Kızlar bana akıl verin sizce ne yapmalıyım ??

Gerekli olan durumlarda arayin sadece kandil, bayram vb.

Sizi hatrinizi sormak icin aramayan bir insana cok ozveride bulunmaniza hic gerek yok, sonucta hersey karsilikli, insan iliskileri de..

Ayrica siz artik hamilesiniz, gucunuzu kendinize saklayin ve kimse icin yorulmayin.

Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah.

İki kadın arasında denge kuramayan bir esin ve durumu çok iyi kullanan bir kv var.İlerde sen gelininden suan senden istenenleri isteyebilir misin bunları düsün ki su yazılarından ben hiç öyle biri olduğunu sanmıyorum insallah o zamanlarda senin gibi düsünen gelinler olur da sen gelinine hizmet etmek zorunda olan bir kv olmazsın.Kendini çol yıpratıyorsun esinle konusmandan insallah senin için iyi bir sonuç çıkar.

İyilik yap denize at demisler ; balik bilmezse halik bilir demisler ,. O kotu diye ssnde mj kotu olacaksin.,. Hanmligini saygini bozma

tatlım peki kendi yaşam alanın varmı yani hobilerin görüştüğün arkadaşların mesela hiç çalıştınmı yanlış anlama sormamın sebebi şöyleki erkeklerle çok fazla ilgilenince onlar seni hep cebte görüyo ama kendi yaşam alanı olan kadınlar nedense onların gözünde büyüyo seni pasif görmesine izin verme birde çocuğunuz varmı merak ettim yanlış bu yaptığı sonuçta siz bir ailesiniz artık önceliği çekirdek aileolmalı bence

Çok doğru haklısınız allah razı olsun iyi dilekleriniz için

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun bana başınızı şişirdim belki birazda hakkınızı helal edin çok saolun güzel fikir ve dilekleriniz için

Sen anladığım kadarıyla bi kabahatim mi oldu acaba diye düşünüyosun. Öyle bişey yoktur emin ol öyle olsa çoktann kulağına gelmiş olurdu.

Hayır hiç çalışmadım bu ilk bebeğim arkadaşlarım var kendi yaşam alanım var hiç bir zaman kendimi ona sana muhtacım tek sen varsın gibi tavır ve sözde bulunmadım ama benim eşim bana çok fazla güveniyo bide çok düşmez üstüme o yüzden kendi işinde gücünde ve hala artık kendi çekirdek ailesi olduğunun farkında bilincinde deil varsa yoksa kendi ailesi anne babası

Sen anladığım kadarıyla bi kabahatim mi oldu acaba diye düşünüyosun. Öyle bişey yoktur emin ol öyle olsa çoktann kulağına gelmiş olurdu.
Aslında eminim hiç bi kabahatim yok evet ama insan şüpheye düşüyo kv lerin neye nasıl tepki vereceği belli olmuyo o yüzden bende kendimde arıyorum suçu

belkide senin daha çok farkına varmalı yani biraz seni önemsemeli bunu nasıl sağlarsın bilmiyorum ne demeliyim çünkü eşinin karaterini bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem tatlım bencede konuş onun la al karşına içine atıp dolma çünkü ne kadar dolarsan o kadar büyük olur patlaman ilişkilerin en büyük problemi iletişim kopukluğu belkide sana bu kadar güvenmesi o kadarda iyi birşey değildir yani seni ihmal edecek kadar olması diye düşünüyorum çok tatlı çok cici bir bayana benziyosun bence haketmiyosun yani bilmiyorum ama kendinden bu kadar ödün verme senin en ilgiye ihtiyaç duyduğun bi dönem birde bu erkeklerin annelerine bu kadar düşkün olmalarını hiç anlamıyorum gerçekten denge olmalı herzaman

aman arayıp sormasın ne var bunda
dertsiz başınıza dert arıyorsunuz resmen...

Bence sizden çok haz etmiyor. Yani aradığınızda eşinize dönmeside siz eşinize olumsuz bişey söylediğinizde kendini haklı çıkarmak. Bi nevi ben arıyorum, ilgileniyorum gelinimle demek. Yani yardım edin tabi ama bazen insan karşılık bekliyor en azından bi güleryüz ilgi. Hele ki hamilelik döneminde. Bence artık kendinizi fazla kullandırtmayın ve bu kadar da üzmeyin. Bazı insanlar maalesef gerçekten "kaynana"lığın hakkını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…