- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Ama daha yeni tanışıyoruz. Önceden yemek yedin mi diye soran insan 1 haftada nasıl ilgisizlesiyorSen fazla sıkıyo gibisin.her an her dk mesajlasilmaz ki.
Oluruna bırakalım diyen de oydu. Ben devam etsin diye zorlamadım ki ?Cocuk acik acik sevgili olmak ıstemedigini söylemis, sız ilgi severim diyorsunuz.
İlgi severim neden diyorsunuz öyleyse? Oluruna benimle ilgilensin diyerek bırakılmaz ki?Oluruna bırakalım diyen de oydu. Ben devam etsin diye zorlamadım ki ?
Yani evet bende buna takiliyorum. Konuşmak istemiyorsa zorlamıyorum ki bitirsin konuşmayı konuşmayalım desincevaplari kisa kesenden hayir gelmez zorlaniyormus gibi geldi
O zaman baştan bunu bu şekilde devam ettirecekti. Hafta gösteriş için miydi ilgili görünmek. Isim varken yazamıyordum 5 dk sonra mesaj atıyordu merak ettiği için. Ben kimseyi bişey için zorlamadımİlgi severim neden diyorsunuz öyleyse? Oluruna benimle ilgilensin diyerek bırakılmaz ki?
kirilma ve yanlis anlama lutfen ama tam saglikli bir iliski kurulmaz boyle kafana gore degil sanki 1 haftada niye yazmiyorsun muhabeti varsa ilerisini de dusunmek zorundasin..Yani evet bende buna takiliyorum. Konuşmak istemiyorsa zorlamıyorum ki bitirsin konuşmayı konuşmayalım desin
Evet doğru ama ıste bende ikilem yaşıyorum baştan ilgili davranıp şuan böyle davranınca. Birde görüşemiyoruz ee konuşmadan da tanışmak nasıl olur bilemiyorum.Darlamayın bence.
Şu an ortada aşk yok. Sevgi yok. Bunlar zamanla olacak seyler. Ama siz böyle üzrerine düşüp darlarsaniz bu is çok sürmez.
Bi mağrur olun. Dik olun.
Israr etmeyin. Ilgi dilenmeyin.
Nasıl yani tam anlamadım?kirilma ve yanlis anlama lutfen ama tam saglikli bir iliski kurulmaz boyle kafana gore degil sanki 1 haftada niye yazmiyorsun muhabeti varsa ilerisini de dusunmek zorundasin..
Anlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.O zaman baştan bunu bu şekilde devam ettirecekti. Hafta gösteriş için miydi ilgili görünmek. Isim varken yazamıyordum 5 dk sonra mesaj atıyordu merak ettiği için. Ben kimseyi bişey için zorlamadım
1.si sanal ortamdan tanismisinizNasıl yani tam anlamadım?
Net miAnlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.
Sanki bes sene cıkıp sevgılı olmak istemiyorum demis gıbı konusuyorsunuz?
Ucuncu bulusma da da eskisi gibi ilgilenmiyorsun demıssınız? Cocuk net. İlkinde yenıymıs hevesli ymis gorusunce bıseyler hosuna gitmemis demek?
Haklısınız. Benim aklımda olanda bu. Teşekkür ederim beni bi siz anlamışsınız. Üstüne düşmeyim bir kere dedim zaten.1.si sanal ortamdan tanismisiniz
2.si ilk hafta asiri ilgi alaka gosterip sonra abartiyorsun demis fazla ustune dusmeyin klişe olucak ama gercekten kacan kovalaniyor boyle dene birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?