kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

hayirli fallar olur ins

canim sIkIntilarini siyirmis atmi$sin yüregine ay dogmus ferahlayacaksin
bir yoldan gelicekisn ve seni koruyan bir köpekle kar$ila$icaksin o uluyor gibi olsa bile seni koruyacak canim
alacagin bir haber ver cok yakinda
üstünde cok büyük bir yük ta$iyorsun bu sana cok agir gelmis ama korkma bu yükü seninle payla$icak 2 ki$i daha olcak ve sana yardim edicekler
büyük bir kismetin var gün gelecek cok daha rahat ediceksin ama zamani var sadece sabir ve calismak gerek
temiz güzel bir yerdesin ve oturan biriyle konu$acaksin arkanda seni dü$ünen bir erkek var bu erkek seni sürekli izliyor
5 tane yolun var 1 tanesi silik sen bu 4 yola gidiceksin canim hayatina hareketlenme gelecek
tabakta
bir yoldan geliceksin hemen acele olarak S harfli ki$i ile görü$eceksin canim
bu ki$i bir erkek uzun boylu etine dolgun normal kiloda gibi bir erkek
bir hediye alicaksin bu seni cok sasirtacak
ben seni bu erkekle uzun vadeli bir ili$kiye ba$liyacak gibi gördüm henüz bir adi konmami$ gibi ama bu erkek cok israrci davranacak seni cok dü$ünüyor ve sen uzagindayken bile sana ula$maya calisacak sürekli irtibat icinde olucaksiniz ve görü$melerinizdede bir sIklik görüyorum

gördüklerim bu kadar
katina baktirmak isterim ama ne ho$landigim biri ne de bir sevgilim var sen en iyise bana tarot ac canim i$ a$k ne görüyosan söyle siyah-kahve sacli ,koyu kahverengi gözlüyüm, ten rengim beyaz burcum aslan :)

canım pek bi sevindim inşallah çıkar falındakiler güvenilir bir ilişkiye başlarım canım ilişkin olmasa da katina bakabilirim farketmez hangisini istersen

canım pek bi sevindim inşallah çıkar falındakiler güvenilir bir ilişkiye başlarım canım ilişkin olmasa da katina bakabilirim farketmez hangisini istersen

tamam o zaman canim katina acarsan cok sevinirim evlenecegim kisi ciksa bari artik kendimi evde kalmis gibi hissettim ama erkeklerde cok cesaretsiz ben napiyim

Rapisa canım vaktin varsa fallaşalım mı canım yazdım ama görmedin sanırım ?

tabiyki fallaşalım canım. ben falımı yüklemiştim üstlerde olmalı. bende sana ne bakayım tarot yada katina dün katina bakmıştım galiba istersen tarot bakayım.. canım birde yazıyorsun ya sayfaya benle ilgili yazdığın zaman benim yazdığım mesajı alıntılayıp yazarsan öyle yaptığında bildirim alırım yazdığını görmem daha kolay olur

Rapisa canım vaktin varsa fallaşalım mı canım yazdım ama görmedin sanırım ?

canım bende sevgilimden yeni ayrıldım bugün cuma suresi okudum bu evlenmek için okunuyor faydası oluyor gerçekten sende oku bence gönlüne göre biri çıkar inş.

tamam o zaman canim katina acarsan cok sevinirim evlenecegim kisi ciksa bari artik kendimi evde kalmis gibi hissettim ama erkeklerde cok cesaretsiz ben napiyim

Tamam canım alıntı ile cevaplarım sorarım bundan sonra.Fark etmez canım benim için.Ben yalnız özellikle bir konuda bakmanı isteyeceğim ama fark eder mi katina veya tarot o zaman ?

canım etrafında erkeklerin ilgisini çeken çekici birisin.fakat sende birşeyler var.çıkan falda büyüden falan bahsediyor ama bu katina da böyle yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.kafanı da karıştırmak istemiyorum ama yine de yazdım.mutsuzluğun, şansının kötü gitmesi bu yüzden. senle ilgili birşey değil yani.sabırlı ve tutarlı birisin hatta fazla sabırlısın.geçmişte ilişkilerinde çok sıkıntı çekmişsin aşk konusunda şanssızmışsın.bir haber bekliyorsun.bu işle ilgili olabilir ama emin değilim.çalışıyormusun çalışmıyorsanda işe girmeyi düşünüyorsan bu aralar bu konuda sıkıntı çekebilirsin.daha önce yaşadığın olumsuz olayları unutup geride bırakmışsın.şuanda canını sıkan bazı olaylar olsa da bunların zamanla düzeleceğini biliyorsun.canım sende bağımlılık yapan kullandığın bir şey varmı?yada yakınında biri? siyah koyu saçlı bir bayan.ilerde büyük gerçek bir aşk yaşayacaksın.belki şuanda bu sana çok uzak geliyor ama bu aşk sayesinde etrafına neşe saçacaksın.
bunlar çıktı canım

katina aşkla ilgili . tarotta herşey var sen sorunu sor canım ona göre bakarım burcunu da yaz

Tamam canım alıntı ile cevaplarım sorarım bundan sonra.Fark etmez canım benim için.Ben yalnız özellikle bir konuda bakmanı isteyeceğim ama fark eder mi katina veya tarot o zaman ?

canim yüregine saglik
bu arada sevgilinden ayrimana üzüldüm bu erkekler niye böyle tutarsiz ya hic düzgünü yok sanki

bu büyü zimbirtilari cok cikiyor baktirdigim fallarda bilemiyorum inanmak istemesemde peygamber efendimize bile yapilmi$ bir$ey neyse ..burdada cikmasina üzüldüm
i$ten ciktim bu yüzden sIkIntiliyim gecmiste parlak degil hep sIkInti ile geciyor sanki bütün hayatim sIkInti ve sorunlardan olu$uyor gibi
kaderde varsa ya$arim ne diyebilirim ki..
bagimli oldugum birsey yok bu arada ? sigara kast ediyorsan alkol ve sigara kullanmiyorum ??

katina aşkla ilgili . tarotta herşey var sen sorunu sor canım ona göre bakarım burcunu da yaz

Canım özel mesajların dolmuş göndermiyorum boşaltırsan hemen sorumu göndereyim sana.

Canım sıkıntıların gidiyor feraha,huzura kavuşuyorsun.Fal için belki klasik bir cümle olacak ama ay doğuyor hayatına ciddi anlamda güzel bir ay belirmiş falında.Üzerinde özellikle hayatına göz dikmiş seni gözetleyen birisi çıkmış nazar da oalbilir bu kötü düşünceli birisi bu ehr kimse.Hamilelik haberi gibi bir durum oalbilir.
Temiz sonu aydınlık olan güzel bir aşk gördüm falında.Sevgilin varsa ilişkin adına yorabiliriz yoksa da eğer snei güzel bir birliktelik bekliyor.El ele tutuşmuşsunuz yolunuza devam ediyorsunuz.Bu ilişki için üç belirli bir zamanın geçmesi gerekecek öncelikle.Çok kısmetli olacağın şansın senden eksik olmayacağı bir döneme gireceksin.
Karşılıklı bir konuşma söz konusu bir erkek ile senden uzun bir erkek.Bir yolucluğa çıkacak birisi var birisi için gidiyor bu yolculuğa sen de bu kişi ile görüşeceksin.Maddi açıdan da ferahlayacağın bir döneme gireceksin.Hayatına böyle oturacak etkisi biraz sürecek bir haber alacaksın bu haber bir erkeği de ilgilendiren bir haber oalbilir.Yolculukların çıkmış.Baykuş gibi uzaktan uzağa seni izleyen birisi çıkmış ama şu an için zararsız birisi.
Üç açık kapın çıkmış yani seçeceğin üç yol var hepsinin de sonu açık sen hangisini seçersen ona yöneleceksin canım.Hane içi ferah çıkmış.Hane içinde tam merkezde birisi çıkmış snaki evin yönetici eve tek hakim olan kişi gibi yani evdeki diğer kişilere nazaran daha çok eve hakim olan birisi.Bu kişi de ister istemez biraz yoruluyor çıkmış.Y abu dediğim kişiye bağlı birisi ya da bu kişiden yana bir hamilelik haberi alacaksınız.
Dileğin var mıydı cnaım bilmiyorum ama yoksa da dileğin hayatında istediğin bir konuda bir uzaklaşma yaşayacaksın yani zamanla istemekten vazgeçebilirsin ve pişmanlık gördüm bir kişinin zamanla pişmanlığı çıkmış bu kişi sen değilsin büyük ihtima.
Rapisa bu da falın canım.

falında çıkmış sana zarar veren birşey alkol sık tüketiyorsan o olabilir.büyüden şüpheleniyorsan ne yapmak gerek bilmiyorum ama bilgili birine danış bence öyle birşey varsa hayatının ters gitmesi normal canım. ewt canım ayrıldık arandığını farkettim ben bu yüzden ayrıldık aldatmıştır belkide bilmiyorum.hayırlısı bakalım inş. bundan sonra bizi mutlu edecek dürüst kişiler çıkar karşımıza

canım su grubu çocukla ilgili çekincelerin var birazda kendi hayatındaki sıkıntılar seni geri çekiyor.çeksinde zaten salla bu çocuğu sen ateş grubundan biri girecek senin hayatına.yengeç burcu çocuğun bazı sorunları var duygusal anlamda belki yeni bir ilişkiden çıkmıştır yada başka birşey bunun için biraz beklemesi gerektiğini düşünüyor ama aklında sen varsın onun tarafında sen çıktın.sana kendini kabul ettireceğini düşünüyor.sizin onunla çekişmeniz mi var yoksa ilerde olabilir aranızdaki anlaşmazlık yüzünden sen ona olumlu bakmayacaksın. ikiniz arasında bence birşey olmayacak bence sen ateş grubundan bir eerkekle birliktelik yaşayacaksın.
bunlar çıktı canım

Tamam canım gönderdim sorumu sen duruma göre bakarsın bana

Çok olumsuz şeyler çıkmış ama ya :/ Neyse canım sağol :)

canım çok olumsuz şeyler çıkmadı bak sen şimdi onunla ilgili olumlu duygular içindesin ya ilerde bu fikrin değişecek bence ve sen başka birini tercih edeceksin bu kötü değilki sonuçta şimdi ileride karşına çıkacak kişinin şimdi hoşlandığın çocuktan daha iyi mi kötü mü olduğunu bilemeyiz.

Çok olumsuz şeyler çıkmış ama ya :/ Neyse canım sağol :)

canım fincanın dibinde resmen ay çıkmış.çok güzel birşey, sıkıntılarını atıp, büyük bir aşka yaşayacağını ve işlerinin yoluna gireceğini gösteriyor.tanışacağın bir insan var ve bu insan konumunda güçlü maddi açıdan iyi durumda birisi.ya da sen maddi sıkıntı çekiyorsan kısa zamanda istediğin sonucu elde edip rahatlayacaksın.

ben falında diz çökmüş bir erkek görüyorum, eski sevgilin seni arayıp ya da bi şekilde pişmanlığını dile getirecek birşeyler yapabilir, ama falda senin duruşun ona karşı daha sert.ona yukardan bakıyorsun ve seni zayıf düşürecek duygulardan arınmışsın.eğer seni arar yada senle konuşmaya çalışırsa tavsiyem kararlı ol ve bu kişiye tekrar güvenme.

sıkıntılı karanlık dönemin geçecek canım, kısmetlerin ve yolların olacak.bu kısmet hem maddi hem manevi anlamında kısmetler, seçme şansların olacak.

yüzü çok belirgin iki kişi var, birinin yüzü uzunca aileden bu söylediğim kişiler, bunlara dikkat et belki akrabalarından anlaşamadığın kişiler vardır kafanda canlanmıştır irileri.gözün açık olsun bu kişilere karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…