H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
- Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
-
yaaa annişler ben 26. haftamdayım ve 62 kg la başladığım hamileliğime şimdiyse 75 kg ulaştım napiyim dersiniz çokmu fazla aldım bundan sonrada almamak için napabilirim tatlıya çok aşeriyom:çok üzgünüm:böyle giderse benim halim duman tavsiyelerinizi bekliyorum......
yaaa annişler ben 26. haftamdayım ve 62 kg la başladığım hamileliğime şimdiyse 75 kg ulaştım napiyim dersiniz çokmu fazla aldım bundan sonrada almamak için napabilirim tatlıya çok aşeriyom:çok üzgünüm:böyle giderse benim halim duman tavsiyelerinizi bekliyorum......
kiloları takmayın arkadaşlar. hem ne kadar çok kilo alırsanız vermeniz o kadar hızlı oluyormuş. doktorlar böyle diyo..
bunu katıldığımı söyleyemeyeceğim...çünkü çevremde ne kadar çok kilo alaln varsa bir kısmı üstüne yapıştı kaldı.aksine ne kadar az alan varsa 40 ı çıkmadan eski kilolarına döndüler hatta altına düştüler...zaten türk kadınlarının kilolu olması doğum ve emzirme döneminden kalma oluyor genelde...biz yinede çok dikkat edelim bencea.s
ya arkadaşlar 10 .haftanın içindeyim daha kilo almadığım gibi kusmaktan 1 kilo verdim.kendim çok zayıfım zaten.daha verirsem diye korkuyorum.sizlerde bulantı oldu mu?4. aydan itibaren geçer alırsın diyorlar bakalım
Ben 48 kilo ile hamile kaldım 19 haftalık hamileyim ve toplamda 5 kilo almışım nasıl canım sıkıldı anlatamam, üstelik benim ilk 3 ayım hep bulantıyla geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?