Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:dilcikar:küstüm ya ne var sanki içimde koydunuz var ya el birliğiyle benden başka onaylayan yok.neyse olmassa birdaha gözden geçirim sadece iklim olmazmı?CADIARZU

ıklım ılgınc ısım....kulağada hoş gelıyor

ılerde cocuğumuz o ısımden memnun kalır mı dıyede dusunmek gerek..
ben derste yoklama alırken ıkı ısımlı olan cocuklar genelde ısımlerınden bırını kullanmak ıstemıyor onu kullanmayın oburunu kullanın dıyor..
bızım sevdıgımız ısımı verırken cocugumuz 20 yaşına gelınce bu ısmı sevecek mı dıye dusunmek gerek...

Ben de Tuana ismini çok beğenmiş,kararımı vermiştim.Eşim de baya moda girmişti.Ama şimdi tınısı hoş gelmiyormuş gibi geliyor.Kaba gibi.Bakalım,hayırlısı...

Benim kizimin ismi netlesti ve simdi herkese soylemeye basladik.Dilleri alissin fazla duyulmadigi icin.

Masallah ECRIN SU kizimaaaaa :)

Benim kizimin ismi netlesti ve simdi herkese soylemeye basladik.Dilleri alissin fazla duyulmadigi icin.

Masallah ECRIN SU kizimaaaaa :)

Canım bizimkiler alıştı bile babamında çok hoşuna gitti sadece eşimin kulağına hoş gelmiyor ama ben kararlıyım benim kızımın ismide Nil Ecrin artık her yere Ecrin'im diye yazıyorum. Tabi nüfus kağıdına yazılana kadar kesinlik kazanmıyor.

Ben oğlum olacağını öğrendiğimden beri hep yiğit olsun istiyorum ama babamız daha araştırıyormuş:) keyfini bekliyoruz..

benim oğluşumun adı da efe hayırlısıyla bi kucağımıza alalım inşallah şimdi tek derdimiz doğum benim doğum 24nisan hayırlısı olsun bakalım

benim kızım olusa mekselina koymak istiyorum ama eşim yabancı isim gibi diyo.ama karınca duasında geçiyo.anlamını bilen varmı?oğlum olursa hiç düşünmedim

kızlar nasipse oğluşuma yağız ismini koymayı düşünüyorum eşimin pek içine sinmedi,ben beğeniyorum sizce nasıl?

şimdilik Ahmet Emre düşünüyoruz tabi ilerde değişmezse:)

güzel isim peki sen ne düşünüyosun?
ben Ahmet'te kesin karalıyım çünkü çevremde bir çok kişide test ettim ahmet isimindekiler çok zeki oluyorlar eşimin ilk ismide ahmet o biraz yanaşmıyodu o yüzden ama sonunda ikna ettim:) emrede karasızım

bizim kızımız olacak inşallah ve isim olarak DURU-BERİL-DEFNE düşünüyoruz.
erkek olacaklara bir tavsiye TEYMUR çok güzel bir isim...

arkadaşlar hepiniz buradayken bu konu açılmışken bende dert yanayım ben kızıma sırasıyla parla, akel, neva, duru, ferda, feraye isimlerini buldum ve hepsini de ayrı ayrı sevdim mümkün olsa hepsini koyarım o kadar yani ama kocam isim beğenmiyor bir sürü siteden tam liste döküp götürdüm hiç eleme falan yapmadım. Hiç birini beğenmedi ve acayip hevesim kaçtı isimsiz olsun diyorum artık yani.Severkende ballı kızım diyorum halbuki artık ismiyle seslenmek isterdim. ay uzattım dimi kusura bakmayın..

megilara, üçüde çok güzel isim nasıl karar vereceksiniz hepsini koyun diyecem ama ozamanda çok uzun olur:)
Teymur ismini hiç duymamıştım çok ilgiç geldi manası neki biliyormusun?

ben kızıma ilk baştanyaren düşünüyodum vazgeçtim begüm su düşünüyodum sonra şimdi kararımız yine değişti bu sefer ben ecrin eşimde nisa istiyor ecrin nisada karar kıldık umarım bida değişmez çünkü çok zor karar vermek:uhm:

Kizlar bebeginize isim dusundunuzmu yada karar verdinizmi.Benimkinin cinsiyeti belli olmadigindan cok net bir isim bulamadim ama cinsiyetini ogrenince hemen baslicam arastirmaya :)

benım bebıslerımınde ısımlerı mehmet,kaan nasıl sızce?karnımdayken bellı ettımkı cıkınca zorlanmıyım dıe sagdakı kaan soldakı mehmet:dance:

benim kzım olursa ismi simge ece olacak oğlum olursa arda koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…