Kızlar bana bi akıl verin

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Eşimle 2013 senesinin ocak ayında evlendik ben 19 yaşındaydım herkes gibi bizde çok severek evlendik. Ama mutluluğum 2 ay sürdü kaynanamlarla oturuyordum büyük sıkıntılar yaşadım evlendikten 2 ay sonra da hamile kaldım çok istiyorduk çünkü.. sorunlar gitgide büyüdü eşimin benden uzaklaştığını hissetmeye başlamıştım 4 aylık hamile iken telefonunda mesaj yakaladım "ev müsait değil sürekli arama diye" tabi kötü oldum ertesi gün numarayı aradım kadın sesiyle karşılaştım elim ayağım birbirine dolaşınca hemen telefonu kapattım tabi o günlerde eşim mesajı gördüğümün farkında olduğu için dibimden ayrılmıyordu ne söylediyse kulak asmadım zamana bıraktım çünkü doğruyu da söylese yalanda söylese inanmıcaktım. Doğum yaptıktan 2 3 ay sonra kaynanamlarla büyük kavga ettim eve annemin evine gittim boşanmak istiyordum eşim boşanmak istemiyordu ayrı ev bakıyordu ama ben sırf ailesinden kurtulmak için 3 aylık Bebeğimi babasız büyütmeye razıydım birgün eşim yine çocuğu görmeye geldiğinde elinde anahtar vardı bu bizim evimizin anahtarı dedi beni götürdü neyse o zmandan bu zamana tam 2 yıl geçti ve ben daha yeni eşimin beni aldattığını öğrendim yani o gördüğüm mesaj ve telefondaki kadın eşimin sevgilisiymiş bunu bana eşim kendisi itiraf etti olayın üzerinden 3 yıl geçmiş ama ben daha yeni öğrendiğim için kendimi kötü hissettim eşime sadece bir kaç kelime söyledim biz yeni evliydik ve ben daha 4 aylık hamile dim nasıl yaptın dedim sadece konuştuk vicdan azabı çekiyorum çok utanıyorum dedi bende birşey söylemedim kafam çok karışık

Zaten o dönem aldatıldığınızı bile bile barışmışsınız,şimdi neyi kurcalıyorsunuz?

Aynen yani aldaltıldığını biliyormuşsun birlikte olmuşsun onca sene. Artık olan olmuş ama 2. Kez aynı hataya düşme ayrılmalısın bence. Birkere yapan hep yapar

Back
X