- 23 Eylül 2015
- 37
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi smyyemr_60
-
Sormadım ama eminim eşim sormuştur ve ona farkında deilim yada onu rahatsız etmek istemiyorum demiş olabilir benim kayınvalidem oğluna çok güzel rol yapar ben kasti yaptığını düşünüyorum çünkü 1 deil 2 deil devamlı böleKayınvalidenize nedenini sordunuz mu? Eğer o bu durumu kasti olarak yapıyorsa takmamaya çalışın.
Ne güzel sölemişsiniz ama eşimde bitiyo herşey bana karşı anlayışlı deil ne kadar güzellikle konuşursam konuşuym her zaman annem haklı ne var onda sen ara der surat asmıyorum ama eşim kesinlikle hemen rengini belli ediyo davranışları konuşması hemen değişyo ne yapcağımı şaşırdım inanın
Ben bu durumu çok takıyorum çok üzülüyorum eşim bunun farkında dilede getiriyorum saten nie benden bu kadar kopuk ben ona naptım diorum ama eşim bunu daha söletmiyo bana annesini savunuyo seni rahatsız etmemek için aramıyo bana soruyo soracağını yetmez mi dio ben takmıyom artık tamam boşveriyim diorum ama nerde olmuyo kendimi üzüyorum boşuna farkındayım ama eşimin bana surat yapıp tavır alması daha da üzüyoEee siz aranıp sorulmayınca üzülüyorsunuz madem, yüzünüz düşmüyor mu? Eşiniz bunu umursuyor mu? Ben olsam eşime bunu sorardım. Dünya annesinin etrafında dönmüyor. Elinizden gelenin fazlasını yapmanıza rağmen ve karşı taraftan umduğunuz sıcaklığı bulamıyorken, en ufak şeyde annesi trip attı diye, eşinizin size surat asmaya hakkı var mı? Eşinizi mutlu etme düşünceniz güzel de aynı şekilde o da sizin mutluluğunuzu düşünmeli.
Aynen öyle arkadaşım hamileyim işme koşmuyorum artık die mi yapıyo anlamış deilim öteki gelin aramaz sormaz ama ondan iyisi yok ahh ahhh ben üzülmeyimde kim üzülsünaramazsan arama yar aramazsan arama
aman boşverin aramasın, siz her işine koştuğunuz için kıymetiniz kalmamış, kırk gün sırtınızda taşırsınız bir gün indirirsiniz sizden kötüsü olmaz
Çektim saten düşünmüyo deilim ondan mı bu tavırlararamazlar canım. aramasınlar da .. sen de arama. ınsanların egosuna sinir oluyorum hep kendileri aranacak kendileri aramıcak . canını sıkma ve arama. kendini çek biraz .
Oofff valla eşin ne iyi ne anlayışlı ben eşim tavır alıyo benim suçum 1 kere aramaktan ama annesi beni hiç aramıyo annesinin yaptığını yok sayıyo sadece benim yaptığıma bakıyo bana surat asıyo bıktım vallahi bu durumdan eşimin bana tavrı daha çok yıpratıyo artık annesini geçtim allaha havale ediyorum onuCanım valla benim kv de aramıyor.
Önceden arardım her hafta.Şimdi aramıyorum.Hamileliğim boyunca 2 kere aradı.O da eşim kp ile konuşurken dedim valla hiç merak ta mı etmiyor x annem.Öldükmü kaldık mı?
Ertesi gün aramıştı.
Bir beklentim yok açıkçası ne kaaa uzak o kaaa iyi yani.
Sende bekleme.
Eşim zorlamaz beni zorlayamaz kendisi annemi kaç kere aramışta ben kv yi arayacağım.
Ben anladım sizi yani diorum ki kırılsamda sinirlensem dahi belli etmiyorum tabi umursamamak mümkün deil benim için böyle şeyleri çok takan biriyim kurtulamıyorum
Benimde annem çok çekti aynı babam yanında olmadı hiç ama ben hep dedim ki ben beni önemseyen koruyan biriyle evlencem ama olmadı gönül bunu sevdi aslında bu kadar deildi eşim ama hamilelik dönemimde herşey değişti kv de eşimde değişti bilmiyorum neden ama zoruma gidiyo çok duygusal geçiriyorum bide hamileliğimi zor geçiyo gerçekten çok zorerkekler ne kadar rahatlar keşke bizler de böyle olsak
takmayacaksınız... siz de umursamayacaksınız başka çözümü yok...
annem 46 yaşında evlendiğinde ilk 15 yıl pekmezini çıkardılar kadının babam hiç korumadı kollamadı şimdi bir sürü hastalık çıktı...
ve keşke o zamanlar aklım olsaydı da değer verene değer veririm deyip kenara geçseydim.. der
Birşey yapmayacaksın canım. İyi niyetle de olsa kendini bu kadar ezdirme. Millet yapışan kaynanalardan rahatsız zaten boşver. Ne iyilik et, ne karşılık bekle. Bir de fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kv de olsa çok fazla vıç vıç olmamak lazımNe güzel sölemişsiniz ama eşimde bitiyo herşey bana karşı anlayışlı deil ne kadar güzellikle konuşursam konuşuym her zaman annem haklı ne var onda sen ara der surat asmıyorum ama eşim kesinlikle hemen rengini belli ediyo davranışları konuşması hemen değişyo ne yapcağımı şaşırdım inanın
Saten benim kv den çok candan çok konuşkan biri deil ama bi arkadaş tanıdık ortamında bana gelinim deil bu kızım benim flan dio ama sadece lafta göstermiyo bide eşimin yanında sarılır bana sadece gösteriş onun yanında yapar daha yokBenimki de çok nadir arıyor, benim de ona karşı bildiğim bir kusurum olmadı. Bu ve benzeri nedenlerden dolayı soğuk davranıyorum , belki bu yüzden kendimden soğuttum galiba diyorum. Onu haksız buluyorum. Böyle kafam çok rahat, o anca kendi çocuklarıyla torunlarıyla ilgileniyor, ne bir arkadaşı var ne gelinleriyle ne de dünürleriyle samimi. Bu ana kraliçe triplerine sinir oluyorum. Tavır sadece bana değil yani, sizinki de böyledir bence üzülmeyin
Haklısınız aslında bebeğim hissediyo bu kadar üzülmeye değecek insan deil belki de o yani ben takmamak için çok uğraşıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama aklımda hep geceleri bazen ağlıyorum haketmediğim için en çokta çünkü hiç bi sorun yok aramızda offf bilmiyorum kurtulmak istiyorum eşim az biraz yanımda olsa belki umursamam ama yok işte deilSize bir melek gelecek..
Ona odaklanın..
Hiçbişey sizi üzemez o zaman..
Çünkü siz üzüldükçe bebeğiniz hissediyor ve hissedecek..
Bebeğinizden başka bişeyin önemi var mı?
Siz de onun yaptıklarınızı umursamamaya takmamaya başladığınızda daha huzurlu olacaksınız..
Zaten taksanız da olan sadece size oluyor..
Zaten hiç sevmem vıcık vıcık ilişkileri çok samimi olmamaya çalışıyorum artık mesafeliyim tabi ama bana dese kiBirşey yapmayacaksın canım. İyi niyetle de olsa kendini bu kadar ezdirme. Millet yapışan kaynanalardan rahatsız zaten boşver. Ne iyilik et, ne karşılık bekle. Bir de fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kv de olsa çok fazla vıç vıç olmamak lazım
Benim ki tam tersi bana söleyeceği şey için bile eşimi arar keşke uzakta olsam ama 3 sokak üstünde oturyorum hergün mutlaka dışarı çıkar bi kere bana uğrmaz öldün mü kaldın mı nasılsın die aman ya haklısın sende sürekli arıyo die şikayet ediyosun herkesin derdi başka işteHerkesin kayınvalidesi farklı demek ki. Aman bırakın aramazsa aramasın, siz de sık sık aramayın bayramda seyranda arayın yeter. Eşinizde bir şey derse sonuçta seni arıyor iyi olduğunu biliyorsun (ya da biliyoruz) o yüzden sık sık arayıp rahatızlık vremek istemiyorum dersiniz eşinizde anlar herhalde. Bu arada benim kayınvalidemde sürekli beni arar hergün mutlaka arar napıyosun diye, hatta öyle ki oğluna bir şey söyleyeceği zaman bile beni arayıp bana söylüyor eşime söylemem için.
Aramıyorum tamam ama eşim tavır alıyo işte bu yüzden herşey saten arada kaldım bi yandan kendi duruşum tutumumu sergiliyim diorum ama bu seferde eşim üzüyo beniSen çok üstüne düşmüşsün, ağırlığın kalmamış sanki.
Sen de bir süre arama.
Neden bu kadar dert ediyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?