Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten istemem demissin ama sakin kiskancliga yenilip sifre isteme muhabbetlerine girme..guven probleminiz olusur... bence bi sure daha ses cikarma baktin iyice abartti kim oldugunu sor
Zaten istemem demissin ama sakin kiskancliga yenilip sifre isteme muhabbetlerine girme..guven probleminiz olusur... bence bi sure daha ses cikarma baktin iyice abartti kim oldugunu sor
Evet canim istememem gerekiyor cunku ilk bulusmamizda o bana kendi veriyordu bakabilirsin diye ben kabul etmemistim simdi alamam.. Yalniz su beklemek olayi cok zor cunku her paylasimini begeniyor dikkat ettim son 2 yildir varolan butun paylasimlarinda bu kizin begenisi var cildirmamak elde dgill
Evet canim istememem gerekiyor cunku ilk bulusmamizda o bana kendi veriyordu bakabilirsin diye ben kabul etmemistim simdi alamam.. Yalniz su beklemek olayi cok zor cunku her paylasimini begeniyor dikkat ettim son 2 yildir varolan butun paylasimlarinda bu kizin begenisi var cildirmamak elde dgill
Akrabalari aile dostu ya da komsulari degil kesinlikle eminim bundan isin tuhaf tarafi kiz antalyada oturuyor ve benmki antalyaya sadece 1 kere tatile gitmis onun haricinde hic gitmedi iside olmadi
Evet sordum cevabi tavirliydi isin ilginc tarafi annesine kadar da taniyo ben uniden tanidigim birinin hemde karsi cinsimin annesine kadar tanimam sasirdim dogrusu biseyde diyemedim