- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
[SIZE]Bi keresinde aynısnı bende yaşamıştım meraktan ölmüştüm sonuç hiç bişey yok ben iyiyim abartıyorsun üstüne bide azar ailesine sorduğum için ve ben küplere biniyorum kızıyorum kavga ediyoruz özür diliyor o yüzden hiç takma onlar bizim kadar gale edinmyorlar kendilerine daha rahatlar kızlardan[/SIZE]
anladım canım.. hayırlısı olsun.. bencede şarjı bitti ve dışarda kendisi.. nasılsa eve gidince söylerim diyede bi haber vermeyi gereksiz görüyodur..
kardeş falan var mı? ya da annesiyle aran iyiyse arayabilirsin saat de geç oldu ama. ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi
gerçekten çok düşüncesizler yaaa insan karşısındakini merakta bırakırmı yaaa takmamak elde değil canım yaaa bi yandan korkuyorumda bişemi oldu diye ancak olmamıştır diyede düşünüyorum bulucak bana bir bahane çok sinirlendim ama şuan yaaa gerçekten yanımda olsa parçalayabilirim canım sinirimden
aynen öyle tatlım şu erkekler kendilerini ne zeki sanarlar yaaa birde böyle kendilerini övmeleri böbürlenmeleri yok mudur nefret ediyorum aslında en aptal onlar bizim öyle olduğumuzu düşünürler ancak kendileri gerçekten aptallar! saol kuzum umarım hayırlı olur bu güne dek hiç bir sorun yoktu ancak bugün bu olması sinirlerimi bozdu
Merhaba canım hangi hamam bilmiyorum ama telefonuyla girdiyse hamama çalmış olabilirler. Bizim gittiğimiz hamamda hırsızlık olayları çok oluyordu mesela. Belki de hırsızlık oluyor diye telefonu kapattı götürmedi yanında. bir ihtimalde şarjı bitmiş olabilir yine bu çok olası zaten. Hemen telaşlanma ve sinirlenme bence ona sormadan önce de sakin ol bu yüzden.
Valla canım ben seni çok iyi anlıyorum şuanki sinirinide ama onlar bizi anlamıyorlar işte boşuna merak ediyosun bence tabi insann elinde olan bişey değil ama sen yinede rahat olmaya çalış mesaj atar 1 2 saate kesin
canım büyük ihtimal böyle ama insan bir yandan da kötü birşey oldu diye endişeleniyor doğal olarak..
inşallah kötü birşey olmamıştır ama sana döndüğünde nerdeydin bilmem ne diye üstüne gitme şöyle yap mesaj attığında düşündüğümüz gibi bir sorumsuzluk yaptıysa tamam hayatım bende şunu yapıyorum de.. belkide bilerek seni merak ettirmek için yapmıştır.. hemde bozulur yani onu merak etmemene diğer yandanhani kızıyormuş ya sana boşuna merak ediyorsun beni diye.. böylece de güzel bir ders olur ona :)
ben bile merak ettim :))
hbr alınca yaz canım bence uyuyakaldı gibi geliyo:))
hiç tii ye alma salla gitsin sorma bile umursamadıgını gösterki o çabalasın. boşuna gerilme bence.. kaçan kovalanır..
bence yüzsüzlük yapıp senin aramanı nerdeydin demeni bekleyecek :)
tatlım zaten telefonu kapalıyken yazdım yani bu tarz bi mesaj daha demem yani beklerse çok bekler bende yazmıcam yazması gereken kişi o yani:)
bu kadar merak etme aslında yoksa iliskiniz uzun sürmez ki......bırak istediğini yapsın....ama sen de aynı sekilde umursamaz davranmalısın...mesela bu duruma kızdıysan telefonu kapalıyken mesaj atmamalıydın fazla.....hatta hic atmamalıydın ...onun telefonunu kapattığının bile farkında olmaman gerekirdi....o istiyosa sana herseyi söyler zaten.....istemiyosa da fazla üstüne gitmemelisin...yoksa gercekten boğarsın...ilk baslarda böyle her yaptığını söyler vs ama üstünden zaman geçince kendini kontrol altında hissedince kaçar....simdiden bu kadar endiseleniyosan sırf telefonu kapalı diye ilerde olur da bir ayrılık yaşarsanız cok üzülürsün....bence kendini kontrol etmelisin bu mesaj telefon konusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?