kızlar bana yardımmmm edin:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önemli olan erkek arkadaşınla konuşmuş olman,ve o da eğer ekleyip konuşup vs. bunun gibi bişiler yapmıyosa boşver ama ilerde evlenince bu görümceyle nolcak onu bilmiyorum tabi:1closedeyes: eşinde yanında olduktan sonra sana destek olduktan sonra dengeyi kurmaya çalışcaksınız artık bişekilde

Son düzenleme:
:çok üzgünüm: Allah m yaa napcam bnnn ya byle olursa ewlenncede bu daha bana neler yapıyo

şu anda peki napayım muhattap olmayayımmı

şu anda peki napayım muhattap olmayayımmı

gerektiği kadar muhatap ol bence canım,erkek arkadaşınla olan sorunlarınızı ona yansıtma,ikiniz çözün sorununuz olursa,bide ne kadar aranı iyi yapmaya çalışırsan bu tipler o kadar kuyunu kazmaya çalışır,o yüzden fazla muhattap olmamak iyidir,düz çizgide olsun ilişkin sevgilinin hatrına

gerçektende öyle cnm bni en başta istemedi 3 yıl oldu snra istemek zorunda kaldı bana neler yaşattı bn ynede ona ii davrandım ama insan olana iyi davranılırmış bu anlamıyor

Görümcem , erkek arkadaşımı bir kızla tanıştırdı..Erkek arkadaşımda görümcemi kırmamak için tanıştı demişsin yanlış anlamadıysam..

Ne alaka klava:

Hayatında sen olduğuna göre görümcen niye başkası ile tanıştırmak istiyo hadi istedi sevgilin niye tanışıyor :mymeka:

ama ewe getrdi tanıştırmak için çok berbat bi kız yemn ederm bn daha 18 yaşındayım we bnm yaşım küçük olduğu için istemedi bni abisini wazgeçrtmek için tanıştırmaya kalktı cnm

kızlar bn anlatabildimmi kendimi ilerdede byle şeylr yaparmı diye korkuyrum

Korkun normal aslında canım.. Böyle fena insanlardan korkmak lazım..Bak benim de erkek kardeşim var üni öğrencisi.. Şu an bir kız arkadaşı var ve ben inan onu çok seviyorum,

ona sürekli müstakbel gelinimiz gözüyle bakıyorum ( nasip işi tabi bu) ..

Onların arasını bozmak , başka bir kızla tanıştırmak .. Allah yazdıysa bozsun.. Böyle kötü niyetli bir insan olacağıma yaşamayayım daha iyi...

Aman diyim , dikkat et bu şahısa.. Ben her türlü fenalığı beklerim kalbi kötü insanlardan..Kork, tedbirini de al.Ama akıllı ol ! Nasıl mı ? Öncelikle ona fırsat verme , laf düşürme.

Onunla muhattap bile olma, gerektiği zaman cevabını sakince ver, hıı yerinde olsam ben de kayınvalidemin gönlüne girerdim .Bir de o sana tavır alırsa bu ilişki çıkmaza girer çünkü..

Yani henüz nişanlı filan değilsiniz ama madem niyetiniz ciddi, şimdiden kayınvalidenle iyi anlaşmaya ve ona jest yapmaya bak. O görümcen de kudursun. Çok kızıyorum ya böyle insanlara...

Ona ne oluyor? Ne kötülüğünü görmüş senin de böyle art niyetli, peşin hükümlü !

ama ewe getrdi tanıştırmak için çok berbat bi kız yemn ederm bn daha 18 yaşındayım we bnm yaşım küçük olduğu için istemedi bni abisini wazgeçrtmek için tanıştırmaya kalktı cnm

Canım tanıştırdığı kızın öyle yada böyle olduğu önemli değil ki ..Bu kızı hangi hakla tanıştırıyor sen sevgilinle birlikteysen..Sevgilin bunu nasıl kabul ediyor..Bu düpe düz sana SAYGISIZLIKTIR..Bu tanıştırılan kızın midesi nasıl kaldırıyor..

:1shok: :1shok:

canm biz aynı mahalledeyz bide arkadaşım zaten kabul etmedi çok ısrar etmiş ama ynede kabul etmedi en sonunda kızı ewe gtrmiş tanıştrmak için işte byle bir insan walla kızı bnde anlamıyorum cnm

ewt cnm bnde görümce olcam ama asla kardeşimin kız arkadaşına kendmi byle tanıtmam nasıl olursa olsun kız kardeşim onu sewmiş bu bizim gelinimiz derm bn herkese iyi tawrımla yaklaşıyorum ama artk bnde çıldırdım o yzden sizden akıl alayım dedim canım

Hımmm...

Anladım canım..Şunu söyeleyebilirim sana sevgilinle güzel bir birliktelik yaşamak ve devam ettirmek istiyorsan görümceni mümkün olduğunca ilişkine karıştırmamaya bak.. Yakın davran sonuçta sevgilin kardeşi soğukluk olmasın ama mesafeli davran..
Sevgiler.. a.s.

saol cnm bnm tşk ederm tawsiyelern için:1hug:

arkadaşlar tawsiyesi olanlar yazsın yine

bu kadar ağlanacak bir durum yok bence durumu biraz abartmışsın.

canım daha dur daha görümce demek için bile çok erken istemeye gelcekler demissin resmi olarak bi görümcen olsun ozaman böle davranırsa sende gardını alırsın olur biter...kimse kimseyi sevmek zorunda değil bırak o seni sevmiyorsa sende onu sevme ne takıyosun kafana erkek arkadasının ne düsündüğü önemli sebin için bosveeeerrr....

ewt dmi canm bi söz nişan olsunda snra bnde ağzımı açcam artk sesimi çıkarmyorm dye tepeme çıkıyor

Oy ne biçim bir çağda yaşıyoruz,daha 18 yaşında evlenmeye kalkışıyorsunuz
Sanki eskiden annelerimizi erken evlendirdikleri çağlara mı dönüyoruz,geri geri mi gidiyoruz diye iki el,imin arasına aldım başımı,kara kara düşünmekteyim.
Ya yapmayın,evlilik bu,evcilik değil:1no2:
Gezin,tozun,hataları var mı bakın ara sıra uzağa çekilipCADIARZU
Sonra neden boşanmalar arttı
Artar tabi,erkenden çocuğu alırsan kucağına,aklın dışarıdaki hayatta ve yaşayacağın nice yarım kalmış duyguda kalırsa,yaşanmışlığın olmadan yaşamaya çalışırsan
olacağı budur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…