Kızlar bana fikir verin?

lara78

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
197
49
318
Uzun zamandır konu açmamıştım ama aklıma birşey takıldı yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenip ayrıldım eski konularımda var zaten boşanalı 4 yıla yakın oldu. Küçük bir şehir de yaşadığım için karşıma sık sık adaylar çıkmadı?
Geçen hafta arkadaşım vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım arkadaşımda vardı bu tanışma faslında. çok uzun süreli olmadı bu tanışma faslı. Oda evlenip ayrılmış bir oğlu var işte onlar konuşuldu kaç yaşında , ayrılalı kaç yıl oldu falan. Bir kahve içimliği yani.

Ertesi gün arkadaşım sormuş ne düşündüğünü doğal olarak tek seferde anlaşılmayacağını tanımak istediğini sölemiş ilk izlenim olumsuz değilmiş yani. Oda aynı şeyleri düşünüyor deyip numaramı vermiş arkadaşım. Ama buranın küçük bir yer olduğunu adımın evlenip ayrılmış olduğunu fazla gezilip tozulmayacağını falan söylemiş ( neden bunları dedi anlamadım bende. ben kendimi bildikten sonra kimse karışamaz aslında böyle düşünüyorum)

aradan 10 günden fazla süre geçti numaram ekli whatsapdan hikayelerime bakıyo ama herhangi bir adım gelmedi.

Şimdi size soruyorum araya kimseyi koymadan direk sorsam mı çünkü niyetinin ciddi olduğunu ifade etmiş. Arkadaşım bu tarz konularda acemi onu tekrar araya koymak istemiyorum.

Ama ben kendim sorsam yanlış anlaşılır mıyım (40 yaşında insanlarız).Yada nasıl sorarsam yanlış anlaşılmam numaramı aldığını ama ses çıkmayınca ters birşeymi olduğunu sorsam ??? Ne dersiniz fikir verin.

Daha çok baştasiniz kendinizi öne atıp aşırı istekli olduğunuzu belli etmeyin bence..

Banada pek gonlu yok gibi geldi yada acemi bilemiyorum.bence bi selam yazarak ortaya laf atabilirsiniz ona gore kiside cevao verir herhalde. Yoksa boyle bekle bekle nereye kadar en azindan is bi sonuca baglanir. Kimse bi selam vermeyle kucuk dusmez.

Adam bence arkadaşınız yüzünden adım atmıyor. Çünkü ilk evliliginde yapmış olduğu hataları yapmamak için bu sefer düzgün tanımak istiyordu. Şu an adamın gözünde 2 ay içinde nikah masasına oturmak isteyen bir hatun var. Erkek olsaydım bende sadece hikayesine bakardım.ayrica bu ilk adım erkekten gelsin kafasını anlamıyorum ben, eşimi ben tavladim yatağa ilk ben attım 20 yıldır evli ve mutluyuz. Bence yasini almış bir kadın olarak eğer tanımak istiyorsan yazmalısın mesela yarın öğleden sonra bir kahveye ne dersin gibi?

Sızı begenmemıs olumlu dusunmuyor, yazmayın sakın

Arkadaşınızın uyarısını ciddiye alacak yasta degil, aramama sebebi arkadasınız degıl.

Arkadaşınız uyarıda bulunmasaydı keşke. Baskı gibi olmuş, hadi hemen nikah masasına gibi. Adam sizinle ilgileniyor aslında. Ondan bir adım gelmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

bende o yüzden terettüd ettim sanki ters anlaşılan bi durum var uyarı karşısında ben çıkabilirsem görüşürüz gibi anladı sanki

Arkadaşımla çok iyi anlaşırız ama bu konuda bende ona katılmıyorum. İlk evliliğimi 3 ayda yaptım bende asla hemen evlenme taraftarı değilim. Tanımak isterim önce. Teşekkürler.

Banada pek gonlu yok gibi geldi yada acemi bilemiyorum.bence bi selam yazarak ortaya laf atabilirsiniz ona gore kiside cevao verir herhalde. Yoksa boyle bekle bekle nereye kadar en azindan is bi sonuca baglanir. Kimse bi selam vermeyle kucuk dusmez.

Ortada kalıp kafa bulandırmasından iyidir değilmi?

Ortada kalıp kafa bulandırmasından iyidir değilmi?
Kafa bulandıracak bir sey yapmamis ki adam, bır kez oturmussunuz bıseyler ıcıne sınmemıs vs msj dahi yazmamıs umut verecek ufacık bisey yapmamis, bas basa bulusma talebi olmamıs. Arkadasınız no yu vermıs o da nezaketen almıs.
Net Hersey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…