- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar biz hala isime karar veremedik böyle giderse isimsiz olacak bizimki...
behlül ismini yeni duydum anlamını araştırcam duyan yada bilen varmı...
bu gidişe bizim kızında isimi olmayacak eşimin begendiği ismi ben begenmiyorum benim begendiğimi ise o begenmiyor valla karar veremedik ama TALİA:güzel,şirin anlamı benim hoşuma gidiyor fakat söylendiği gibi yazılmadıgı için ilerde okulda falan zorluk çeker diye düşünüyorum acaba direkt okundugu gibimi koysak TALYA DİYE olmazmı acaba kızlar.. :uhm:
bizde karar veremedik henüz.daha önce yazmıştım eşim anneannesinin ismini (hikmet) koymak istiyordu.bende istemiyordum her iki cinsede konulduğu için.yavaş yavaş vazgeçmeye başladı.ecrin ismini söyledim o hoşuna gitti sanırım.ecrin sena istiyorum ama bakalım.
benim koymayı düşündüğüm ismi kimse yazmamış :teytey::dance::içelim:
sen ne isim koymayı düşünüyorsunki.yoksa çalarız diyemi korkuyorsun a.s
yok canım yaaaa
merak edin die yazmamıştım,biz burda meraklıları severiz:)))))
kızımıza 'Minel' ismini koymayı düşünüyoruz
minel ne demek?...çokm değişik bi isim ...daha önce hiç duymamıştım..
Tek karar veremeyen biz değilmişiz insan hiç bir ismi yakıştıramıyor ki bebişine inşallah kalan bir ay içerisinde bir karar veririz de kızımın nüfusunu çıkarmakta geç kalmayız.
Kizlar gunlerimiz sayili cok az zaman kaldi bebislerimize kavusmaya ama bakiyorum hala isim konusunda kararsiz olanlar var.Yada karar vermisler buraya yazmamislar.Bebislerinize koyucaginiz isimleri yazinki kizlar listeye ekliyim daha tatli oluyo isimler olunca.Hadi artik karar verin bebisler isimsiz kalcak yoksaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?