Kızlar bana akıl verin sizce ne yapmalıyım ??

tatlım benim kayınvalidem yanımda aynı evde yaşıyorum kadın hamileyken bi kere bile canın bişey istiyomu demedi bebeğime 1 mendil bile almadı umrumdada değil köyüne gider ben gidiyorum bile demez kızım 2 bucuk yaşında bir kere üstünü değiştirmişliği bile yoktur biyere kalmaya gider haberde vermez sadece fatura geldiyse başımın etini yer bunu öde diye hamileliğim boyunca çalıştım akşam 9 bucukta evde oluyodum karnı burnumda gelip yemek yapıodum eşime kadın evde hiç bişey yapmaz bide kızı var evli gelir bende kalır 3 ay yazın 3 ay kısın nasıl evlilikse oda anasından beter zaten çocuğu yok olmamiş çokta kilolu malum oturmaktan seneye taşınıcam beni bırak ertık eşim bile bıkmış gidelim bu evden yeter istemiyorum diyo ben seneye taşınalım müsait değiliz diye ikna ediyorum yani düşün halimi gören acır ilk zamanlar ağlıyodum bile ama artık umrumda değil kadının bana bir kere kızım dediğini bile duymadım demesinde napim ne ekersen onu biçersin diyorum allaha haval ediyorum ben sende takma sana nasıl davranıyosa öle davranki anlasın ben öle yapıyorum valla

Anlayışlı olmaya yeni başladı canım.8. senemdeyim.Sadece sabır gerekiyor.

Aramıyorum tamam ama eşim tavır alıyo işte bu yüzden herşey saten arada kaldım bi yandan kendi duruşum tutumumu sergiliyim diorum ama bu seferde eşim üzüyo beni
eşine lanse etmeyeceksin sorunları.
Arayıp aramadığını nereden bilecek Allah aşkına.
Kocalarınıza günlük rapor mu veriyorsunuz?

Canım Allah yardımcın olsun senin işinde zor ya böyle bi kadınla nasıl geçiniyosun ki ama eşinin herşeyin farkında olması gayet güzel bende keşke senin gibi takmadan umursamadan kendi aileme bebeğime odaklansam keşke

eşine lanse etmeyeceksin sorunları.
Arayıp aramadığını nereden bilecek Allah aşkına.
Kocalarınıza günlük rapor mu veriyorsunuz?
Tabiki de hayır yazdıklarımı tam okumadın galiba beni her zaman arasın demiyorum ama bana sölemesi gereken şeyler için beni arasın eşim nerden biliyo aramadığını dersen çünkü onu arıyo ve eşim dio annem aradı seni sordu ya da böyle yapcakmış buraya gitcekmiş haberin olsun flan die herşeye eşimi arıyo beni deil rapor flan bermiyorum olay onun çevresinde gelişiyo yani

Aslında iyi biri başta da böyle deildi ne oldu nie böyle anlamıyorum çok kafam takılyo elimde deil
Bence çok sımartmıssınız kadın da havalara girmis yani genelde kv ler bundan dert yakınır gelinimi arıyorum açmıyor beni aramıyor diye ilk defa bu durumdan sikayet eden bir gelin görüyorum.Hani derler ya kimseye hak ettiğinden fazla değer verme diye sanırım bu basınıza gelen...Aldırmayın ağrımadık basınıza zorla dert alıp basınızı ağrıtmayın.Aramıyorsa sizde aramayın kısaca bosverin ve hamileliğinizin tadını çıkarın kv nizi takarak karnınızdaki yavruya haksızlık etmeyin derim ve susarım.

Aramasın ne güzel işte.
Bir çok kişinin isteyip de sahip olamadığı şey.
Ben de kaynanamı senede 1 ancak ararım.
O da aramaz şükür.

tatlım bence sen eşine bişey deme kayınvaliden nasıl davranıyosa öle davran eşin neden aramadın dediğinde aynı şekilde rahatsız etmek istemiyorum de bırak eşin farkına varsın herşeyin bu kadar fedakarlık yapma boşver sen kendi evine bak evinde mutlu ol eşini mutlu et kendin mutlu ol evlendikten sonra ailelerimiz ikinci planda kalıyo artık kalmalıda ben mesela eşime açık açık konuşuyorum seneye taşınıcaz ve ben çalışan bi kadın olucam haftada bi gün iznim olcak her hafta annene gidemem diyorum sonuçta kendi anneme bile ayda bi gidebiliyorum onada aynı şekilde olur eşit şartlar ama şunuda sölüyorum sen istediğin zaman git yani kendinden evinden bu kadar ödün verme inan uzaktakiler bizden daha değerli oluyo yapıyosun yapıyosun kıymet bilinmiyo demekki biraz mesafeli olmak lazımmış mesela oğlunu arayıp beni aramadı sorunmu var demek resmen fesatlık iyi düşünceli insan seni arar kızım aramadın bi problemmi var diyo bi örnek verim benim annem beni her aradığında ne sebepten olursa olsun kızım eşinide var konişim sadece kızının hatrını soruyo demesin der hatta eşimle çoğu zaman arar dertleşirler bana sölemez bile eşim söler daha çok ona hep 3. oğlumsun der gelin damat böle kazanılır der herzaman annem ama nerde annemle kayınvalidem tam tersi cahil insanlarla uğraşmak çok zor gercekten

Boşver birşey sorma. Asıksa suratı bir süre sonra mecbur düzeltecek. Hem suçlu hem güçlü olmasın. Sana hak vermeyi Ö-Ğ-R-E-N-E-C-E-K...
Sormadım bile ne oldu die ama hemen anladım çünkü biliyorum kadının huyunu kesin eşime şikayet etti ama karar verdim artık

Aramasın ne güzel işte.
Bir çok kişinin isteyip de sahip olamadığı şey.
Ben de kaynanamı senede 1 ancak ararım.
O da aramaz şükür.
Ahh canım keşke eşimide aramasa sorun onu araması beni resmen adam yerine koymuyo kadın benim takıldığım o yoksa aman aman aramasın bende istemem ama bana söleyecek bişeyi varsa beni arasa tek istediğim bu

Her zaman gider gitmelide bende engellemem onu kesinlikle saten iş yeri annesine çok yakın yeminle annesini benden daha çok görüyo benim için bu sıkıntı deil bende anneme haftada 1 gidiyorum o da demez yeter gitme her hafta ne işin var kesinlikle demez o konularda hakkını yemem ama eşim çok ailesine düşkün boğa burcu erkeği çok anneci annesi hastanedeyken resmen ağladı halbuki büyük bişeyi yok hatta hiç bişeyi yok kadının ama düşün eşim o kadar düşkün ki en ufak bişede annesine ağlar üzülür annesi de soğuk evlatlarına o kadar iyi aman aman çok seven düşen bi anne deil ama anlamıyorum nie böyle eşim bu kadar düşüyo ve önemsiyo bide biz severek evlendik annemler vermiyodu zor ikna ettim yani zor aldı beni daha üstüme titremesi gerekirken yok her zaman ailesi daha önde babasına kardeşinede çok düşkün ben 2. Plandayım hep

Evet eşim yaptı hep bana herşeyi yapmasına sölemesine izin verdi ben kendimi saygı çerçevesinde savunmaya çalışıyorum tek başıma eşim benim yanımda deil yoksa ben çok değer vermem ama saygıda kusur etmem güleryüzlüyüm hep ama o böyle davranıyo artık kendi tercihi ben takmıycam artık yavrum için takmıycam karar verdim

Ahh canım keşke eşimide aramasa sorun onu araması beni resmen adam yerine koymuyo kadın benim takıldığım o yoksa aman aman aramasın bende istemem ama bana söleyecek bişeyi varsa beni arasa tek istediğim bu
Kasten yapmıyor ise
kişilik meselesi bu. Neden böyle insanları kabullenemiyorsunuz toplum olarak.Böyle insanları öteleyip farklılaştırıyorsunuz.Herkes sürekli birilerini aramak zorunda mı gelip gitmek zorunda mı? Sevmiyordur telefonla konuşmayı kadın .. Oğluyla konuşabiliyordur belki.Ben de sadece eşimi ararım 2 dk o da en fazla.

Tabiki takmayacaksın o esinin annesiyse sende annes olmaya hazırlanıyorsun öncelikle bebeğini ve kendini düsün herkes herseyi söyler esinde surat yaparsa yaptığı yere kadar...Önce anasını değil hamile karısını düsünsün.Ve sana bir tavsiye o kadar kendini paralayıp her hizmete kosturma canım bu sekilde sevilen gelin değil ancak hizmetçi olarak görülürsün bir sey yap dese de kv bilmiyorum diyeceksin ben mesela kurban bayramında kv eti yığdı önüme sen doğra posetleyip dolaba atıcam dedi düsüne biliyor musun bayram günü onca et ve baska kimse yok...Ben ete dokunamıyorum midemi bulandırıyor dedim doğru mu?tabiki değil :) Bunu deyip önünü kesmesem emin ol her bayram onca eti bana doğratırdı.Saygısızlık yapma ama kendini de kullandırma arkadasım.

Ne alaka arkadaşım ben ailemden ayırmasığım için zoruma gidiyo nolur oğlunu 2 dklık arıyosa beni 30 saniyelik arasa sen mesajlarımı iyi okumamışsın galiba önce okuyup sonra yorum yapın lütfen bende sevmiyorum konuşmayı ama atıyorum ne oluyo yani dilim mi kopuyo tel elime mi yapışyo biz aramasak laf edip kendileri 1 kere aramıyo olay bu oku öyle yaz

Eşimle konuşcam büyük ihtimalle yani benim durumum anneninkinden farklı ben içimde 1 can daha taşıyorum onu düşünmek zorundayın ne olur sende biraz bizi düşün diycem çünkü artık annesine ne sölesem boş biliyorum yine aynısını yapar o hamileliğim dolayısıyla saten hiç bişe yapmıyorum artık canım senin bayramda yaşadığını bende yaşadım benim midemin bulandığını bile bile eşimi arayıp beni istemiş yardım etsin die allah var gittim sesimi çıkarmadım ama yanına bile yaklaşamadım kokudan midem kötü oldu valla bıraktım hemen bişe diemedi saten eşimde bırak köyü oldun dedi hemen bıtaktım kendimi kullanmayı sevmiyorum ama sırf yaşlı büyük saygısızlık olmasın laf söz olmasın die aslında en çokda ben ona nasıl davranırsam ilerde benim gelinimde bana öyle davranır gibi bi hissiyat var sonuçta herkes ektiğini biçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…