Kızlar bana bi akil verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nedenini merak ettim
Gencsın, birileriyle tanısıyosun heyecanlısın vatsapta son gorulme takip ettıgıne emınım, teline mesaj gelince kalbin carpıyodur guzel guzel gerceklesmesı yuzde yuz hayallerin var.
Bunlar nimet. Ask acısı cekmek bile guzel.
Tadını cikar, hıc kimse ıcın de moralini bozma
O ilgilenmiyorsa baskası ilgilenir onunde dunya kadar alternatiflerin var.
Daha nolsun?

Çok haklısınız ona bende çok takılıyordum. Kaç kere de uyardım ama işte alışmış..

Evet ama son görülme ve mavi tiki açtiranda oydu. Bunlar güzel şeyler. Teşekkür ederim. Umarım sizde güzel heyecanlar yaşarsınız

Ama bak bi tamam dıyosun Bı sorguluyorsun beni. Karar ver hangisi
Ya ilk başta yazmışsınız ben onu yeni gördüm
Herkes bir anda yazdı kafam karıştı. ben zaten tamamım. Sadece anlatmak istediğim farkıydı yanlış anlaşıldı. Yoksa aşkımdan ölmüyorum.

Size çok kanım ısındı ❤ görmeden tatlı biri olduğunuzu düşünüyorum . Sağolun
Insallah öyleyimdir bulutumsucum sen de öylesin yoksa bu kadar yazmazdım sana
Onunde Bı suru senelerin var ınsallah, tadını cikar. Allah kotu insanlarla karsılastırmasın

Insallah öyleyimdir bulutumsucum sen de öylesin yoksa bu kadar yazmazdım sana
Onunde Bı suru senelerin var ınsallah, tadını cikar. Allah kotu insanlarla karsılastırmasın
Teşekkür ediyorum ❤❤❤ amin inşallah hepimizi. Sizi nasıl takip edebilirim?

Çok haklısınız ona bende çok takılıyordum. Kaç kere de uyardım ama işte alışmış..

işte bu uyarayım düzeltsin meselesi değil. az da olsa okumuş kendini geliştirmeye çalışan biri olsa "gerçekDen" yazmazdı mesela. bakın yüksek lisanslar yapmış olmaktan, senede 150 kitap okuyor olmaktan, her gün hobi olarak bilimsel makaleler okumaktan bahsetmiyorum. en azından zorunlu lise eğitimini almış biri olması bile yeterli bu hatayı yapmaması için. bu kadar basit grammer hatası yapan insanların dünya görüşleri, kişilikleri gördüğüm kadarıyla hep sıkıntılı oluyor. şu mesaj tarzını ben şu ana kadar sadece malum semt bebelerinde gördüm. bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yani liseyi okumuş unv kazanmış ama iyi bir yerde işi olduğu için gitmemiş. Öyle aşırı bir tıp değil semt bebesi değil. Küfür vs yok. Ama tam bi bizim memleketin bebesi yani.

Duvar kağıdınız çook tatlı Bence boşverin zaten mi soru ekini bitişik yazan insanlardan uzak durulması gerek bence o ne özensiz bir dil. Hayır anlamıyorum bu insanları tek bir kuralı var ayrı yazılıyor kardeşim ayrı hani ne kadar zorlanabilirsiniz Neyse benimki sadece sinirimi atmaktı bence bir şey istemeyin ve ilgi de göstermeyin... Kendime güvenemiyorum demiş belki de iç dünyasında söyleyemediği şeyler vardır..

Haha teşekkür ederim. Atabilirim Size de isterseniz haklısınız katılıyorum size. Evet ustelemeyeceğim artık bir kere söyledim kendi bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…