Kizlar Bebek Bakim ürünlerini Hangi Marka Aliyorsunuz?

gxoxrs...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
328
0
96
41
Ankara
BEN HALA BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİNİ HANGİ MARKA ALCAĞIMA KARAR VEREMEDİM BİRSÜRÜ MARKA VAR Bİ DE NE ALMAK Lazım SET OLARAK SATILANLAR VAR İÇİNDE 3-4 PARÇA BİŞEY VAR MI YETER Mİ ACABA?
SÖZ KONUSU BEBEKLER OLUNCA İNSAN DAHA TEDİRGİN OLUYO...CADIARZU

ben niveanın setini almıştım..tabi birçok ürün var..karar senin..ama çantasıyla birlikte alt açması falan sabunu;şampuanı herşeyi çok güzel...basta bunları kullanmayı düşünüyorum..

vallaha bende tam bilmiyorum cunku daha cok eksigim var hemde nasil cok
hele bi aylik gelsin gelecek hafta esimle bakmaya giderim insallah
ben nivea begeniyorum burda avena marka varmis od a iyi diyolar
baska ne vardi ki

ben karısık aldım valla sampuanını pişik kremını sebamed aldım sabunu pudrası dıger ürünlerınıde chıcıho aldım

yanı hangısı uygunsa ona gıtmeye celıstım

setlerın içinde kı bana kucuk geldı o yuzden set seklınde almadım

CHICCO ve AVENT ALDIM.
BiRDE JOHNSON BABY BED TIME SERİSİNİ ARKADAŞIM HEDİYE ALMIŞ.

zaten bebek vucudu begenmezse degistirmek lazim
o zaman da bebekle gidip alirsiniz merak etmeyin

bende nıveanınkini aldım canım kullananlar memnun olduğunu söledi ama kullanınca görücem bende...

bende sebamed set aldım 6-7 parça birsey 85 ytl
çok güzel kokouyor mis gibi birde bir dermatalog arkadaşımdan öğrendim kozmetik içermeyen tek bebek bakım ürünü olduğunu

ben karısık aldım valla sampuanını pişik kremını sebamed aldım sabunu pudrası dıger ürünlerınıde chıcıho aldım
bende ilk oğuluma sebamedin pişik kremi kullandım,fakat uyarim seni canım,pudra kulanma toz olarak serpiyorsun bebişin nefes borusuna giriyo,astım krizi geçerebilir(allah korusun),zaten bütün pişik kremler içinde pudra bulunyo,o yüzden dikatli ol,ve bebiş pişik olmadan krem kullanma,gereksiz masraf,ve cildi alıştırma sonuçta bu da bir ilaç,ben de 5 hafta sonra ikinci bebişi kucağına alıcam(inşallah),hepimize kolay doğumlar dilerima.s.a.s.

bende ilk oğuluma sebamedin pişik kremi kullandım,fakat uyarim seni canım,pudra kulanma toz olarak serpiyorsun bebişin nefes borusuna giriyo,astım krizi geçerebilir(allah korusun),zaten bütün pişik kremler içinde pudra bulunyo,o yüzden dikatli ol,ve bebiş pişik olmadan krem kullanma,gereksiz masraf,ve cildi alıştırma sonuçta bu da bir ilaç,ben de 5 hafta sonra ikinci bebişi kucağına alıcam(inşallah),hepimize kolay doğumlar dilerima.s.a.s. bir de doğum yapanlar bölümüne bi bak orda konu:çocuk bezlere dikkat,bilgin olsun,çok onemli

toz pudra artık pek kullanılmıyo canım yaa.. yada şöyle diyim ben iki tane büyüttüm ikisinede kullanmadım .. zaten pişik kremi de adı üstünde pişik olunca sürülür .. bolca yağlarız poposunnu bide bezini sık değiştitririz olur biter.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bebişini..

AVENT in SIVI TALK PUDRASI VAR ve SİHİRLİ BAKIM KREMİ BU İKİSİNİDE ÇOK ARAŞTIRDIM.
KULLANANLAR ÇOK MEMNUN...
HANGİ MARKA OLURSA OLSUN. EN GÜZELİ DURU SU BENCE :))
HELEKi BU YAZ GÜNLERİNDE EN TEMİZ ve DOĞAL BAKIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…