sebamed ve bübchen tabiki doktorlarda tavsiye ediyor antialerjenik olmasının yanında aynı zamanda hipoalerjenik ve ph dengesini bozmayan eczane grubu ürünler.
chicco nun bakım setini aldım fakat cocugum da alerji yaptıgı için bırakmak zorunda kaldım.her cocuk bir degil tabiki
Ama set almak istersen sebamed ve bübchen dede setler var.
tek markanın ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim.
en niyahetinde diger ürünlerle uyuşmayıp alerji yapabilir sonucta zararsız da olsa kimyasal maddeler .
Sebamedd Ve Bübchen De Kozmetik Olmadiğini Duydum Bende Onu Alirim Belki.
Toz Pudra Kullanmayin Diolar Yaz Bebekleri Artik Bol Bol Yikariz Popuşlari...
Deneye Deneye öğrences Başka Yolu Yok Heralde...
sebamedin aldım bende kızlar ...en iyisi olduğunu duydum..
birsey soracagım..malum yaz bebisi olacak gunesten cok etkilenecek vucutları..gunese cıkmasalar bile golge de dahi kullanmak gerekiyormus
günes koruyucu krem alacakmisiniz?
sebamedin almayı düsünüyorum 50 faktor,sprey ve krem şeklinde olanları var
tabiki ayrı almak daha mantıklı cünkü
setlerin haricinde nemlendirici losyon nemlendirici krem güneşin zararlı işinlarından koruyucu sprey(yaz-kış),sivri sinek koruyucu roll on,bebek kolonya
el ve tırnak koruyucuda almak zorundayız.
ama bunların hiç biri ne yazikki setlerde mevcut degil.:1no2:
sebamedin aldım bende kızlar ...en iyisi olduğunu duydum..
birsey soracagım..malum yaz bebisi olacak gunesten cok etkilenecek vucutları..gunese cıkmasalar bile golge de dahi kullanmak gerekiyormus
günes koruyucu krem alacakmisiniz?
sebamedin almayı düsünüyorum 50 faktor,sprey ve krem şeklinde olanları var
ben güneş kremini almadım önce bi doğsun bakım malzemelerini kullanım bi kaç gün
memnun kalırsam güneş kreminide chicconunkini alıcam.
memnun kalmassamda sebamedinkini alırım büyük bi ihtimalle..
kızlar şimdi sipariş vereceğim internetten ama iki seçenek var,biri sprey seklinde biri krem..dagıtmak konusunda sprey daha kolay olur diye düsünüyorum..ama sprey olan 200 ml cok buyuk,kullanamazsam bozulur mu ?digeri 75 ml..
kızlar şimdi sipariş vereceğim internetten ama iki seçenek var,biri sprey seklinde biri krem..dagıtmak konusunda sprey daha kolay olur diye düsünüyorum..ama sprey olan 200 ml cok buyuk,kullanamazsam bozulur mu ?digeri 75 ml..