Kizlar Bebek Bakim ürünlerini Hangi Marka Aliyorsunuz?

ben sebamed aldım...şampuan,vücut şampuanı,pişik kremi,banyo köpüğü,sabun,losyon..

bide johonson baby bed time serisini aldım...

umarım iyi gelir bebişime.her bebişin cildi farklıdır,bakalım bizimki bunları beğencekmi?

sebamed ve bübchen tabiki doktorlarda tavsiye ediyor antialerjenik olmasının yanında aynı zamanda hipoalerjenik ve ph dengesini bozmayan eczane grubu ürünler.
chicco nun bakım setini aldım fakat cocugum da alerji yaptıgı için bırakmak zorunda kaldım.her cocuk bir degil tabiki
Ama set almak istersen sebamed ve bübchen dede setler var.
tek markanın ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim.
en niyahetinde diger ürünlerle uyuşmayıp alerji yapabilir sonucta zararsız da olsa kimyasal maddeler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebamedd Ve Bübchen De Kozmetik Olmadiğini Duydum Bende Onu Alirim Belki.
Toz Pudra Kullanmayin Diolar Yaz Bebekleri Artik Bol Bol Yikariz Popuşlari...
Deneye Deneye öğrences Başka Yolu Yok Heralde...

ben de nıvea nın setini almak istiyordum ama şimdi etkilendim yazılarınızdan sebamed öneriliyor galiba

bakım setlerınde pundrada oluyor bende chıcco nunkını aldım...

ama pundarısını kullnmıyorum o yuzden ayrı ayrı almak daha ıyı

sebamedin aldım bende kızlar ...en iyisi olduğunu duydum..
birsey soracagım..malum yaz bebisi olacak gunesten cok etkilenecek vucutları..gunese cıkmasalar bile golge de dahi kullanmak gerekiyormus
günes koruyucu krem alacakmisiniz?
sebamedin almayı düsünüyorum 50 faktor,sprey ve krem şeklinde olanları var

tabiki ayrı almak daha mantıklı cünkü
setlerin haricinde nemlendirici losyon nemlendirici krem güneşin zararlı işinlarından koruyucu sprey(yaz-kış),sivri sinek koruyucu roll on,bebek kolonya
el ve tırnak koruyucuda almak zorundayız.
ama bunların hiç biri ne yazikki setlerde mevcut degil.:1no2:

canım ben aldım sebamedin 50 faktörlük güneş kremini sanada öneririm

ben güneş kremini almadım önce bi doğsun bakım malzemelerini kullanım bi kaç gün
memnun kalırsam güneş kreminide chicconunkini alıcam.
memnun kalmassamda sebamedinkini alırım büyük bi ihtimalle..

bende almadım güneş kremi bir doğsun hele o zaman alırızz:)))

Ben Sebametin herşeyini aldım. Daha doğrusu halamız almış. Eltimde almış. Ve kullanıyor. Memnunmuş. Tavsiye ederim yani...

bende ilk kızımda johnson baby kullandım çok memnun kaldım bundada yine aynı markayı aldım
naniknanik

almanyadakiler icin söylüyorum BÜBCHEN den vazgecmem..

kardeslerim ve ben BÜBCHEN ile büyüdük .. hala da kullanirim .. üstelik misler gibi kokuyo :asigim:

kızlar şimdi sipariş vereceğim internetten ama iki seçenek var,biri sprey seklinde biri krem..dagıtmak konusunda sprey daha kolay olur diye düsünüyorum..ama sprey olan 200 ml cok buyuk,kullanamazsam bozulur mu ?digeri 75 ml..

bu spreyi 200 ml 34 ytl

bu da kremi 75 ml 28 ytl

Son düzenleme:

canım ömurleri bir sene ee kışında kullanırsın dışarı cıkarken yuzune falan illa plajda kullanman gerekmiyor guneş ışınları kışında bebeklerin ciltlerine zararlı..
dısarda bebek marketlerde sprey 24 ytl falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…