğrusu
yaa bak ben bilmiyodum bunu, nerde satılıyo bu sıvı besinler, begonyam güdük güdük duruo yaaa :çok üzgünüm:
tatlım büyük marketlerde bile olur,bahause de bahçe bölümünde de var
en basiti pazarda çiçekçilere sor onlarda bile oluyor
en son aldığım 3.5 milyonmuydu neydi pahalı bişi deyil yani çiçek açan bitkiler için ayrı salon bitkileri için ayrı oluyor :)
begonya salon bitkisimi oluo kaydirigubbakcemile3 bi de bende peygamber kılıncı var bi de difambahya mı diolar bi çiçek daha varya ondan var, üçü de çiçek açmayan cinsten yanekaydirigubbakcemile3 diğerlerini evi taşıycam diye verdiydim eski mahalledekilere, zaten onlar da bakamamışlar gitti gül gibi çiçeklerim, kocaman oldulardı hepsi senağlama
ahanda benim çiçenk bu ne çiçengi bu![]()
ıcım acıldı ne guzelller
maşalahhh
teşekkür ederim saolun ,evet çay içmek acip zevkli :)güle güle büyüt ömrü uzun olsunlar canım .çok güzeller.cıvıl cıvıl.
balkonunda keyif yapmak harika olur eminim..a.s.
balkon şenlenmiş süper olmuş. ben severim çiçekleri ama bakamam :)
çok güzel çiçeklerin
evet aynen dediğin gibi ,sabah ev halkını uğurladıkdan sonra ilk işim kızçelerimi dolaşırım kuruyan yapraklarını toplar bir yandan da sularım,severim koklarım bazende kızarım kikikiik
-bak yanındaki gelin oldu ,keserim seni heee ona göre, açacaksan aç --gibiii
salon bitkilerim de çok hatta bir tanesi ilk evlilik yıldönümümüzde aşkımcım almıştı:)