Arkadaşınız uyarıda bulunmasaydı keşke. Baskı gibi olmuş, hadi hemen nikah masasına gibi. Adam sizinle ilgileniyor aslında. Ondan bir adım gelmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Adam bence arkadaşınız yüzünden adım atmıyor. Çünkü ilk evliliginde yapmış olduğu hataları yapmamak için bu sefer düzgün tanımak istiyordu. Şu an adamın gözünde 2 ay içinde nikah masasına oturmak isteyen bir hatun var. Erkek olsaydım bende sadece hikayesine bakardım.ayrica bu ilk adım erkekten gelsin kafasını anlamıyorum ben, eşimi ben tavladim yatağa ilk ben attım 20 yıldır evli ve mutluyuz. Bence yasini almış bir kadın olarak eğer tanımak istiyorsan yazmalısın mesela yarın öğleden sonra bir kahveye ne dersin gibi?
WhatsApp da hikaye koyan insanlara ben de ilgi duymuyorum
O zaman konu başka :)) bence ilk o yazmadan asla yazmayınnKendide koydu ama
Banada pek gonlu yok gibi geldi yada acemi bilemiyorum.bence bi selam yazarak ortaya laf atabilirsiniz ona gore kiside cevao verir herhalde. Yoksa boyle bekle bekle nereye kadar en azindan is bi sonuca baglanir. Kimse bi selam vermeyle kucuk dusmez.
Kafa bulandıracak bir sey yapmamis ki adam, bır kez oturmussunuz bıseyler ıcıne sınmemıs vs msj dahi yazmamıs umut verecek ufacık bisey yapmamis, bas basa bulusma talebi olmamıs. Arkadasınız no yu vermıs o da nezaketen almıs.Ortada kalıp kafa bulandırmasından iyidir değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?