mrb cnm daha önceki konularını okumuştum.. nasıl berbat bi ilişkiden daha yenı yenı kurtuldugunu bılıyorum.. cok zor gunler gecırıyorsun su anda.. kolay kolay kaldırılacak bi durum degıl cunku yasadıkların..
bence suanda sadece boşluktasın.. ilgiye ihtycn var.. begenılmeye, sevılmeye,sevmeye.. ama şu zaman dogru bı zama degıl tatlım.
öncelıklı olarak kendıne zaman vermelısın bıraz.. kendını toparlamalısın.. içindekılerı atmalısın.. o kötü gunleri unutmalısın.. kendını toparladktan snra, yepyenı bı sayfa tabıkıde acacaksın ama şimdi cok erken...
yağmurdan kaçarken doluya tutulup bı kez daha üzülmenı asla ıstemem...
hissettıklerının sadece boşlukta oldgndan kaynaklandgnı dşünüyorum.. yıne de sen bılırsın tbı cnm
canım benim neden saçma olsun bi ilişkn bitmiş artık geçmşi unutup önüne bakman lazım yeni lişkiler normal.tek sorun internette tanıştğn birine güvenme derim.sonra hayal kırıklığna uğrama.kendini çok kaptırma tam anlamıyla tanımadan
öncelikle saçma düşünmüyorsunuz.. internette tanışıp ilişkilerini ciddiyete döken pek çok insan var.. bura da bunların örneklerini görüyoruz.. yani neden olmasın...
bana kalsa olmaz ama olana da Allah mutluluklarını daim etsin der geçerim :)
fakat bence şu an bir boşluktasınız, karşınıza çıkan her erkeğe potansiyel sevgili gözüyle bakabileceğiniz bir dönem...
eski konunuzu biliyorum, zorlu bir ilişki, zor bir ayrılık dönemi... ve şu an da eskiye duyulan büyük bir nefret...
mutlu olacağım, yeniden seveceğim diye her önününe çıkana aşık olmayın derim...
kısacası acele etmeyin.. zorlu bir dönem geçirmişsiniz... daha temkinli olup, her şeyin zamanını bekleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?