kızlar bebeğimin burnu çok tıkanıyor..

OznurEylul

kafa bulanık
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
579
0
96
41
İstanbul
ya hergün enaz 4 defa burnunu temizliyorum.okyanus suyunuda damlattığım halde hır hır sesi hiç geçmiyor. bazen sabah uyandığında burnu tamamen kapanmış oluyor. emzirmeden önce ilk iş çengelli iğneyi mendile sarıp temizlemek oluyor. bebeğim nefes almakta zorlanıyor. sizdede aynı sorun varmı??? benneyaptımkibenneyaptımki

canım ya benım kızımında burnu cok tıkanıyr cengellı iğneyle degılde burun cekmek ıcın burun pompası kullansan daha faydalı olur.sabahları ozellıkle damla doktukten sonra 2 3 dk bekle ve pompayla cek cok faydasını gorursun ben arasıra ıhlamur verıyorum oda ıyı gelıyor hemen burnu akıyor temızlenıyor

benim oglumunda burun tikanikligi vardi ayrica hiriltida vardi,burnunu burun pompasiyla temizliyorum gunde 2 defada burun damlasi kullaniyorum,hirilti devam ediyo nerdeyse 2 haftadir ozellikle gece uyurken yarin dr goturcem hirilti icin cok rahatsiz ediyo beni... benim yegeniminde boyle vardi daha sonradan dr bronsit baslangici demisti allahtan cabuk farkettilerde bi sorun olmadi...

cnm burun pompası kullanıyorum pek faydası yok. hırıltıyı dr.a sordum. muayene etti ciğerleriyle ilgili problem yok burnu tıkanıyor dedi.

benim oğlumda da aynı sorun var çok korkuyorum ciğerlerine inmesinden evet burun tıkanıklığı çok ileri derecede olursa ciddi sorunlara sebep oalbiliyo dedi dr temizliyorum yine tıkanıyo bol bol su da veriyorum sütümü damlatıyorum okyanus suyu kullanıyorum burun aspiratörü aldım yapmadığım şey kalmıyo gün içinde . gerçekten ıhlamur ii geliyomu aysem ayşe bende içirsemmi ki

ciddimisin?? benim bişey demedi normal karşıladı yani.. bak şimdi kafama takıldı. yarın dr'a gitcektim tekrar bi sorim bakalım nedicek.

benim minnoşun da zaman zaman tıkanıyor. bizim doktor da tuzlu su ve vicks verdi. Viks de bebekler için olan, daha 3. ayını doldurmadığından bir omzuna bir nokta diğer omzuna bir nokta şeklindesürüyoruz. 3. aydan itibaren göğsune sürebilecekmişiz.
omuzlarına sürdüğüm zaman jet hızıyla açılıyor, tavsiye ederim ;)

benim oğlumda da aynı sorun var çok korkuyorum ciğerlerine inmesinden evet burun tıkanıklığı çok ileri derecede olursa ciddi sorunlara sebep oalbiliyo dedi dr temizliyorum yine tıkanıyo bol bol su da veriyorum sütümü damlatıyorum okyanus suyu kullanıyorum burun aspiratörü aldım yapmadığım şey kalmıyo gün içinde . gerçekten ıhlamur ii geliyomu aysem ayşe bende içirsemmi ki

cnm benım kızıma qercekten cok ıyı gelıyor ayrıca ıhlamurun zararı yok bılındıgı gıbı ıhlamur bogalarıda rahatlatıyor balgam atmasınada yardımcı oluyorayrıca grıp olmasan oncede kullanılmsıda cok ıyı oluyor ben cok memnunum yanı her konudasositososito

Kizlar ben oda nemlendiricisi kullaniyorum..Buhar makinesini biliyosunuzdur..Demir de cok tikaniyodu..Ama tikandigi anda aciyorum makineyi 1 saat super rahat nefes almaya basliyor..Ben bile daha iyi nefes aliyorum.

aslıcım en iyisi buhar makinesi ama o da odayı buz gibi yapıyo canım yaa ..yattığı oda zaten küçük kaloriferler de yanmıyo elk ısıtıcı var bi tarafta havayı kurutup ısıtıyoruz diğer tarafta soğutup nemlendiriyoruz ondan fayda etmiyo galiba bu makinelerin sıcak buhar vereni var mı bilgilendirirseniz sevinirim

kalorifer nedeniyle de oluyor. odaları nemlendirmek gerekiyor. bunun için buhar makinalarıda satılıyor onlardan kullanmanızı tavsiye ederim.

evet buhar makinasının çok faydası var....

ama eğer alamıyorsanız peteklerin üzerine nemli havlu yada bir tabakla su koyun dursun...

bulunduğu yerde ketil ile su kaynatın ve ortamı havalandırın...

bulunduğu

aslıcım en iyisi buhar makinesi ama o da odayı buz gibi yapıyo canım yaa ..yattığı oda zaten küçük kaloriferler de yanmıyo elk ısıtıcı var bi tarafta havayı kurutup ısıtıyoruz diğer tarafta soğutup nemlendiriyoruz ondan fayda etmiyo galiba bu makinelerin sıcak buhar vereni var mı bilgilendirirseniz sevinirim

.kızlar oğlum gece çok huysuz burnu çok tıkanıyor ne yapabilirim.

kızlar okyonus suyu alın 36 tl.
okyonus suyunu damlatıp 2 dakka bekletin.
sonra pipetle hüüüppp diye çekin göreceksiniz çok işe yarıyor.
hatta allah razı olsun diyeceksiniz.
eger okyonus suyu pahalı derseniz
anne sütü de kullanabilirsiniz.

bruno marka okyanus suyu 4 tl.ayrıca bir kitapta okudum.gece oda sıcaklığı fazla olursa burun daha çok tıkanırmış.(bebeğinizin ilk bir yılında sizi neler bekler)21 derece idealmiş.

Arkadaşlar otei bebe diye burun aspiratörü var ondan başka hiç biri çekmiyor minik deliklerdekilri önce fizyolojik serum damlarıyorsunuz(deniz suyu) sonra orti bebeyle hüp diye çekiyorsunuz ancak bazı bebeklerin bizde olduğu gibi kuruyan sümükler gelmiyor bunun oluşmaması içinde mecbur buhar makinesi alıyorsunuz biz aldık otomatik buhar yüzdesine ayarlıyorum o tüm gün ve gece çalışıyor oğlum artık daha derin be uzun uyuyor aldığımız ilk gece fark etti çok etkili

Back
X