- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
büyük ıhtımalle bı kaç saat sonra msj atar
sarjım bıtmıştı, hamama gıttık, cevap veremedım der
sorumsuz erkek klasığı
ben olsam telefonumu kapatır ertesi gün saat 3e 5e kadar falan açmazdım.
ben sinirlenmekten ziyade acaba başına birseymı geldi diye dusunurdum acıkcası..bence olayın bide bu boyutunu düşün
düşünüyorum düşünmüyorum değil ancak ben her böyle düşündüğümde ne olucakki ne gelicekki diyor bana korkma diyip duruyor ben kıskanç katı biri değilim ancak bana haber vermeden böyle olması beni delirtiyor insan karşısından beklediği davranışı kendiside uygulamaz mı bana haber vermemi bekliyor ancak kendisi bu şekilde davranıyor yaaa ama başına Allah korusun bir iş gelmiş olsada evden çıkmadan bana yazabilirdi gidiyorum diye derse veya ailesiyle haber verebilirdi şuan belirsizlik içnideyim ve telefonuda kapalı delirmek üzereyim
bende boyle durumlarda cok sinirlenirim kafamda turlu turlu seyler kurarım senın gibi ama ucunda gercekten onemlı nedenler cıkabiliyor.ha bana sorarsan ben boyle bi sorumsuzluk yapmam benım basıma bısey gelmedigi surece sarjmda bıtse ne yapar eder ona haber veririm.ama erkekler genel olarak sorumsuz olabiliyor.sana tavsiyem dondugunde tepkili davranma gec cevap verme .ne oldu diye sor sakin sakin konuş onemsiz bi nedense trip atabilirsin
telefonu kapatmakla mesajlara cevap vermemenin farkı ne ki? ikisi de meraklandıran ve tepkili tavırlar. ben kapalı telefona çok çok daha fazla sinir olurum ama herkesin tepkisi farklı tabi. bakılınca ikisi de çocuksu.tatlım bunu yapmak zor bişey değil ama bana çok çocuksu geliyor hani telefon kapamak yerine mesaj attığında cevap vermemeyi mesajlarının iletilip ama benim cevap vermediğimi görmesi daha gıcık edici diye düşünüyorum ama düşüncen için teşekkür ederim tatlım
telefonu kapatmakla mesajlara cevap vermemenin farkı ne ki? ikisi de meraklandıran ve tepkili tavırlar. ben kapalı telefona çok çok daha fazla sinir olurum ama herkesin tepkisi farklı tabi. bakılınca ikisi de çocuksu.
umarım başına bir şey gelmemiştir belki de aklına gelmeyen farklı ve mantıklı bir sebep oluşmuştur.
canım sen ayrılmamış mıydın sevgilinden??
ilk defa mı böyle bir şer yapıyor tatlım?
dedigim gibi davran bence ve dua et basına bısey gelmiş olmasın neden boyle yaptıgını ogrenınce istedigin tepkiyi ver.hatta eger bunu sureklı yapıyosa hiç bişey olmamış gibi davran sinirlerine hakım ol bu sefer sasıracaktır ne oluyo buna diye niye tepki vermedi diye .bunu yapmak zor ama umrnda degilmiş gbi davran ona misilleme yap.ha bu arada cevap gelirse buraya yazabilir misin? bende merak ettım neden boyle yaptıgını
evet tatlım ikiside tepki tavırlar ancak telefonumu sırf ona tepki olsun diye arkadaşlarımdan da mahrum edemem acil bişey olur bi durum olur ancak o mesaj attığında benim cevap vermediğim zaman yoktur hemen yazarım bu sefer açsa ve yazsa yazmadığım zaman görüpte yazmadığım ozaman ona daha büyük tepki canım umarım gelmemiştir geldğini sanmıyorum tatlım bana şimdi gelince bir sürü bahane sayıcak ve bu beni daha çok delirticek!üstüne birde yoruldum yatayım derse kıyametler kopartırım
ayrıldık hayatım ancak 1 hafta sonrasında aradı beni arkadaşını arattı önce sonra kendisi aldı telefonu konştuk daha doğrusu o konuştu ben dinledim sonrasında o ssustu bütün sustuklarımı kustum sonra hemen ertesi günü yanıma geldi şans istedi yalvardı özürler diledi haklı olduğumu söyledi bir çok şey kuzum benden şans istedi bende o şansı verdim ama hiç bişey eskisi gibi olmaz bunu kabullenirsen olur demiştim herşeye razıyım dedi çok pişmandı 1 hafta aramamıştım onu baktım o aradı işte öyle kuzum şans verdim ama bunu değerlendirmek onun elinde değilse biticeni biliyor ve eskisi gibi değil hatalarını yapmıyor ancak bugün bu olana aklım ermiyor çok sinirliyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?