• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eger bi gün kızım olursa beril siva koymayı düşünüyorum..
beril:anlamı mavi pırlanta. dünyada çok az sayıda bulunur ve çok değerli bi taştır.
siva:Başka, gayrı özge anlamındaymış.benimde ismim özge olduğu için bu ismi koymak istiyorum..

bende şuan hamileyim ama daha 2 aylık bi oğlum var inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bi kızım olur
eğer kızım olursa eğer BERRA koyacaz anlamıda :bereketli olan demek kurandada geçiyor

Canım, duyulmamış kız ismi veremeyeceğim, çünkü duymadığım bişeyi söylemem ki ;))))
şaka bi yana, çok güzel isimler var arkadaşlar yazmış ama çoğunun telafuzu çok zor, bence hem anlamlı hem sade bir isim konulabilir. Duru, Nisa, Damla, Defne, Duygu, Öykü, Mısra ...
Hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler.

canım yeni okudum yazıları bende çok aradım kızıma isim kurandan ve anlamı güzel olsun istedik ve bi kaçtane bulduk.eymen,hayra.havle,hansa,suayra...bu isimler hanım sahabi isimleri buarada hayyırlı olsun

mrb benimde kızım olucakmış ben zeynep nisa yada nisa ada koymayı düşünüyorum. ilk çocuğunmu? avatardaki oğlunmu? merak ettim oğlunsa adı ne ona uygunda koyabilirsin..:nazar:

evet avatardaki oglum ablasi 4 yasinda ismu muhammed harun ama daha cok harun ismini kullaniyoruz bende dusunmustum ama gene de aklima gelmiyorr uufff bebegim yoksa adsiz mi dogacak :(

bide benim kızımın göbek adı evvahe bu ismi söylediğimde herkes şaşırıyor.pek kimse bilmiyor.anlamı allaha çok dua eden herşeyi allahtan isteyen,yumuşak huylu,yufka yürekli anlamında..

Merhaba Arkadaşlar benimde kızım olacak.
bende Berre-Zümra ve İpek isimlerini beyeniyorum ama henüz karar verebilmiş değilim

benin kızımın ismide Ravza anlamı bahçe cennet anlamına gelir geniş anlamıyla ravza ı mutahara peygamer efendimizin mescidiyle mimberi arasındakı yer orda namaz kılmak cennete namaz kılmak gbiymiş
ikinci kızım olursada Azra koycam

öncelikle hayırlı olsn cnm alalh analı babalı büyütsn inş..

canım kuranda geçio mu bilmiorum ama oglunun ismi harunmuş ya ; uyumlu olsun diye bu isimleri bulabıldım ;)umarım işine yarar.

HALE: Ayın çevresindeki ışık halkası.
HALENUR: Kutsal ışık(güzel bence)
HANDAN: Güleç, sevinçli,şen şakrak.
HANDE: Gülüş,gülme. Açılma. Eğlenme.( güzel bir isim)
HAVVA: Yaratılan ilk kadın.
HAZAL: Kuruyup dökülen ağaç yapraklarının güzelliği
HAZAN: Sonbahar
HENNA: Kına ağacı.(kızlar ben bu ismi az önce okuyunca karsılastım çok hoşuma gitti)
HELİN: Yuva
HİLÂL: Ayın yay biçimindeki görünüşü,yeni ay,ayça
HÜLYA: İnsanın kurduğu tatlı düş; Sevda
HÜMA: Efsanelerde geçen, yere konmayıp sürekli gökte kaldığına inanılan cennet kuşu.

Back
X