kızlar bana yardımmmm edin:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askmm

Ziyaretçi
kızlar moralim çok bozuk dün akşamdan beri ağlıyorum bu görümce yüzünden dün akşam erkk arkadaşımın msnine grdim mail gelmiş facebooktan (bnm sewgilime görümcenn ayarlamak istediği bi kız wardı ama sewgilim kızı kabul etmemişti )o kız sewgilimi eklemiş bni bi anda şeytan mı dürttü ne görümce msndeydi hemen ona sordum dedim x eklemiş dedim abini napayım kabul et haftaya nikahı war ondan zarar gelmez dedi ve bırakta herkes kendi msnini kendi kullansın dedi ben zaten delirdim o sürekli eski sewgilisinn msninideyken ben hiç bişey dememiştm we tmm dyip kapattım msnleri ama çok moralim bozuldu yaa ağlaya ağlaya uyumuşum yemin ediyorum katlanamıcam artk yaa daha neler neler yalan sylüyo dedkodumu yapıyo kızlar bana akıl wern napayım

erkek arkadaşınla konuşmadınmı canım,boşver görümceyi falan niye soktun araya erkek arkadaşınla hallet canım

hiç bişi anlamadım uygun bir dille yazarsan. yeniden kim kime ne demiş..

ben olsam sormazdım bile ekleyeyim mi diye. sizin ilişkiniz bu ilişkide iki kişiliktir, neden 3. kişi olan görümceyi işin içine soktun ki. ben silerdim giderdi yani.

bence kendi kararlarınızı kendiniz verin

Madem sevmıyosun görumcenı,nıye onun lafıyla hareket edıyosun kı? ayrıca kızın nıkahı varsa nıye senınkını eklemiş? madem eklemiş sen paylaşmasaydın bunu görumcenle... sevmıyosan,ikili ilişkilerıne karıştırma görümcenı.Kendınız halledın,nıkahı olacagıda yalandır belkı.

ben anlamadım .okudum tekerleme gibi olmuş..........

anladıgım kadarıyla......

sel.... ne diyosa dogrudur katılıyorum........alkisalkisalkis

bak şimdi canm dün akşam ben erkek arkadaşımın messengerını açtım mail gelmiş erkek arkadaşımın kardeşi bni istmyrdu ona yeni birini ayarlamak istyodu ve kızı kendi evlerine getrdi tanıştrmak için erkek arkadaşım mecburen tanıştı ve bidaha görüşmediler dün bu kız facebooka erkk arkadaşımı eklemiş bnde görümcenn msnde olduğunu görnce ona sordum eklemiş napayım diye ki biz zaten hiç geçinemiyoruz kavgalıyız bana dediki haftaya onun nikahı war ondan zarar gelmez kabul et ve bırak abim kendi messengerini kendisi kullansın bnde tmm dyip çıktım ama ağlaya ağlaya delrdim walla snra hemen erkek arkadımı ardım anlattım olanları oda onu takma falan dedi sizce ne yapmalıyım

ben hiç bişe anlamadım biraz karşıkmı olmuş CADIARZU

ılişkilere 3 .kişiyi sokmak daha da karmasık hale getırıyor...
Bu konuda sızın muhattabınız mustakbel görümceniz değil,erkek arkadasınızdır...
Hıc aglama bosuna...
Kız zaten evlenıyormus,halende erkek arkadasınız kabul edıp eklerse bu ilişkiyi bir daha gözden gecırın derim...

hım bunu görmemeişim pardon valla ailesiyle pek samimi olma derim sevgilisiniz heralde

uyy dallas gibi olmuş sizin işler...
bence sen o sevgilini bırak istediğini eklesin silsin facebookuna..
görümcene sen karışma görümcende sana karışmasın. sevgilin çekimser kalsın. anlamadım yorumumda bu oldu -tatlicadiarzu-

konuyu eş ve eşinin ailesinde açmanızda bi enterasan. daha lise öğrencisisiniz değil mi ? vay bee

Şimdi konuşunca kızıyorlar bana.
1- Neden erkek arkadaşınızın msn nini kullanıyorsunuz, sonuçta nişanlı veya evli değilsiniz ki olsanız bile ben bu msn kullanımlarına gıcık oluyorum.
2- Hadi kullandınız neden görümceye fikrini soruyorsunuz.
3- Fikir sordunuz görümcede cevabını verdi istemediğiniz cevaplara tahammülünüz yoktu madem neden sordunuz, cevabını alınca neden ağlayıp olayı büyütüyorsunuz.
4- Görümceden hoşlanmıyorsanız mesafe koyun olsun bitsin.
5- Gerçi görümce diyorsunuz ama resmi olarak görümcenizde değil ama genede bunu es geçiyorum.
6- Erkek arkadaşınıza güvenmiyormusunuz kuzum siz. Adam bir daha görüşmemiş, bırakın belki kendisi reddedecekti arkadaşlık teklifini.
7- Sustum.:ecrin_bebek:

kuzum nısanlımısınız siz neden bu kadar kafaya takıyorsun..

canım yaaa.. görümcenin oyununa gelme..seni istemediği için böle bişey yapmış..sende hemen kapılıp kendini yıpratıyosun..sevgilinle aranı bozmak istediğini sölüyosun..daha sıkı sarıl bakıyım aşkınaŞeniz görümcede çatlasın..sevgini yaşa görümceymiş oymuş buymuş takma sen sevgiline güveniyosan yola devam....:lepi:

kızlar kusura bakmayın işyerndeydim işim vardı yazamadım ama yorumlarınızı okudum şu anda daha erkk arkadaşım ama temmuzda istemeye gelcekler ama siz büyüğümsnz byle durumlarda byle insanlarla ne yapardınız diye soruyorm

ayy tşk ederm içimi ferahlattın cnm

kızlar bn anlatabildimmi kendimi ilerdede byle şeylr yaparmı diye korkuyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…