Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar oglusuma hala bır ısım bulamadım ama bugun duydugum ısım cok hosuma gitti galiba oglusumun ısmı bulundu sızınle paylasmak ıstedım belkı sızde koyarsınız OGLUSUMUN ISMIYANKI,YANKI,YANKI

kızlar isim isi gercekden zor zanatttmis. bu arda samıra hayırlı olsun bebegın senın eskı nıckın nurayahmetmıydı:) oyleyse senle konusmusduk bı kac kez hamıle degıldın o zaman....

serra da ok sirin bi isim bence bizde kızımıza Duru koycaz insallah

ılerıde cocuk yankı ısmınden hoşlanır mı dıyede dusunmek gerek...

bız begenıyoruz daa

yok ısmı bende begenıyorum
bu tarz ısımler
sonra etrfımdakıler
cocuklar buyunce ılerde meslek sahıbı olunce begenecek mı dıyorlar..

selana eren ısmı cok guzel...senın hamılelık nasıl gıdıyor canım

Canım msjını yeni gördüm kusura bakma14 haftalık gebeyıim herşey iyi gidiyor çok şükür.15 gün sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez.Bakalım hayırlısıyerimseniben

esımle ıkı ısme olabılır dedıııı

en sonunda bahadır ve cagrı......

hangısı kızlarr

bizde hala karar veremedik şuan elimizde ahmet emre ve ahmet buğra var ama hangisi olsun yada başka ne olabilir diye bi türlü karar veremiyoruz

esımle ıkı ısme olabılır dedıııı

en sonunda bahadır ve cagrı......

hangısı kızlarr

Çağrı daha güzel ahh bıde ben eşime bi isim beğendirsem bahadırda güzel aslında ama genelde kısa isimleri beğeniyorum ben.

bu isim işi gerçekten zormuş.eşimde anneannesinin ismini sitiyor ikinci ismide bana bıraktı.anneannesinin adı hikmet.bende onu istemiyorum ama.ikinci isimde sena yada beyza düşünüyorum.sizce ne yapayım

selana 34 haftaya gırecegız bu haftaya kadar her gun ısım buldum begenmedı bunları ancaa

oy oyy her an fıkrı degısebılırr

hıkmet sena olabılır canımm

hıkmet erkek ısmıde cok var yaa

Kızlar bu isim konusu gerçekten ne kadar zor bir kararmış. Hergün eşimle isim konusunu tartışıyoruz bir türlü hem fikir olamıyoruz onun beğendiğini ben benim beğendiğimi o beğenmiyor bu gidişle benim gül kokulu kızım isimsiz kalacak.
Bana yardım edin listede Nil, Yağmur, Ilgın, Alara, Ecrin, Duru var

tatlım ben duru ismini çok beğeniyorum hem söylenişi hemde anlamı çok güzel.

Cok sukur bizim kizin ismi hazir.Ben liste yaptim begendigim isimleri esimde icinden en manalisini en guzelini secti.Ecrin olucak kizimin adi kardesimde abla Su ikinci ismi olsa olmazmi dedi.Boylece karar verdik.Ecrin Su melegim o benim...

bizim ismimiz taaa bebek olmadan hazirdi:)) hem kiz hem erkek cepde duruyordu. allah bizi prenses verdi ismini hemen koyduk DURU....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…