tamam olur ama suan isim var gec saate dogru bakabilirim kahve resimlerimi de sonra yüklerim
olur canım ne zaman yüklersen bakabilirim.
benim ne bilgilerini vermem gerekiyo:?
evet canim bilmek istedgin seyi yaz
birde ismin bakdirmak istedgiin bir erkek varsa onun ismi ve yasin
Kızlar bana da bakabilir misiniz bir konuda fal ? Fincan yüklerseniz ben de size yorum yapabilirim.
canım göz saç ten rengini yazarmısın katina için .bende falımı yüklüyorum bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 844972 Eki Görüntüle 844973 Eki Görüntüle 844974 Eki Görüntüle 844976 Eki Görüntüle 844977 Eki Görüntüle 844978 Eki Görüntüle 844979 Eki Görüntüle 844980 Eki Görüntüle 844981 Eki Görüntüle 844982 Eki Görüntüle 844983 Eki Görüntüle 844984
Canım kahve fincanımı birazdan üyklüyorum.Rapisa canım beyaz tenliyim sarışınım ela gözlüyüm.Aslında ben daha çok aşk için baktırmak istiyorum ama soru sormam gerekiyor mu ya da karşı tarafın özelliklerini söylemem gerekiyor mu canım ?
Canım kahve fincanımı birazdan üyklüyorum.Rapisa canım beyaz tenliyim sarışınım ela gözlüyüm.Aslında ben daha çok aşk için baktırmak istiyorum ama soru sormam gerekiyor mu ya da karşı tarafın özelliklerini söylemem gerekiyor mu canım ?
canım kumral genç yakışlıklı bir erkek sen bu kişiyi çok seviyorsun öyleki ondan çocuğun olmasını istiyorsun.sen çok nazara geliyorsun bu yüzden insanlarla olan ilişkilende sorun yaşıyorsun sürekli.sahip olduklarınla mutlu olmayı becerebilen birisin karşına seni üzecek birşey çıktığında bunun üstesinden nasıl geleceğini biliyorsun geçmişte bu şeklde atlatmışsın sıkıntılarını. üzüldüğün birşey olunca onu düşünüp düşünüp kendini mutsuz etmemişsin.birde esmer biri var sen bu insana güveniyorsun fakat o kişi aslında senin düşündüğün gibi iyi biri değil ona dikkat et.canım yakın zamanda ailende evinde mutluluk olacak.ailene yönelik tüm çabaların meyvesini verecek.bu konuda sana başta söylediğim esmer kişide yardım edecek yada o da bu konuda bir etken.bir haksızlığa uğramışsın hakkını alacaksın.canım bu bahsettiğim kumral kişi senin hayatında olan biri mi sevdiğin biri mi bilmiyorum eğer hayatında ise onunla sağlam temellere sahip bir ilişkin var.kahverengi saçlı çok konuşan bir kadın var bu kadın sözleriyle sana sorun çıkaran biri ilerde karşına çıkabilir seni sıkıntıya sokabilir.ilerde hayatını kökten değiştirecek bir yolculuk yapacaksın.
bunlar çıktı canım
BABYSTER:Canım dileğin her neyse gerçekleşecek ve gerçekleşmesinde bir kadının rolü olacak.Hane içerisinde bir kişiye sürekli boyun eğen ezilen bir kadın çıkmış.Buna da engel olmak isteyen birisi var.Hane de aşılması gereken sıkıntılar çıkmış.Hane de bir türbe gibi bir yere gideek birisi çıkmış burada çok ama çok dua etmeniz gerekir ve içten bir şekilde dua eden birisi çıkmış o duası inşallah kabul olacaktır diyebilirim.Uzaktan uzağa haneyi gözetleyen birisi var.
Senin de sıkıntıların varmıştı canım ama hepsin aşıyorsun sen de ferah rahat huzur dolu bir döneme giriyorsun.Senin üzerinde özellikle bir kişinin büyük bir nazarı çıkmış.Adak yaptığın her hangi bir şey var mı bilmiyorum ya da haneden birsinin eğer varsa gerçekleşmesi yakındır yoksa da adak adanılacak bir konuda.Gideceğin yolların çıkmış.
Çok güzel duvağını giymiş gelinlikli birisi çıkmış.Evli değilsen bu sen olabilirsin düşünüyor oalbilirsin bu kişi her kimse aşması gereken bir engel var ve şu an için sadece bana hayal gibi geldi evlilik için biraz zaman var.Küçük küçük kısmetlerin çıkmış eline geçecek kısmetleirn var,Şanslı birisin aslında şansını kullanabilirsen tabi
3 kişinin nazarı birden var sende.
kötü bir süreçtesin yakın zamandır ama bu uzun süredir değil.
sıkıntıların geçicek yavaş yavaş ve sen o kadar temize çıkıcaksın ki kendin bile şaşırıcaksın.
birine tekmeyi basıyosun resmen:)) sevgilin bence bu kesin olarak çıakrıyosun hayatından.
arkanı döndüğün biri var senden uzun biri.hala arkasından bakıyosun aslında ama bu sefer cesaretli olcaksın gibi hissettim.
işle ilgili çok güzel şeyler olucak çok hızlı adımlarla ilerlemen var.
canım sen erkek arkadaşınla ilgili başkası olduğundan mı şüpheleniyorsun birileri sana bişey mi söyledi.ona güvenin sarsılmış güvenini kaybediyorsun fakat sanırsam birileri yalan söylemiş eğer bunu başkasından duyduysan.karşılaştığın güçlüklere karşı sabırlı olmalısın aniden üzüleceğin bir sorunla karşılaşabilirsin.sıkıntılı bir dönem geçirmişsin çok bunalmışsın bu süreçte.açık kumral yada sarışın bir kadın senbu kadından mı şüpheleniyorsun yakında şüphelerinin ortadan kalkmasını sağlayacak gelişmeler olacak ve sen bu sayede etrafına neşe saçacaksın sevgilinle karşılaşma yada görüşmeniz olacak.canım sarışın yada kumral beyaz tenli bir erkek var ilerde sen bu kişiyle büyük bir aşk yaşayabilirsin bu senin çevrenden yakınında biri.sevgilinle barışma olur mu bilmiyorum bana olmayacak gibi geldi. bence sen ilerde bu söylediğim sarışın çocukla birliktelik yaşayacaksın ve bu kişi gerçekten seni seven biri
ööf öyle biri de yokki.
evet biri mi var diye şüphelendim..arasın o salak beni ya oof(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?