kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

canım ağzına sağlık.evlilik düşünmüyorum daha aday yok:))
aslında eski sevgilimi dilemiştim ben arasın diye:)) onu gördün mü direk sorsaymşım aslında sana..

Daha evliliğe var zaten canım senin şu an sadece hayal yani :) Erkek arkadaşını da malesef görmedim falda..Dileğin gerçekleşecek gözüküyor sadece canım ama.

canım ağzına sağlık.evlilik düşünmüyorum daha aday yok:))
aslında eski sevgilimi dilemiştim ben arasın diye:)) onu gördün mü direk sorsaymşım aslında sana..

Canım falımı yükledim buraya yorumlarını bekliyorum

özür dilerim önceki sayfada kalmış gördüm şimdi:))
canım sanki ikiye bölünmüş kalbin kafan karşık.
insanlarla çok fazla karşılıklı konuşman var ama bu konuşmalar boş gibi biraz senin için.
sen bu dertlerini atlatırsın önün çok temiz.
2 yolun var seçim senin yani birinin ucunda erkek duruyo bakıyo sana ama birliktelik anlamında değil.
canım ayrılan 2 kişi var sanki ve bunlar gittikçe uzaklaşıyolar birbirlerinden 2sinin yoluda kendine göre açık ama..
bir kız arkadaşın sana arkasını dönmüş farkında bile değilsin seni bekliyo oysa ki gel diye.
toplu bir yere gitme olayın var ama hiç eğlenemiyosun bile.
iç sıkıntılarından kimse uzaklaştıramıyo seni kendin çabalamalısın o gücüde kendinde göremiyosun şu anda.
iş yada okulla ilgili ince uzun zayıf birinin yardımını görüceksin.

Teşekkür ederim canım

canım kahve falında dileğin gerçekleştiğini nerden anlıyorsun bilmiyorumda merak ettim:26:

Daha evliliğe var zaten canım senin şu an sadece hayal yani :) Erkek arkadaşını da malesef görmedim falda..Dileğin gerçekleşecek gözüküyor sadece canım ama.

canım kahve falında dileğin gerçekleştiğini nerden anlıyorsun bilmiyorumda merak ettim:26:

Tabakta en sonda inen çizgiler kahve telveleri var ya canım oan göre anlıyorum ben.Tam anlatabilmişimdir umaırm.

hayirli fallar olur ins canim 2 yol var sanki ikiside acik görnüyor sna
ben sana acilacak bazi kapilar görüyorum hemde 3 tane tertemiz ve hayirli kararsizlik yasiycaksin hangisi olsun diye düsünüceksin
2. kapida karar kilicaksin hatta karsina cikacak biriside var yani girecegin ortamda senden elektirik alacak birisi olucak sarisin olabilir
icin cok sIkIlmis ama aydinlanacak sIkIntilarini aticaksin yüregin kabarmis
kalabalik bir ortama giriceksin ama hemen arkasindan bir yola gitme durumun olacak uzun bir vade araya girdikten sonra tekrar bir yol daha yapicaksin
sen yüksektesin tertemiz bir yerdesin birisi senle konusmak icin sana gelicek hatta arkadaslarina arkasini bile dönmüs bu insan.erkek gibi görünüyor
bu kisi ugruna bir arkadas grubuna bile arkani dönmüssün
konusmak istediginde bir erkek cikmis ama simdilik arkasini sana dönmüs
aslan burcu olabilirmisin :?
gücün sende oldugunu göstere figürler var her ne olursa olsun cok güclü olmalisin.

simdilik görebildiklerim bu kadardi canim tekrar tesekkür ederim

günaydın canım bana da fal bakarmısın:26:

Canım yazmamışsın ama bu yorumlar benim falıma mı ait ?

Rapisa sana yorum yapsam fincanına yani bana yine fal bakabilir misin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…