- Konu Sahibi smyyemr_60
-
Gerekli olan durumlarda arayin sadece kandil, bayram vb.kayınvalidem beni hiç aramıyor kızlar. Geçen gece rahatsızlandı hastenedeydi hamileyim bu halimle 3 saat başında bekledim yanındaydım . Ben yanındaki tek geliniyim 1 eltim var isviçrede o ben her işine koşuyorum misafiri gelir gider temizliğinden tutun pastasından böreğine yaparım hasta olur ilgilenirim saygıda kusur etmem onlara karşı hep güleryüzlüyüm ama kayınvalidem beni aramaz sormaz hatta ben onu ararım ulaşamam ama o beni aramak yerine eşimi arayıp sümeyye beni aramış ne oldu bişe mi var der bunu bana Devamlı yapıyo hasta olsam eşimi arıyo nasıl oldu die beni kesinlikle aramıyo kadın eşime söledim zoruma gidiyo beni normalde aramıyo tamam ama bari ben onu aradığımda bana geri dönsün dedim ama eşim bunda bişe yok sen ben ne farkediyo dedi ama çok şey farkediyo inanın insan bekliyo ya hele hamileyken daha duygusal oluyosun belki abartıyosun takma diyceksiniz ama olmuyo elimde deil yaniKızlar gerçekten çok zoruma gidiyo bu durum bide ben hamileliğimi biraz zor geçiriyorum beni arayıp bi kere napyosun yemek yedin mi istediğin bişe var mı yapıyım alıyım flan hiç demedi. inanın eltim onu senede 2 kere anca arar yani bana karşı yaptıkları biraz nankörlük gibime geliyo doğal olarak zoruma gidiyo ve eşim hiç bir zaman ailesine karşı benim tarafımda olmaz hatta annesinin bana yaptığı en ufak şeyleri bile başıma kakar o yüzden ona çok anlatmak istemiyorum üzüldüğümü bozulduğumu belli ediyorum ama eşim kesinlikle oralı deil. Ne olur bana bi akıl verin sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında konuşmalımıyım kayınvalidemle yoksa artık bende aramasam mı onu bilemiyorum
İki kadın arasında denge kuramayan bir esin ve durumu çok iyi kullanan bir kv var.İlerde sen gelininden suan senden istenenleri isteyebilir misin bunları düsün ki su yazılarından ben hiç öyle biri olduğunu sanmıyorum insallah o zamanlarda senin gibi düsünen gelinler olur da sen gelinine hizmet etmek zorunda olan bir kv olmazsın.Kendini çol yıpratıyorsun esinle konusmandan insallah senin için iyi bir sonuç çıkar.Eşimle konuşcam büyük ihtimalle yani benim durumum anneninkinden farklı ben içimde 1 can daha taşıyorum onu düşünmek zorundayın ne olur sende biraz bizi düşün diycem çünkü artık annesine ne sölesem boş biliyorum yine aynısını yapar o hamileliğim dolayısıyla saten hiç bişe yapmıyorum artık canım senin bayramda yaşadığını bende yaşadım benim midemin bulandığını bile bile eşimi arayıp beni istemiş yardım etsin die allah var gittim sesimi çıkarmadım ama yanına bile yaklaşamadım kokudan midem kötü oldu valla bıraktım hemen bişe diemedi saten eşimde bırak köyü oldun dedi hemen bıtaktım kendimi kullanmayı sevmiyorum ama sırf yaşlı büyük saygısızlık olmasın laf söz olmasın die aslında en çokda ben ona nasıl davranırsam ilerde benim gelinimde bana öyle davranır gibi bi hissiyat var sonuçta herkes ektiğini biçer
tatlım peki kendi yaşam alanın varmı yani hobilerin görüştüğün arkadaşların mesela hiç çalıştınmı yanlış anlama sormamın sebebi şöyleki erkeklerle çok fazla ilgilenince onlar seni hep cebte görüyo ama kendi yaşam alanı olan kadınlar nedense onların gözünde büyüyo seni pasif görmesine izin verme birde çocuğunuz varmı merak ettim yanlış bu yaptığı sonuçta siz bir ailesiniz artık önceliği çekirdek aileolmalı benceHer zaman gider gitmelide bende engellemem onu kesinlikle saten iş yeri annesine çok yakın yeminle annesini benden daha çok görüyo benim için bu sıkıntı deil bende anneme haftada 1 gidiyorum o da demez yeter gitme her hafta ne işin var kesinlikle demez o konularda hakkını yemem ama eşim çok ailesine düşkün boğa burcu erkeği çok anneci annesi hastanedeyken resmen ağladı halbuki büyük bişeyi yok hatta hiç bişeyi yok kadının ama düşün eşim o kadar düşkün ki en ufak bişede annesine ağlar üzülür annesi de soğuk evlatlarına o kadar iyi aman aman çok seven düşen bi anne deil ama anlamıyorum nie böyle eşim bu kadar düşüyo ve önemsiyo bide biz severek evlendik annemler vermiyodu zor ikna ettim yani zor aldı beni daha üstüme titremesi gerekirken yok her zaman ailesi daha önde babasına kardeşinede çok düşkün ben 2. Plandayım hep
Çok doğru haklısınız allah razı olsun iyi dilekleriniz içinGerekli olan durumlarda arayin sadece kandil, bayram vb.
Sizi hatrinizi sormak icin aramayan bir insana cok ozveride bulunmaniza hic gerek yok, sonucta hersey karsilikli, insan iliskileri de..
Ayrica siz artik hamilesiniz, gucunuzu kendinize saklayin ve kimse icin yorulmayin.
Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah.
Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun bana başınızı şişirdim belki birazda hakkınızı helal edin çok saolun güzel fikir ve dilekleriniz içinİki kadın arasında denge kuramayan bir esin ve durumu çok iyi kullanan bir kv var.İlerde sen gelininden suan senden istenenleri isteyebilir misin bunları düsün ki su yazılarından ben hiç öyle biri olduğunu sanmıyorum insallah o zamanlarda senin gibi düsünen gelinler olur da sen gelinine hizmet etmek zorunda olan bir kv olmazsın.Kendini çol yıpratıyorsun esinle konusmandan insallah senin için iyi bir sonuç çıkar.
Hayır hiç çalışmadım bu ilk bebeğim arkadaşlarım var kendi yaşam alanım var hiç bir zaman kendimi ona sana muhtacım tek sen varsın gibi tavır ve sözde bulunmadım ama benim eşim bana çok fazla güveniyo bide çok düşmez üstüme o yüzden kendi işinde gücünde ve hala artık kendi çekirdek ailesi olduğunun farkında bilincinde deil varsa yoksa kendi ailesi anne babasıtatlım peki kendi yaşam alanın varmı yani hobilerin görüştüğün arkadaşların mesela hiç çalıştınmı yanlış anlama sormamın sebebi şöyleki erkeklerle çok fazla ilgilenince onlar seni hep cebte görüyo ama kendi yaşam alanı olan kadınlar nedense onların gözünde büyüyo seni pasif görmesine izin verme birde çocuğunuz varmı merak ettim yanlış bu yaptığı sonuçta siz bir ailesiniz artık önceliği çekirdek aileolmalı bence
Aslında eminim hiç bi kabahatim yok evet ama insan şüpheye düşüyo kv lerin neye nasıl tepki vereceği belli olmuyo o yüzden bende kendimde arıyorum suçuSen anladığım kadarıyla bi kabahatim mi oldu acaba diye düşünüyosun. Öyle bişey yoktur emin ol öyle olsa çoktann kulağına gelmiş olurdu.
belkide senin daha çok farkına varmalı yani biraz seni önemsemeli bunu nasıl sağlarsın bilmiyorum ne demeliyim çünkü eşinin karaterini bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem tatlım bencede konuş onun la al karşına içine atıp dolma çünkü ne kadar dolarsan o kadar büyük olur patlaman ilişkilerin en büyük problemi iletişim kopukluğu belkide sana bu kadar güvenmesi o kadarda iyi birşey değildir yani seni ihmal edecek kadar olması diye düşünüyorum çok tatlı çok cici bir bayana benziyosun bence haketmiyosun yani bilmiyorum ama kendinden bu kadar ödün verme senin en ilgiye ihtiyaç duyduğun bi dönem birde bu erkeklerin annelerine bu kadar düşkün olmalarını hiç anlamıyorum gerçekten denge olmalı herzamanHayır hiç çalışmadım bu ilk bebeğim arkadaşlarım var kendi yaşam alanım var hiç bir zaman kendimi ona sana muhtacım tek sen varsın gibi tavır ve sözde bulunmadım ama benim eşim bana çok fazla güveniyo bide çok düşmez üstüme o yüzden kendi işinde gücünde ve hala artık kendi çekirdek ailesi olduğunun farkında bilincinde deil varsa yoksa kendi ailesi anne babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?