kızlar baya kilo aldım ya siz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 30.haftamda 18 kilo aldım ne yedıgıme gelınce hergun 2 bardak sut 3 ceviz bı avuc badem fındık hergun bır muz ve cesitlı meyvalar ekmek yemedım hic ama coooooook tatlı yedım o yaptı zaten ne yaptıysa

ben muzu çok severdim..şimdi yiyemiyorum..onun yerine elma yemeğe çalışıyorum.....ceviz, fındık falan canım hiç çekmiyor.....ekmek ben de yemiyorum....tatı olarak da pekmek kaşıklarım hergün..çikolata yemeğe daha yeni başladım...zaten kahvaltı bir de akşam yemeği yiyiyorum.öle 6 öğün falan yiyemiyorum....

canım yapı meselesi bu. Ben şu ana kadar 11 kilo aldım ve 9ncu ayıma girdim. Bana doktorum demişti ki hiçbirşey yemesen bile rabbim o çocuğu aç bırakmıyor dedi. o yüzden dikkat et yoksa doğum sonrası zorlanan sen olursun canım

ıyıdır masallah..fazla olsa doktor uyarır zaten...uyarmıyorsa bebekler dogunca kılo verırsınız...isteyınce verılıyor çunku...

canım doktorun kım acaba tebrık edıyorum çok güzel soylemıs kımseye anlatamıyorum benım de hedefım 7-8 kıloyla doguma gırmek daha hamıle degılım 1-2 ay ıcınde olabılırım ınsallah,yedıklerıme çok dıkkat edıcem bu arada süt kilo aldırıyor mu bana oyle geldı sütten zıyade yoğurt yemek daha ıyı olmaz mı yogurt kılo aldırmıyor yağları yakıyor sonucta ne dersınız

canım humana stıll tea al..gerçekten süt yapıyormuş..birde ısırgan otu çayı diyor internette..hatta taze bulabilirsen çorbasını yap iç..birde boza ve rezene çayı biliyorum..bunları dene mutlaka..

kızlar haklısınız çocuk aç kalmıyor,ama atladığınız birşey var,yeterli besin almadığımızda çocuk ihtiyaçlarını bizim depolarımızdan karşılıyor.sonrasında da annede kansızlık kasiyum eksikliği gibi sorunlar başlıyor.dişler çürüyor,kemik erimesine zemin hazırlanıyor.o yüzden kilolara çok takılmayın.ben günde yarım litre süt tüketiyorum,sabahları aç karnına iki kaşık pekmez yiyorum.bebeğimin zeka gelişimi için ceviz fındık badem ve bol bol balık yiyorum.30.haftamdayım,11kilo aldım.kimileri fazla bulabilir,umurumda değil,bebeğim sağlıklı olsun yeter.sütte bulunan yağ yoğurttada var,diyet süt ve yoğurt tüketilebilir.

bende 15+2 deyim 3/4 kilo arası aldım.çok mu kızlar.moralim bozuluyo.normalde bu haftaya kadar pek alınmaz diyorlar ama ben aldım.çok da yemiyorum aslında ama akşamları yemekten sonra hareketsizim hep uzanıyorum çünkü çalışıyorum ve yorgun oluyorum.bu yüzden mi acaba.mafoldumben

kilolarla ilgili açılan bütün başlıklara girip bakıyorum hepsinde de yazılarım valla. nedeni de açık aldığım fazla kilolar... 29. haftadayım 12 kilo aldım daha en az 10 hafta var önümde bu son haftalarda ne kadar alırım acaba

15 haftalık hamileyim.bulantı ve kusmalarım yeni bitti.bu yüzden 1 kilo aldım şidiye kadar.karnım da çıkmadı.bebek yok gibi.sabırsızlanıyorum biran önce göbişim çıksın.

ben 12.haftamdayım 1 kilo aldım gibi aç halimle tok halim farkediyo..kepek ekmeği yiyorum su içmeye çalışıyorum bolca..meyve az yiyorum zor yiyorum yaa..bende göbişim çıksın istiyorum

Canım ben hamileyken tam 26 kilo aldım ve 32 kilo verdim..Hepsi gidiyor merak etme keyfini çıkarmaya çalış sonra zaten uykusuz geceler yemek yemeye bile vakit bulamıcaksın birazda dikkat edince hepsi gidiyor canımopuyorumnanaktanAllah kucağına almayı nasip etsin:)

bernde bu 20 günde 1,5 kg almışım rekor kırdım resmen toplamda 38 haftada 7,5 kg oldu 1,5 20 günde alınmış hemide
15 gün kaldı 1 kg alsam 8,5 kg ile tamamdır bu iş

haklısın canım sonra kansızlık fılan cıkıyor benımde ole bır sorunum yoktu kansızlık gıbı fılan sonra bana dıyet verdıler bu seferde kansızlık sorunu cıktı haklı doktorum cok asırı kılo alıyorum cok uzuluyorum ama yemegıncede mutsuz ve uzgun oluyorum sankı bebegım beslenmıyor gıbı gelıyor bende gunde 1 lıtre sut ıcıyorum yogurt cevız meyve fılan derken nasıl alıyorum kıloyu anlamıyorum ekmek hamur ısı karbonat fılan bunları yememmege dıkkat edıyorum ama yınede asırı kılo alıyorum

canım bende 27. haftama gırecem 3 gun sonra bende 12 kılo aldım cok hızlı kılo alıyorum 15 gunde 3 kılo alıyorum ılk 4 ay hıc almaım kılo sımdıde her nefes alısımda kılo alıyorum sankı artık dogumdan sonra verırız napalım

kızlar herşeyi yemekle bebeğe değil kendinize alıyosunuz bende herşeyi yedim alsın diye ama yeteri kadar yemek daha mantıklı bi elma yerine 2 elma yersen 1 ini bebek alır birinide sen alırsın kilo olarak yani dikkat etmekte fayda var az yiyerekte bebeğin sağlıklı normal kiloda doğabilir çok yersen kilo yparsın sadece

23,haftam bitti ...3,5 kilo aldım.. dikkat etmiyorum desem yalan olur :) dikkat ediyorum..

en çok kilo alanınız benim heralde 24+3 deyim 60 kg la başladım şu an 74 kiloyum tatlı seven biride değilim ama ben ilk 5 ayda 10 kilo aldım düşük tehlikem vardı yattım hep sonrada yormadım kendimi hiç 5,aydan sonra başladım yürümelere şimdide şeker yüklemesi yapıldı diyabetmişim şekerim çok yüksek çıktı hepten kestim yeme işini çok dikkat ediyorum bakalım ne kadar daha alacağım doğuma kadar...

kızlar ya günde 1lt süt içenler abartmıyormusunuz yarım yeter bence.yoğut ayran meyve derken başlı başına kilo yapar onlar.meyvede de şeker olduğu için fazla yememek lazım.muzda büyükse eğer yarım yenmeliymiş.ben böyle yesem heralde iyice şişerim şimdi bile alıyorm kilo.hihoyyyt

yok canim sende abartmisin kalori dengesini..meyvenin sekerinden ne olcak sanki kilo kilo yemen lazimki sana kilo yapsin..yogurdu falan fazla yememek lazim ama ekmekten tatlidan sekerden hamurdan tuzdan daha azdir emin ol

selam bende ilk dört ay hiç kilo almamıştım ama şimdi 8 kilo aldım kendimede dur dedim yani hamur işi ve tatlı olayını kestim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…