Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
megilara, üçüde çok güzel isim nasıl karar vereceksiniz hepsini koyun diyecem ama ozamanda çok uzun olur:)
Teymur ismini hiç duymamıştım çok ilgiç geldi manası neki biliyormusun?

kura çekcez heralde:)
teymur-timur dan geliyor-demir demekmiş

BENDE İLK BAŞTA TUANA DÜŞÜNÜYORDUM SONRADAN HOŞUMA GİTMEDİ
NİSANUR A KARAR VERDİK AMA YİNEDE DEĞİŞEBİLİR

Bence tuana çok güzel sanki gizemli bir havası var. Bende oğlumun ismini Alperen istiyorum, babası batuhan dese de alperen diye diye alıştırıcam onu:sm_cool:

ikizannesiyim gerçekten ikizlerinmi olacak..çok güzel...allah kolaylık versin...

bizimde EMİRHAN olacak kesinleşti Allah hepimizin evladını bize bağışlasın...

Canim cok guzel bir isim.Benim komsumun oglunun adi.Allah anali babali buyutsun canim.Hayirli olsun ...

sağol canım ya Allah hepimizin evladını analı babalı büyütsün hayırlısıyla yüzlerini görmek nasip etsin...

kızlar ben daha karar veremedim gundemde olanlar yağız,emir,arda,bera,baran sizce hangisi en güzeli yardm edin

valla yagiz benim kulagima ho geldi. bi arkadasim baturalp koycak, digeri berathan hani fikir olsun diye dedim ama bence yagiz daha hosss

aslinda evet guzel isim kibelacim aman kizlar herkese cok sormayin bence biri aman diyince insanin morali boluyor yani benim oyle oluyorrr

hic duymadim canim, ama zor bi isim gibi geldi bana ama sen begendiysen hic sorun yoktur:)

ben daha anlamını araştırcam.daha karar vermedik başka bir isimde olabilir

bende karar veremedim ismini günümüzde az kaldı ama her bir kafadan bir isim aklım çok karıştı,ecrin nisa düşünüyodum ailem beğenmedi ilayda falan diyolar offf offf içinden çıkamıyorum.:bbo:

Canim aciklaman icin cok sagol.Allahin hediyesi olmasa bile ecr sevap anlamina geliyda guzel :)

mrb biz oğlumuza hala isim bulamadık hergün fikrimiz değişiyo isimsiz dogcak oğlum galiba seçenek cok ama karar veremiyoruz tuğramı,doğuhanmı,dağhanmı. offfffff

aysegul bızde bulamadıkkk

tugra cok guzel benım esım sevmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…