ekledim canım. sana tarot yada katina bakmamı istermisin ? istersen göz ten saç rengini,burcunu yazman gerek. merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin. yalnız şimdi biraz işim var bugün içinde bakarım tmm mı canım
Eki Görüntüle 845809 Eki Görüntüle 845810 Eki Görüntüle 845811 Eki Görüntüle 845812 Eki Görüntüle 845813 Eki Görüntüle 845814 Eki Görüntüle 845815 Eki Görüntüle 845816 Eki Görüntüle 845817 Eki Görüntüle 845818 Eki Görüntüle 845819
hayirli fallar olur ins
canim sIkIntilarini siyirmis atmi$sin yüregine ay dogmus ferahlayacaksin
bir yoldan gelicekisn ve seni koruyan bir köpekle kar$ila$icaksin o uluyor gibi olsa bile seni koruyacak canim
alacagin bir haber ver cok yakinda
üstünde cok büyük bir yük ta$iyorsun bu sana cok agir gelmis ama korkma bu yükü seninle payla$icak 2 ki$i daha olcak ve sana yardim edicekler
büyük bir kismetin var gün gelecek cok daha rahat ediceksin ama zamani var sadece sabir ve calismak gerek
temiz güzel bir yerdesin ve oturan biriyle konu$acaksin arkanda seni dü$ünen bir erkek var bu erkek seni sürekli izliyor
5 tane yolun var 1 tanesi silik sen bu 4 yola gidiceksin canim hayatina hareketlenme gelecek
tabakta
bir yoldan geliceksin hemen acele olarak S harfli ki$i ile görü$eceksin canim
bu ki$i bir erkek uzun boylu etine dolgun normal kiloda gibi bir erkek
bir hediye alicaksin bu seni cok sasirtacak
ben seni bu erkekle uzun vadeli bir ili$kiye ba$liyacak gibi gördüm henüz bir adi konmami$ gibi ama bu erkek cok israrci davranacak seni cok dü$ünüyor ve sen uzagindayken bile sana ula$maya calisacak sürekli irtibat icinde olucaksiniz ve görü$melerinizdede bir sIklik görüyorum
gördüklerim bu kadar
katina baktirmak isterim ama ne ho$landigim biri ne de bir sevgilim var sen en iyise bana tarot ac canim i$ a$k ne görüyosan söyle siyah-kahve sacli ,koyu kahverengi gözlüyüm, ten rengim beyaz burcum aslan :)
canım pek bi sevindim inşallah çıkar falındakiler güvenilir bir ilişkiye başlarımcanım ilişkin olmasa da katina bakabilirim farketmez hangisini istersen
Rapisa canım vaktin varsa fallaşalım mı canım yazdım ama görmedin sanırım ?
tamam o zaman canim katina acarsan cok sevinirim evlenecegim kisi ciksa bari artikkendimi evde kalmis gibi hissettim ama erkeklerde cok cesaretsiz ben napiyim
tabiyki fallaşalım canım. ben falımı yüklemiştim üstlerde olmalı. bende sana ne bakayım tarot yada katina dün katina bakmıştım galiba istersen tarot bakayım.. canım birde yazıyorsun ya sayfaya benle ilgili yazdığın zaman benim yazdığım mesajı alıntılayıp yazarsan öyle yaptığında bildirim alırım yazdığını görmem daha kolay olur
canım bende sevgilimden yeni ayrıldım bugün cuma suresi okudum bu evlenmek için okunuyor faydası oluyor gerçekten sende oku bence gönlüne göre biri çıkar inş.
hayirli fallar olur ins
canim sIkIntilarini siyirmis atmi$sin yüregine ay dogmus ferahlayacaksin
bir yoldan gelicekisn ve seni koruyan bir köpekle kar$ila$icaksin o uluyor gibi olsa bile seni koruyacak canim
alacagin bir haber ver cok yakinda
üstünde cok büyük bir yük ta$iyorsun bu sana cok agir gelmis ama korkma bu yükü seninle payla$icak 2 ki$i daha olcak ve sana yardim edicekler
büyük bir kismetin var gün gelecek cok daha rahat ediceksin ama zamani var sadece sabir ve calismak gerek
temiz güzel bir yerdesin ve oturan biriyle konu$acaksin arkanda seni dü$ünen bir erkek var bu erkek seni sürekli izliyor
5 tane yolun var 1 tanesi silik sen bu 4 yola gidiceksin canim hayatina hareketlenme gelecek
tabakta
bir yoldan geliceksin hemen acele olarak S harfli ki$i ile görü$eceksin canim
bu ki$i bir erkek uzun boylu etine dolgun normal kiloda gibi bir erkek
bir hediye alicaksin bu seni cok sasirtacak
ben seni bu erkekle uzun vadeli bir ili$kiye ba$liyacak gibi gördüm henüz bir adi konmami$ gibi ama bu erkek cok israrci davranacak seni cok dü$ünüyor ve sen uzagindayken bile sana ula$maya calisacak sürekli irtibat icinde olucaksiniz ve görü$melerinizdede bir sIklik görüyorum
gördüklerim bu kadar
katina baktirmak isterim ama ne ho$landigim biri ne de bir sevgilim var sen en iyise bana tarot ac canim i$ a$k ne görüyosan söyle siyah-kahve sacli ,koyu kahverengi gözlüyüm, ten rengim beyaz burcum aslan :)
Tamam canım alıntı ile cevaplarım sorarım bundan sonra.Fark etmez canım benim için.Ben yalnız özellikle bir konuda bakmanı isteyeceğim ama fark eder mi katina veya tarot o zaman ?
canım etrafında erkeklerin ilgisini çeken çekici birisin.fakat sende birşeyler var.çıkan falda büyüden falan bahsediyor ama bu katina da böyle yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.kafanı da karıştırmak istemiyorum ama yine de yazdım.mutsuzluğun, şansının kötü gitmesi bu yüzden. senle ilgili birşey değil yani.sabırlı ve tutarlı birisin hatta fazla sabırlısın.geçmişte ilişkilerinde çok sıkıntı çekmişsin aşk konusunda şanssızmışsın.bir haber bekliyorsun.bu işle ilgili olabilir ama emin değilim.çalışıyormusun çalışmıyorsanda işe girmeyi düşünüyorsan bu aralar bu konuda sıkıntı çekebilirsin.daha önce yaşadığın olumsuz olayları unutup geride bırakmışsın.şuanda canını sıkan bazı olaylar olsa da bunların zamanla düzeleceğini biliyorsun.canım sende bağımlılık yapan kullandığın bir şey varmı?yada yakınında biri? siyah koyu saçlı bir bayan.ilerde büyük gerçek bir aşk yaşayacaksın.belki şuanda bu sana çok uzak geliyor ama bu aşk sayesinde etrafına neşe saçacaksın.
bunlar çıktı canım
katina aşkla ilgili . tarotta herşey var sen sorunu sor canım ona göre bakarımburcunu da yaz
katina aşkla ilgili . tarotta herşey var sen sorunu sor canım ona göre bakarımburcunu da yaz
canim yüregine saglik
bu arada sevgilinden ayrimana üzüldümbu erkekler niye böyle tutarsiz ya hic düzgünü yok sanki
bu büyü zimbirtilari cok cikiyor baktirdigim fallarda bilemiyoruminanmak istemesemde peygamber efendimize bile yapilmi$ bir$ey neyse ..burdada cikmasina üzüldüm
i$ten ciktim bu yüzden sIkIntiliyim gecmiste parlak degil hep sIkInti ile geciyor sanki bütün hayatim sIkInti ve sorunlardan olu$uyor gibi
kaderde varsa ya$arim ne diyebilirim ki..
bagimli oldugum birsey yok bu arada ? sigara kast ediyorsan alkol ve sigara kullanmiyorum ??
Canım özel mesajların dolmuş göndermiyorum boşaltırsan hemen sorumu göndereyim sana.
boşalttım canım
Tamam canım gönderdim sorumu sen duruma göre bakarsın bana
canım su grubu çocukla ilgili çekincelerin var birazda kendi hayatındaki sıkıntılar seni geri çekiyor.çeksinde zaten salla bu çocuğu sen ateş grubundan biri girecek senin hayatına.yengeç burcu çocuğun bazı sorunları var duygusal anlamda belki yeni bir ilişkiden çıkmıştır yada başka birşey bunun için biraz beklemesi gerektiğini düşünüyor ama aklında sen varsın onun tarafında sen çıktın.sana kendini kabul ettireceğini düşünüyor.sizin onunla çekişmeniz mi var yoksa ilerde olabilir aranızdaki anlaşmazlık yüzünden sen ona olumlu bakmayacaksın. ikiniz arasında bence birşey olmayacak bence sen ateş grubundan bir eerkekle birliktelik yaşayacaksın.
bunlar çıktı canım
Çok olumsuz şeyler çıkmış ama ya :/ Neyse canım sağol :)
ekledim canım. sana tarot yada katina bakmamı istermisin ? istersen göz ten saç rengini,burcunu yazman gerek. merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin. yalnız şimdi biraz işim var bugün içinde bakarım tmm mı canım
Eki Görüntüle 845809 Eki Görüntüle 845810 Eki Görüntüle 845811 Eki Görüntüle 845812 Eki Görüntüle 845813 Eki Görüntüle 845814 Eki Görüntüle 845815 Eki Görüntüle 845816 Eki Görüntüle 845817 Eki Görüntüle 845818 Eki Görüntüle 845819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?