Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
annis adayi cok guzel bi secim. sneide esinide kutlarim. ne guzel ismi gibi yasasin mutlu saglikli olsun insallah

annis adayi cok guzel bi secim. sneide esinide kutlarim. ne guzel ismi gibi yasasin mutlu saglikli olsun insallah

Amin canim cumlemizin insallah.Senin bebegin ismide cok guzel masallah ecrin duru da guzel olurdu haa :)))

bizim ismimiz taaa bebek olmadan hazirdi:)) hem kiz hem erkek cepde duruyordu. allah bizi prenses verdi ismini hemen koyduk DURU....

canım kızlarımız adaş olacak
kısmetse ben de duru koyacağım
ama belki nisan da eklerim yanına
Duru Nisan nasıl sizce
nisan çok önemli bir ay benim hayatımda
nisanda evlendik
nisanda korunmayı bıraktık
nisanda bebişime kavuşacağım kısmetse

aynı dert bizdede var eren'mi yoksa taha eren'mi diye aslında gerçekten zorda olur çocuk için yaaa iki isim herkes başka isimle çağıracak

canım ya ben de senin gibi düşünüyorum ama
bir yandan da hangisini severse onu kullanır diye düşünüyorum....

kizlar iki isim koymayin bence benim iki ismim var herkes farkli cagiriyor, nerdeyse cift kisilik olcakdim cocukken.benden demesi ama siz bilirsiniz tabikide. bide daha ilk cocuklarimiz. ikinci ismi ikinci kizima koyarim diye dusunuyorum gerci hele bi bunu hakedelim de:))

koalayim canim resimdeki esinle senmisin masallaha cok yakismissiniz. eminim kizinda sana benzer olur ve cok guzel olur ....

koalayim canim resimdeki esinle senmisin masallaha cok yakismissiniz. eminim kizinda sana benzer olur ve cok guzel olur ....

canım sağolasın
eşimle ben geçen yaz
kızımız olmadan yaptığımız son tatil
sağlıkla gelsin meleklerimiz yeter...

merhaba arkadaşlar
ben kızımın adını peri koymak istiyorum ama anlamı için güzel değil dediler iki türlü anlama da geliyomuş iyi kötü yani ben de peri su olsun dedim sizce güzelmi?

merhaba arkadaşlar
ben kızımın adını peri koymak istiyorum ama anlamı için güzel değil dediler iki türlü anlama da geliyomuş iyi kötü yani ben de peri su olsun dedim sizce güzelmi?

Guzel isimmis canim ama anlamda cok onemli canim iyi dusun oyle karar ver.

arkadaşlar biz hala isime karar veremedik böyle giderse isimsiz olacak bizimki...
behlül ismini yeni duydum anlamını araştırcam duyan yada bilen varmı...

bencede çok güzel isim furkan ama dikkatli ol furkanlar çok yaramaz oluyorlar:teselli:benim yeğenimin adı furkan ama çokda akılllı bence çok GÜZELLLLL

slm kızlar..yaa hala kızımızın isime karar veremedik..bade nasıl sizce?ne zor işmiş bu yaa...........

bu gidişe bizim kızında isimi olmayacak eşimin begendiği ismi ben begenmiyorum benim begendiğimi ise o begenmiyor valla karar veremedik ama TALİA:güzel,şirin anlamı benim hoşuma gidiyor fakat söylendiği gibi yazılmadıgı için ilerde okulda falan zorluk çeker diye düşünüyorum acaba direkt okundugu gibimi koysak TALYA DİYE olmazmı acaba kızlar.. :uhm:

Benım bebısım henuz yok ama gozume ılısen degısık ısımlerı yazıyom kıslarr

Almına Sudı arbıstanda mına dagı.Muslumanlar ıcın kutsal sayılan yer
Almıra Kızıl Prenses
Ikra Peygamber efendımıze (s.a.v) gelen ılk vahıy
Ceylın Cennet kapısı
Reyyan Cennetın 7 kapısından 1ıncısının ısmı
Irem Cennet bahcesı
Nasya Peygamber efendımıze (s.a.v) ılk vahıy geldıgınde nur dagının hıra magarasında acan cıcek
Ebrar En hayırlı ınsan
Elvın Cennete acan rengarenk cıcek
Ecrın Allah'ın lutfu
Aylız Cennette bahce
Asel Cennetekı bal nehrının adı
Berra Bereketlı olan
Esila Cennetteki iyi meleklerden birinin adi

Sırac Isık kandıl- Peygamber efendımıze (s.a.v) verilen isim
Kayra Yuksek tutulan - Allah'ın lutfu hediyesi
Arda
Deha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…