kızlar baya kilo aldım ya siz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmadan ilaçlar ve iğneler yüzünden 5 kilo aldım 62 ile başladım 10. haftamdayım ve 10 haftada 5 kilo daha almışım göbek ve bel kısmı gidiyor normalde yediğim yemekten tek fark bol süt su ve meyve bunlarla bu kadar kilo alınırmı ya bide benim bebklerim ikiz normalmi 10 haftada 5 kilo benmi coştum arkadaşlar yaa bunalıyorum...

inanılması çok zor ama ben daha 7. haftamdayım; son iki haftada 3 kilo aldım. ekstra hiçbir şey yemiyorum (sürekli ya açım ya midem bulanıyor), zaten tatlı şeyleri görmek bile istemiyorum, daha önceden de hiç kilo problemim olmamıştı. bende bir problem mi var acaba?

slm kızlar ben geldim yeni konu nerden açılr untmuşum 7 ay oldu tabi nette yoktum ben kilolarımı birazda olsa verdim 8 kilom kaldı darısı başınıza şimdi ise sütüm son 1 aydır azaldı süt yapan şeyler nedir bana yazın nolur...a.s.a.s.

15 haftalık hamileyim 63 le hamile kaldım şu an 61 im
ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı yani çok kilo almıştım bi yandan seviniyorum tabiki

Boyum 1.70 53-54 arası başladım gebeliğe 20.haftada 13.5 kilo almıştım 30la tamamlarım bu ısı

Selam arkadaşlar bende 60 la başladım 57,5 oldum mide bulantısından, şimdi 63 kiloyum doktorum günde 3-4 dilimden fazla ekmek yeme 3 beyazdan uzak dur bebeğe hiç faydası yok diyo. doktor öyle dedikçe mide bulantısıda geçti habire hamurişi yiyesim geliyo

Ben de 24. haftadayım ve 5 kilo almışım..
Tatlı yiyemiyorum, midem almıyor, sadece bebişe faydalı şeyler yemeye dikkat ediyorum, e onları yiyince zaten abur cubur yemeye fırsat kalmıyor. Ama gene de 5 kilo almışım.
Bence tatlıdan şekerden biraz uzak durmak gerek, en azından sütlü tatlılar falan tüketelim..Zaten diğerlerinin baklavaların böreklerin bebişe bir faydası yokki..
Üstelik zararlı şeyler yemesek bile alıyoruz baksanıza..
Kendimizi de düşünelim, öyle 30 kilo alınca geri vermenin hiç de kolay olacağını sanmıyorum.Hem sağlığımız için de kötü...
Meyveye süte yoğurda ağırlık verelim ara öğünlerde diyorum:))

kızlar bende 28 haftalık ikizlere hamileyim.
67 kiloyla başladım gebeliğe.ilk 3 ay bulantılardan dolayı 4 kilo verdim.
yani 63 le başladım ve şuan 75 kiloyum.ikiz oldukları için gayet normal bence aldıklarım.
bu arada boyum 1.72.

canım benden san tavsiye daha alma dikkat et sen kendine alıyosun bebeğe değil ben şimdi daha iyi anlıyorum dr umu bana az az ye çok yeme alma fazla kilo sen son aylarda ne yapacan 30 kilo alırsın demişti yani ona yaklaşmıştım nerdeyse 27 kiloyla bitirdim 55 le başladım 82 yle bitirdim şimdi 65im keşke fazla almasaydım diyorum az yeseymişim diyorum hem fazla kilolulu olunca şişliğinde artıyo almayın fazla kilo almayın doğumdan sonra kalıyo sizde vermeside zor

bende 14. haftamda ikizlerime hamileyim..Mikroenjeksiyonla hamile kaldım..57 kilo ile tedaviye başladım 61 kilo ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum...Valla benim sizler gibi mide bulantısı ve kusmada olmadıki kilo vereyim..Zaten tatlı şeyler yiyemiyorum genelde sebze yemekleri bakliyat falan yiyorum bebeklere yarasın diye bazen ekmeği kaçırıyorum ama ...Neyse inşallah 15 kiloyu geçmem artık geçersemde vermeye herkese allah kolaylık versin..

23 hafatalık hamileyim. 10 kilo aldım. Ondan önce de sigarayı bırakmaktan 4 kilo aldım. Şimdi 65 kiloyum ama çok yakışmış bana kilo almak diyorlar. Boy da 1.61 :) Bebeğim sağlıklı olsun da ben kilo almaya razıyım. Herşeyi de yiyorum.

canim sunu bi gecelim kilo kimseye yakismiyor.cünkü boylarimiz ayni burdan biliyorum....ama bende 22 haftaligim boyum 161 62 ile hamile kaldim suan 6 kilo aldim...dahada alirim ben cünkü yiyorum yaani...haklisin valla bebisler iyi olsunda gerisi önemli degil...kilo almisin cok degismisin diyenlere aldirmadan geciyorum..65 neysede biraz alinca göreceksin pek iyi görünmüyor

İstedim herseyi yiyoumama bebeğe zararlıları değil onada yararlı olacakları seviyorum bol süt cıyorum sütte kilo yapıyo sonradan verip vermemeyi sonra düşünürüm açıkcası ben yememden kesin e kötü hissediyoum vicdan azabı cekiyorum yakışıyormuş yakışıyor fiziğim düzgün sadce genişledim ama hala belim ince göbeğim top gibi keimi daha güzel buluyorum 13 kilo aldım yani

ben 22. haftamdayım ve 4 kilo aldım.iyi gidiyorum galiba herşeyi da yiyorum:))

ben 30 haftalıgım 12 13 kılo aldım.kızlar fazlamı aldım acaba ya.20 haftaya kadar ayda bır kılo alıyordum ama sımdı....neyse bebısler saglıklı olsunda.verırız ıns...kızlar buarada bol bol su ıcın elma yıyın.cok elma yıyenler kolay dogum yapıyormus.netten okudum.herkese hayırlı dogumlar dılıyorummm....

ben de 9 kg aldım 21 haftada bi de kilolu hamile kaldım.durum fecii yani.neyse bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda nası olsa veririz.

bende çok kilo aldıım ((( daha 17+4 ama 9 kilo aldım:gitme: ama ben herşeyi yiyorum öyle bulantılarım felanda olmadı ..yani kendimi hiçbirşeyden kısıtlamadım 50 kıloyla hamile kaldım suan 59 kıloyum....

sansslisin canim cünkü 50 kilo ile hamile kalmisin...yoksa oo bu haftada bu kilo cok kötüydü..

Ben de 60 kg ile başladım , şimdi 78 kg oldum , 37. haftamdayım, gözlerim zaten küçüktü .şimdi yanaklarımın arasında kayboldu sanki,fisfisfis son 1 ayda 5 kg aldım, yürümüyorum yuvarlanıyorum resmen amaaaaaa oğluşuma feda olsun sağ salim doğsun ,isterse 100 kg olayım :teytey:

kızlar bu çok kilo nasıl alınıyor ya?ne yiyorsunuz?ben de biraz almak istiyorum ama alamıyorum.....ama pek yemiyorum da....çok kilo alan biri bana gün içinde ne yediklerini yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…