• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar basit menü tarifi istiyorum yardımcı olur musunuz

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.732
6.764
158
28
Akşama kayınvalidemler yemeğe gelecek il dışından. Ben de 12 günlük evliyim. Yemek yapmayı internetten bulduğum tariflerle öğrendim hala çok iyi olamasam da.
Menü olarak yayla çorbası +fırında patates tavuk+ yaprak sarması ( bunu kayınvalidem sarıp benim buzluğa göndermişti misafir gelirse hazır yemek olur diye) + çoban salata+ kuru elma kuru kayısı var evde bir de bunlarla komposto yapmayı düşündüm . Sizce ekleme çıkarma yapayım mı?

Hayirli olsun sena Allah mutlu mesut etsin bir ömür huzur, saglik diliyorum esinle sana
:KK68:

Sarma olsa da bir pilav ve tatlı olabilir o.O
Bence kompostaya gerek yok tavuk ve yayla çorbasının olduğu yemekte ben komposto yemezdim galiba 🙈🙈

Hayirli olsun sena Allah mutlu mesut etsin bir ömür huzur, saglik diliyorum esinle sana
:KK68:

Sarma olsa da bir pilav ve tatlı olabilir o.O
Bence kompostaya gerek yok tavuk ve yayla çorbasının olduğu yemekte ben komposto yemezdim galiba 🙈🙈
Yaaaa teşekkür ederim güzel dileklerin için canım ablam 🥰 Sarmayı iptal edip pirinç pilavı olsun dedik merve ablayla. Komposto da çıksın menüden o zaman onun yerine limonata alayım marketten.

Yaaaa teşekkür ederim güzel dileklerin için canım ablam 🥰 Sarmayı iptal edip pirinç pilavı olsun dedik merve ablayla. Komposto da çıksın menüden o zaman onun yerine limonata alayım marketten.
Bence limonata da gerek yok ama tatlı yanına ikram icin alacaksan olabilir 😇
Ben yemekte ayrandan başka birsey içmiyorum ya siz iciyorsaniz bilemem tabu 😃

Hiç böyle pastalı şeyler yapmadım zor geldi. Bisküvili pasta yapsam ayıp mı olur. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ben eşim olacak. Yabancı kimse yok 😀
Yap kız ne olacak ..çalışmadığını dönemde daha ugrastirici şeyler yaparsın

Bisküvi pastasını üstünü çikolata şekerleme ile susleyince çok şık oluyor

Bence yayla yerine mercimek yap. Pilavlı menulerde ben yayla tercih etmezdim. Olsa tabi ki bir sey olmaz

Mercimek, tavuk patates pilav , salata havuc tarator

Tatlı magnolya falan yapsan çok kolay oluyor gerçekten. Ama hazır da olur 😊

Back
X