ne şanslısın yaa senin yerinde olabilmeyi ne kadar isterdim, erkek arkadaşının bence yapısı bu seni sevmediğini düşünme bak bir de espri yapmış çirkin surat naber diye, yapı meselesi bu kimi kıskanır kimine saçma gelir ama bence kıymetini bil inan kıskanç sevgiliye sahip olmak iyi bir şey değil sürekli kavga sebebi
deriiiin yalnız değilsin valla seni en iyi ben anlarım ben bide bı yüzden sorun çıkaranardanım yani niye kıskanmıosun diye başına kalkıyorum tabiki de gerekli durumda kıskanırım ama gereksiz durumda neden kıskanayım sana güveniyorum der ama bu beni tatmin etmez ne yazıkki bu durumu biz aşamadık yapıyla alakalı gibi geliyo bana bazen öyle durumlar olluyoki kıskanmamsına şaşrıp kalıyorum açıkçası bende çook kıskancım ona göre oda benim bu kıskançığımı gereksiz buluyo ama kıskanılmak hoş bir duygu olsa gerek
ayyy ayyy aynı yaa benimkide aynı seninki gibi diyor,sen çok kıskançsın diyor bir keresinde krize girmiştim ,"nasıl bu kadar sinirleniyorusun anlamıyorum böyle bir kıskançlık normal değil demişti.Bir doktora git sen demişti" iyice çıldırmıştım.Aslında çopk eskiden çok kıskanç bir sevgilim varı ozamanda psikolojim çok bozulmuştu,,, yokmu bunların ortaları ya öffffffffffmafoldumben
vallahi aynı yaa nasıl oluyoda bukadar kıskanıyosun ortada bişey yok ki cümlesini inan bende defalarca duydum hatta bugün sabah bile kıskanmıyosun diye yine tartıştık sen bana okadar zaman güven verdin durduk yere nie kıskanayım diyo sen bişey yapmıyosun ki diyo sanırım kıskanılmak için sadece uygunsuz bişey yapılması gerektiğiini düşünğüyo:çok üzgünüm:
başıma böyle bişyler gelmedi ama ne tepki vereceğini inan kestiremiyorum ya bazıları olur hani der ya kafamı kırar filan yok bizde böle şeyler yani bazen çok tepkisiz kalıyo şaşırıyorum kıskanman gerekmiyomuydu diyorum bu kez de o şaşırıyo oof off karışık işteeeÇok üzgünüm çoookdün ona internnette olan bir testi yaptım soru şöyleydi sevgilinizin en nefrtet ettiğiniz huyu oda kıskançlık yapması dedi:içelim: hayır güzel güzel giyiniosundışarı çıkıosun bakıldığını farkediosun ama adam çok rahat ,en fazla şu düğmeni kapat dio ama kıskançlık yok,birinin bana baktığını görüo yinede 0 tepki,bikeresindede ben araba kullnıodum yanımdaydı ,yanımızdan bir araba geçiodu içinde genç çocukalr resmen bağıra bağıra laf attılar oda güldü oha ayılar dedi ve güldü:gitme:
başıma böyle bişyler gelmedi ama ne tepki vereceğini inan kestiremiyorum ya bazıları olur hani der ya kafamı kırar filan yok bizde böle şeyler yani bazen çok tepkisiz kalıyo şaşırıyorum kıskanman gerekmiyomuydu diyorum bu kez de o şaşırıyo oof off karışık işteeeÇok üzgünüm çoook
sanırım bu sorun türkiye de bir sende bir bende kimse yazmıyorkaydirigubbakcemile3
gerçekten yaa milet hep kıskançlıktan şikayetçii kıskanılmayan bir tek bizmiyizz hayır öle çirkin bir ızda değilim ynai kendimi kötü hissettim şimdi mafoldumben
derin biz ayrıldık bunu yazarken şimdi gözyaşı içindeyim ellerim ttitriyo evet ayrıldık çok büyük kavgalar sonucu işte bu ayrılık artık beni kıskanmıyo diyebileceğim bi sevgilim yok sevgi bazen herşey için yeterli olmuyo malesef bizim de olmadı ilgi kıskançlık alaka bekledim beni sevdi ama yapmadı karakteri buna izin vermedi ve acı sonuç çok üzgünüm hatta ayakta zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?