Bahçe Bakımı ve Çiçekler Kızlar balkon çiçeklerim at

ayy maşallah çok güzeller hepsi ayrı ayrı emek verdiğiniz belli benimde bir gün evim olursa balkona çiçek doldurucam çok özendim sizden

ne vicdansızlarmış yaaa, çiçekten ne istediniz
fesatlanacağına oda yetiştireydi. sorup öğreneydi nasıl olur ,ne yapmam gerekir felan diyeee Bitki için sıvı besinler var canım ,onlardan alıp denemeni tavsiye ederim,
faydası olacağı kesin :)

yaa bak ben bilmiyodum bunu, nerde satılıyo bu sıvı besinler, begonyam güdük güdük duruo yaaa :çok üzgünüm:
bazı insanların nazarı değiyo galiba
benim menekşelerimde çok güzl açmışlardı, bigün arkadaşım geldi
ne güzel açmış çiçeklerin dedi, o gitti ertesi gün çiçeklerim soldu:çok üzgünüm:

evet bence de nazar deyyo, şöle cıvıl cıvıl çiçekler yetiştirmek istiyom da bu saatten sora ben elimdeki çiçekleri koruym da ötekiler kusur kalsınkaydirigubbakcemile3

ayy maşallah çok güzeller hepsi ayrı ayrı emek verdiğiniz belli benimde bir gün evim olursa balkona çiçek doldurucam çok özendim sizden

bende kiracıyım ,en büyük hayalim 4 yanı bahçeli bir evim olması
ahhhhhhh ahhhhhh neler yetiştiririm kimbilir
onların hayalini kuruyorum inanın :)
inş gönlünce evin olsun canım

yaa bak ben bilmiyodum bunu, nerde satılıyo bu sıvı besinler, begonyam güdük güdük duruo yaaa :çok üzgünüm:

tatlım büyük marketlerde bile olur,bahause de bahçe bölümünde de var
en basiti pazarda çiçekçilere sor onlarda bile oluyor
en son aldığım 3.5 milyonmuydu neydi pahalı bişi deyil yani çiçek açan bitkiler için ayrı salon bitkileri için ayrı oluyor :)

ne kadar güzel çocuklarınız gibi çiçeklerinizle ilgilenmeniz
çok özendim doğrusu

evet aynen dediğin gibi ,sabah ev halkını uğurladıkdan sonra ilk işim kızçelerimi dolaşırım kuruyan yapraklarını toplar bir yandan da sularım,severim koklarım bazende kızarım kikikiik
-bak yanındaki gelin oldu ,keserim seni heee ona göre, açacaksan aç --gibiii
salon bitkilerim de çok hatta bir tanesi ilk evlilik yıldönümümüzde aşkımcım almıştı:)

tatlım büyük marketlerde bile olur,bahause de bahçe bölümünde de var
en basiti pazarda çiçekçilere sor onlarda bile oluyor
en son aldığım 3.5 milyonmuydu neydi pahalı bişi deyil yani çiçek açan bitkiler için ayrı salon bitkileri için ayrı oluyor :)

begonya salon bitkisimi oluo kaydirigubbakcemile3 bi de bende peygamber kılıncı var bi de difambahya mı diolar bi çiçek daha varya ondan var, üçü de çiçek açmayan cinsten yanekaydirigubbakcemile3 diğerlerini evi taşıycam diye verdiydim eski mahalledekilere, zaten onlar da bakamamışlar gitti gül gibi çiçeklerim, kocaman oldulardı hepsi senağlama

Syngonium_hybrid.jpg
ahanda benim çiçenk bu ne çiçengi bu

güle güle büyüt ömrü uzun olsunlar canım .çok güzeller.cıvıl cıvıl.
balkonunda keyif yapmak harika olur eminim..a.s.

balkon şenlenmiş süper olmuş. ben severim çiçekleri ama bakamam :)

çok güzel çiçeklerin

balkon şenlenmiş süper olmuş. ben severim çiçekleri ama bakamam :)

çok güzel çiçeklerin

kız bende bilmiyordum ,ama öğrenmeye başladım kikikiki
balkon çiçekleriyle uğraşma geçmişim 3 senedir;

ilk senemde hercai menekşe ve çilek dikmiştim yeşil yeşil böcekler dadandı ne yaptımsa olmadı ve öldüler

ikinci senemde yine aynen hercai felan filan bişiler diktim yine aynı böcekler sardı
(bu arada isimlerinide öğrendim yaprak biti deniyormuş ) ziraatden ilaç aldım ve uyguladım
sonuç mu? kikikikiki böcekler öldüüüüüü yupiiii ama çiçeklerimde öldü kikikiki

3 senem de hem yaprak biti hemde beyaz bitlerle uğraşıyorum ama bu sefer az az ilaçlıyorum
ve gördüğünüz gibi şu ana kadar sorun yok inş. böyle devam eder :)))

evet aynen dediğin gibi ,sabah ev halkını uğurladıkdan sonra ilk işim kızçelerimi dolaşırım kuruyan yapraklarını toplar bir yandan da sularım,severim koklarım bazende kızarım kikikiik
-bak yanındaki gelin oldu ,keserim seni heee ona göre, açacaksan aç --gibiii
salon bitkilerim de çok hatta bir tanesi ilk evlilik yıldönümümüzde aşkımcım almıştı:)

şşş ticen çiceklerlen konuşmak gerçekten etkili oluo, hatta bunun deneyini bile yapmışlar, bi çiçeğe sen çirkinsin hiç güzel deilsin filan gibi konuşmuşlar, diğerine sen mükemmelsin çok güzelsin filan demişler, çirkin dedikleri çiçek solmuş ölmüş diğeri şahlandıkça şahlanmış, bende eskiden çokkonuşurdum, hatta çiçeklerime kız zilloooşş sen bu gün ne güzel olmuşun ööle maşşallah sene hayde bakem sana maamanı verem filan derdim :roflol::roflol:

ay evet bunu bende duymuştumm ama işin aslı benim kızım yok ya o bakımdan
aramızdaki muhabett çiçeklerimin hepsi kız mumelesi görüyor,çiçek açtılarmı gelin oluyorlar kikikikiki

tijencim çiçek konusunda çok cahilim. kadife çiçeği gelmişti hediye bakamadım boynunu büktü koridora koydum ben de şimdi toparlanmış :)

şu an evde cam güzelim var. ona biraz bakıyorum yapraklarına su püskürtüyorum. durmadan açıyor yavruağzı renkte

sen devam et uğraşmaya terapi gibi gelir

Back
X