- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi askmm
-
bak şimdi canm dün akşam ben erkek arkadaşımın messengerını açtım mail gelmiş erkek arkadaşımın kardeşi bni istmyrdu ona yeni birini ayarlamak istyodu ve kızı kendi evlerine getrdi tanıştrmak için erkek arkadaşım mecburen tanıştı ve bidaha görüşmediler dün bu kız facebooka erkk arkadaşımı eklemiş bnde görümcenn msnde olduğunu görnce ona sordum eklemiş napayım diye ki biz zaten hiç geçinemiyoruz kavgalıyız bana dediki haftaya onun nikahı war ondan zarar gelmez kabul et ve bırak abim kendi messengerini kendisi kullansın bnde tmm dyip çıktım ama ağlaya ağlaya delrdim walla snra hemen erkek arkadımı ardım anlattım olanları oda onu takma falan dedi sizce ne yapmalıyım
önemli olan erkek arkadaşınla konuşmuş olman,ve o da eğer ekleyip konuşup vs. bunun gibi bişiler yapmıyosa boşver ama ilerde evlenince bu görümceyle nolcak onu bilmiyorum tabi:1closedeyes: eşinde yanında olduktan sonra sana destek olduktan sonra dengeyi kurmaya çalışcaksınız artık bişekilde
şu anda peki napayım muhattap olmayayımmı
gerektiği kadar muhatap ol bence canım,erkek arkadaşınla olan sorunlarınızı ona yansıtma,ikiniz çözün sorununuz olursa,bide ne kadar aranı iyi yapmaya çalışırsan bu tipler o kadar kuyunu kazmaya çalışır,o yüzden fazla muhattap olmamak iyidir,düz çizgide olsun ilişkin sevgilinin hatrına
Görümcem , erkek arkadaşımı bir kızla tanıştırdı..Erkek arkadaşımda görümcemi kırmamak için tanıştı demişsin yanlış anlamadıysam..
Ne alakaklava:
Hayatında sen olduğuna göre görümcen niye başkası ile tanıştırmak istiyo hadi istedi sevgilin niye tanışıyor :mymeka:
kızlar bn anlatabildimmi kendimi ilerdede byle şeylr yaparmı diye korkuyrum
ama ewe getrdi tanıştırmak için çok berbat bi kız yemn ederm bn daha 18 yaşındayım we bnm yaşım küçük olduğu için istemedi bni abisini wazgeçrtmek için tanıştırmaya kalktı cnm
Canım tanıştırdığı kızın öyle yada böyle olduğu önemli değil ki ..Bu kızı hangi hakla tanıştırıyor sen sevgilinle birlikteysen..Sevgilin bunu nasıl kabul ediyor..Bu düpe düz sana SAYGISIZLIKTIR..Bu tanıştırılan kızın midesi nasıl kaldırıyor..
:1shok: :1shok:
Korkun normal aslında canım.. Böyle fena insanlardan korkmak lazım..Bak benim de erkek kardeşim var üni öğrencisi.. Şu an bir kız arkadaşı var ve ben inan onu çok seviyorum,
ona sürekli müstakbel gelinimiz gözüyle bakıyorum ( nasip işi tabi bu) ..
Onların arasını bozmak , başka bir kızla tanıştırmak .. Allah yazdıysa bozsun.. Böyle kötü niyetli bir insan olacağıma yaşamayayım daha iyi...
Aman diyim , dikkat et bu şahısa.. Ben her türlü fenalığı beklerim kalbi kötü insanlardan..Kork, tedbirini de al.Ama akıllı ol ! Nasıl mı ? Öncelikle ona fırsat verme , laf düşürme.
Onunla muhattap bile olma, gerektiği zaman cevabını sakince ver, hıı yerinde olsam ben de kayınvalidemin gönlüne girerdim .Bir de o sana tavır alırsa bu ilişki çıkmaza girer çünkü..
Yani henüz nişanlı filan değilsiniz ama madem niyetiniz ciddi, şimdiden kayınvalidenle iyi anlaşmaya ve ona jest yapmaya bak. O görümcen de kudursun. Çok kızıyorum ya böyle insanlara...
Ona ne oluyor? Ne kötülüğünü görmüş senin de böyle art niyetli, peşin hükümlü !
Hımmm...
Anladım canım..Şunu söyeleyebilirim sana sevgilinle güzel bir birliktelik yaşamak ve devam ettirmek istiyorsan görümceni mümkün olduğunca ilişkine karıştırmamaya bak.. Yakın davran sonuçta sevgilin kardeşi soğukluk olmasın ama mesafeli davran..
Sevgiler.. a.s.
bu kadar ağlanacak bir durum yok bence durumu biraz abartmışsın.
canım daha dur daha görümce demek için bile çok erken istemeye gelcekler demissin resmi olarak bi görümcen olsun ozaman böle davranırsa sende gardını alırsın olur biter...kimse kimseyi sevmek zorunda değil bırak o seni sevmiyorsa sende onu sevme ne takıyosun kafana erkek arkadasının ne düsündüğü önemli sebin için bosveeeerrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?