- 19 Kasım 2014
- 527
- 271
- 53
Eşimle 2013 senesinin ocak ayında evlendik ben 19 yaşındaydım herkes gibi bizde çok severek evlendik. Ama mutluluğum 2 ay sürdü kaynanamlarla oturuyordum büyük sıkıntılar yaşadım evlendikten 2 ay sonra da hamile kaldım çok istiyorduk çünkü.. sorunlar gitgide büyüdü eşimin benden uzaklaştığını hissetmeye başlamıştım 4 aylık hamile iken telefonunda mesaj yakaladım "ev müsait değil sürekli arama diye" tabi kötü oldum ertesi gün numarayı aradım kadın sesiyle karşılaştım elim ayağım birbirine dolaşınca hemen telefonu kapattım tabi o günlerde eşim mesajı gördüğümün farkında olduğu için dibimden ayrılmıyordu ne söylediyse kulak asmadım zamana bıraktım çünkü doğruyu da söylese yalanda söylese inanmıcaktım. Doğum yaptıktan 2 3 ay sonra kaynanamlarla büyük kavga ettim eve annemin evine gittim boşanmak istiyordum eşim boşanmak istemiyordu ayrı ev bakıyordu ama ben sırf ailesinden kurtulmak için 3 aylık Bebeğimi babasız büyütmeye razıydım birgün eşim yine çocuğu görmeye geldiğinde elinde anahtar vardı bu bizim evimizin anahtarı dedi beni götürdü neyse o zmandan bu zamana tam 2 yıl geçti ve ben daha yeni eşimin beni aldattığını öğrendim yani o gördüğüm mesaj ve telefondaki kadın eşimin sevgilisiymiş bunu bana eşim kendisi itiraf etti olayın üzerinden 3 yıl geçmiş ama ben daha yeni öğrendiğim için kendimi kötü hissettim eşime sadece bir kaç kelime söyledim biz yeni evliydik ve ben daha 4 aylık hamile dim nasıl yaptın dedim sadece konuştuk vicdan azabı çekiyorum çok utanıyorum dedi bende birşey söylemedim kafam çok karışık