isallah butun kalbimle rabime sginiyorum.peki sen cani hangi tedavileri denedin?
İnşallah balım ya henüz bir belirti yoksadece kabızlık var
yani son gün yarınmı test yapıyorsun kabızlığın içinde incir kayısı falan yee Allahın izniyle geçer inşallah
Evet 14gün belli oluyor ya aşılama dan sonra
valla canım biz daha tedavi olayına yeni başladık diyebilirim daha önce normal yolla denedik ve iki defa kimyasal gebelik geçirdim daha sonra doktora gidince eşimin değerleri düşük çıktı biraz 18 milyon civarı eşime ilaç tedavisi verdi fakat çok maliyetli bir ilaç diye ona o kadar para verene kadar aşılama yaptıralım dedik bir kaç testten sonra önümüzdeki ay kısmet olursa aşılamm yapılacak peki sen neler yapıyorrsun problem ne ?
hayırlı haberler inşallah tatlım vee darısı da bize olsun inşallah
Ama hiçç belirti yokki( tutmadı sanırım
bende de problem esde.dediyin pahali ilaclari biz esime denedik benim esde az 3milyon,buyuzden kalkmadi.bu arada senin esde 18milyon belke sen denesen yusele bilir.neyse isde doktorlar son care tub bebek diyorlar bizde tutana kadar denemeliyiz.allah yardimcimiz olsun canim.
orası belli olmaz gülüm son ana kadar umudunu yitirme ama yinede iki sonucada hazırla kendinii Allah hayırlısını versin
İnşallah balım ya tutmuştur Rabbim umudumuzu kaybetme amin
amin canımm artık biz tedbirimizi alıp takdiri Rabbime bırakacağız inşallah hayırlısıyla olurr
aminn hayırlı haberlerini yarın bekliyoruz inşallah
insallah rabbim her seyin hayirlisini versin.
Offf yarın misafirler im gelecek testn almadım ya.mutlaka yazarım sonuç0
yaz canımm merakla bekliyorum sonucuu inşallah hayırlı bir haberdir
Yarin senin adina sevinecez insallah.artik azalsin cocuk ozlemi cekenlerherkes murade ersin.
Allah yardımccınız olsun
13 ünde olmustum gecen ay cnm. bu ayın 8_10 una dogru olurum :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?