canım doktorun kım acaba tebrık edıyorum çok güzel soylemıs kımseye anlatamıyorum benım de hedefım 7-8 kıloyla doguma gırmek daha hamıle degılım 1-2 ay ıcınde olabılırım ınsallah,yedıklerıme çok dıkkat edıcem bu arada süt kilo aldırıyor mu bana oyle geldı sütten zıyade yoğurt yemek daha ıyı olmaz mı yogurt kılo aldırmıyor yağları yakıyor sonucta ne dersınızcanım yapı meselesi bu. Ben şu ana kadar 11 kilo aldım ve 9ncu ayıma girdim. Bana doktorum demişti ki hiçbirşey yemesen bile rabbim o çocuğu aç bırakmıyor dedi. o yüzden dikkat et yoksa doğum sonrası zorlanan sen olursun canım
slm kızlar ben geldim yeni konu nerden açılr untmuşum 7 ay oldu tabi nette yoktum ben kilolarımı birazda olsa verdim 8 kilom kaldı darısı başınıza şimdi ise sütüm son 1 aydır azaldı süt yapan şeyler nedir bana yazın nolur...a.s.a.s.
canım doktorun kım acaba tebrık edıyorum çok güzel soylemıs kımseye anlatamıyorum benım de hedefım 7-8 kıloyla doguma gırmek daha hamıle degılım 1-2 ay ıcınde olabılırım ınsallah,yedıklerıme çok dıkkat edıcem bu arada süt kilo aldırıyor mu bana oyle geldı sütten zıyade yoğurt yemek daha ıyı olmaz mı yogurt kılo aldırmıyor yağları yakıyor sonucta ne dersınız
haklısın canım sonra kansızlık fılan cıkıyor benımde ole bır sorunum yoktu kansızlık gıbı fılan sonra bana dıyet verdıler bu seferde kansızlık sorunu cıktı haklı doktorum cok asırı kılo alıyorum cok uzuluyorum ama yemegıncede mutsuz ve uzgun oluyorum sankı bebegım beslenmıyor gıbı gelıyor bende gunde 1 lıtre sut ıcıyorum yogurt cevız meyve fılan derken nasıl alıyorum kıloyu anlamıyorum ekmek hamur ısı karbonat fılan bunları yememmege dıkkat edıyorum ama yınede asırı kılo alıyorumkızlar haklısınız çocuk aç kalmıyor,ama atladığınız birşey var,yeterli besin almadığımızda çocuk ihtiyaçlarını bizim depolarımızdan karşılıyor.sonrasında da annede kansızlık kasiyum eksikliği gibi sorunlar başlıyor.dişler çürüyor,kemik erimesine zemin hazırlanıyor.o yüzden kilolara çok takılmayın.ben günde yarım litre süt tüketiyorum,sabahları aç karnına iki kaşık pekmez yiyorum.bebeğimin zeka gelişimi için ceviz fındık badem ve bol bol balık yiyorum.30.haftamdayım,11kilo aldım.kimileri fazla bulabilir,umurumda değil,bebeğim sağlıklı olsun yeter.sütte bulunan yağ yoğurttada var,diyet süt ve yoğurt tüketilebilir.
kilolarla ilgili açılan bütün başlıklara girip bakıyorum hepsinde de yazılarım valla. nedeni de açık aldığım fazla kilolar... 29. haftadayım 12 kilo aldım daha en az 10 hafta var önümde bu son haftalarda ne kadar alırım acaba
kızlar ya günde 1lt süt içenler abartmıyormusunuz yarım yeter bence.yoğut ayran meyve derken başlı başına kilo yapar onlar.meyvede de şeker olduğu için fazla yememek lazım.muzda büyükse eğer yarım yenmeliymiş.ben böyle yesem heralde iyice şişerim şimdi bile alıyorm kilo.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?