Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar biz hala isime karar veremedik böyle giderse isimsiz olacak bizimki...
behlül ismini yeni duydum anlamını araştırcam duyan yada bilen varmı...

canim bizim komsumu oglunun ismi behlulcan ben ilk kez onlarda duymusdum ilk basda komsular olarak kulagimiza ters gelmisdi sonradan hepimiz sevdik bu ismi simdi 7 yasinda ve cok guzel bi cocuk ama anlamini tam olark bilmiyorummm

talya daha kolay bi isim gibi canim kulaga da hos geliyo.

bizde karar veremedik henüz.daha önce yazmıştım eşim anneannesinin ismini (hikmet) koymak istiyordu.bende istemiyordum her iki cinsede konulduğu için.yavaş yavaş vazgeçmeye başladı.ecrin ismini söyledim o hoşuna gitti sanırım.ecrin sena istiyorum ama bakalım.

bence hikmet koymayın!!! ecrin fena değil...biz de karar veremedik

Tek karar veremeyen biz değilmişiz insan hiç bir ismi yakıştıramıyor ki bebişine inşallah kalan bir ay içerisinde bir karar veririz de kızımın nüfusunu çıkarmakta geç kalmayız.

YA EŞİMLE SÜREKLİ BEBİŞİMİZİN KIZIMIZIN İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT DOKTORUMUZDA ANLAMLI BİŞEY OLSUN DEDİ VE ASLINDA DR SÖYLEDİKTEN SONRA DÜŞÜNDÜKTE BİZ BEBİŞ HİÇ BEKLEMİYORDUK HATTA DÜŞÜNMÜYORDUK BEN HAMİLE OLDUGUMU BİLE 8 HAFTALIKKEN ÖĞRENDİM HİÇ BEKLEMDİĞİMİZ ANDA ARAMIZA KATILDI BİZDE EŞİMLE BU YÜZDEN BEBEGİMİZ BİZE ALLAHIN BİR ARMAGANI HEDİYESİ DİYE DÜŞÜNDÜK VE SONRADAN BEBİŞİMİZE ECRİN NUR KOYMAYA KARAR VERDİKK.VE TÜM ARKADAŞLARIMIZDA ECRİN KOYUN SONUÇTA BEKLEMEDİĞİNİZ ANDA SİZE ALLAHIN HEDİYESİ OLARAK KATILDI ARANIZA BU BEBEK DEDİLER VE BİZDE KESİN OLARAK ECRİN NUR KOYUCAZ ALLAH NASİP EDERSE BEBEGİMİZİN İSMİNİ.
GERCE 2008 YILIDA ECRİN İSMİ ÇOK OLACAK HERHALDE HERSENE MEŞHUR İSİMLER OLURYA, 2008 BEBİŞLERİDE ECRİN OLACAK AMA BİZ KESİN KARARLIYIZ BEBEGİMİZ BİZE ALLAHIN ARMAGANI OLDUGUNA İNANIYORUZ

Bizde hala bir isim bulamadık, bebişinin ismine karar vermeyen bir arkadaşım var,hastanede doğum olduğunda doğum defterinde bebişinin adına Bebek yazmışlar :dance: annelerden biri bir isim demiş ve sonra hiç akıllarında olmayan bir isim koymuşlar ...bu duruma düşmemek için kolları sıvadım vallahii süprizzzzz

ecrin nur ismi ile cok yasasin mutlu olsun insallah canim. allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin sana

bende kızımın ismini (ecrin) naz düşünüyorum ,en sonunda bizde buna karar kıldık bazen aklıma ecrin nisamı olsa diye geliyo ama ecrin nazda karar kıldık.herşeyin hayırlısı tabi

2008 yılı ecrin ismi çok olacak sanırım.pek duyulmadık bir isim olduğu için söylediğim kişiler pek beğenmiyor .söylenmesi zor diyorlar ama benim hoşuma gidiyor

benim koymayı düşündüğüm ismi kimse yazmamış :teytey::dance::içelim:

Kizlar Asrin Ismi Kiz Ismimi Sizce Benim Oğluşum Olucak Sarp Ve Asrinda Karar Veremiyoruz Deişik Erkek Isimleri Bulan Yokmu Yaa

sen ne isim koymayı düşünüyorsunki.yoksa çalarız diyemi korkuyorsun a.s

yok canım yaaaa
merak edin die yazmamıştım,biz burda meraklıları severiz:)))))
kızımıza 'Minel' ismini koymayı düşünüyoruz

yok canım yaaaa
merak edin die yazmamıştım,biz burda meraklıları severiz:)))))
kızımıza 'Minel' ismini koymayı düşünüyoruz

üniversitede minel diye bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın o kadar hanım o kadar güzel ve kibar bir kızdı ki a.s

adıyla gelir bebek derler ya mineli taşıyacak olan insanlar hep böyle narin nazik zarif olurlarmış:1hug:

hayırlı doğumlar diliyorum..

kısmet olur da bi gün bir kızım olursa adını beren koymak istiyorum ama başka da olabilir tabi beren ismini seviyorum...

oğlum olursa atakan olabilir iradeli ve ileri görüşlü olsun diye naniknanik

ay ne güzel şey bebek ismi düşünmek :asigim:

minel ne demek?...çokm değişik bi isim ...daha önce hiç duymamıştım..

Tek karar veremeyen biz değilmişiz insan hiç bir ismi yakıştıramıyor ki bebişine inşallah kalan bir ay içerisinde bir karar veririz de kızımın nüfusunu çıkarmakta geç kalmayız.

Aynı durumdayız
İrem :Cennet karşılığıyla veriyorlar bazı sitelerde.Benim hoşuma gitti.Biraz önce tekrar araştırdım.Semud kavmi(helak olmuş) nin cennete benzetttiklerini sandıkları bahçe imiş
O da elendi.
Eşim Damla dedi dün,ben Ülkü yada Ceren mi acaba diyorum.Ama bunların da anlamları pek dolu değil...Ne zor işmiş yaav v .

Kizlar gunlerimiz sayili cok az zaman kaldi bebislerimize kavusmaya ama bakiyorum hala isim konusunda kararsiz olanlar var.Yada karar vermisler buraya yazmamislar.Bebislerinize koyucaginiz isimleri yazinki kizlar listeye ekliyim daha tatli oluyo isimler olunca.Hadi artik karar verin bebisler isimsiz kalcak yoksaaa :))

Canım biz karar verdik babamızın ısrarlarına daha fazla dayanamadım. Biricik kızımın ismi ZEYNEP EDA olacak şimdilik son kararımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…