Gündüz hiç sıkıntı yok çok ağlamaz neşeli bebek sağlık sorunu da yokdiş olabilir mi?? ya da bağırsaklarda gaz birikmiş olabilir.. gündüz keyfi nasıl?
Gündüz hiç sıkıntı yok çok ağlamaz neşeli bebek sağlık sorunu da yok
Bende öyle düşünüyorum ama yok bi sebep yok yatağının beğenmiyor onu da anlamadım acaba alcak yatak mi istemiyorbı sıkıntısı olmalı
Ahh ahh bir anlaSam ilk altı ay gece uyanmazdi sonradan coştuValla coşmuş sizin bebek :) Sağlıkla coşsun.
Diş ağrısı olabilir, zor dönemler bunlar annesi. Başka başka sebepler de olabilir tabii, ahh bir anlatabilseler dertlerini.
Bazen sadece baby tvUyku terörü olabilir mi? Benim oğlum da aylarca geceleri uyanıp avaz avaz ağladı. Ne yapsak susturamazdık. Televizyon falan izliyor mu?
Internette arttırırsan daha Detaylı çıkar. Bu şekilde sebepsiz ağlamalara deniyor. Uykudan önce kesinlikle tv izletmeyin,baby tv bile olsa. Kitap okumak ve ya banyo gibi rahatlatıcı aktiviteler yapın.Bazen sadece baby tv
Uyku terörü nedir ya aciklarmisiniz
Bakıyorum şimdi nette siz nasıl atlattı niz ne zaman başladı ilkInternette arttırırsan daha Detaylı çıkar. Bu şekilde sebepsiz ağlamalara deniyor. Uykudan önce kesinlikle tv izletmeyin,baby tv bile olsa. Kitap okumak ve ya banyo gibi rahatlatıcı aktiviteler yapın.
Bir yaşlarında başladı ve ara ara olmak kaydıyla 2 yaşına kadar sürdü. Umarım sizinki uyku terörü değildir.Bakıyorum şimdi nette siz nasıl atlattı niz ne zaman başladı ilk
Ya hiç sıkıntı yok ortada evimiz çok sakindir kendine zarar gele ekyerler hariç hiç bir kısıtlama yok oyyoyy napam benBir yaşlarında başladı ve ara ara olmak kaydıyla 2 yaşına kadar sürdü. Umarım sizinki uyku terörü değildir.
Telâşlanma hemen. Belki de değildir. Sen sadece gözlemle bir süre. Bir de dediğim gibi uyku öncesi oyun yerine sakinleştirici aktiviteler yapın.Ya hiç sıkıntı yok ortada evimiz çok sakindir kendine zarar gele ekyerler hariç hiç bir kısıtlama yok oyyoyy napam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?