Hurafelere inanmayin.. Ayetelkursi,Felak,Nas,Fatiha,Ihlas okuyun bol bol..konuyu doğru açtım mı bilmiyorum ama
bebeklere nazar değmesin diye Şap taşı takarlarmış
ya da bildiğiniz taş var mı ?
Nazara inanmazsanız değmez. Ben bebeğimi her ortama soktum, kimseden sakınmadım, bir sürü insan ona baktı ve sevdi. Hiçkimsenin de nazarı değmedi.
yalnız nazar haktır :) (( Nazar haktır.) [Müslim] Nazar haktır.) [Müslim] ) hadisle sabittir yani..inanmama konusunda dikkat etmek lazım..yanlış anlaşılmasın dini bir polemik çıkarmak iiçin söylemedim bilgi amaçlı..:) kimi diyor cinlerede inanmıyorum oda ayetle sabit desen bi türlü demesen bin türlü :) kusur a bakmayın yanlış bişe söylediysem....Konu sahibide okursa bu yorumu..3 ihlas 3 felak 3 nas okusun sabah akşam..okuduğuna ragmen hala değiyorasa yine okusun..Dua edip allaha sığınmak boncuk takıp boncuktan bişe ummaktan iyidir inşaallah :)Nazara inanmazsanız değmez. Ben bebeğimi her ortama soktum, kimseden sakınmadım, bir sürü insan ona baktı ve sevdi. Hiçkimsenin de nazarı değmedi.
Müslim bir insandır. Beşer şaşar derler bilir misiniz? Müslimin aktardığı bir sürü yalan yanlış hadis de vardır. Kendime referans alabileceğim ancak ve ancak Kurandır.yalnız nazar haktır :) (( Nazar haktır.) [Müslim] Nazar haktır.) [Müslim] ) hadisle sabittir yani..inanmama konusunda dikkat etmek lazım..yanlış anlaşılmasın dini bir polemik çıkarmak iiçin söylemedim bilgi amaçlı..:) kimi diyor cinlerede inanmıyorum oda ayetle sabit desen bi türlü demesen bin türlü :) kusur a bakmayın yanlış bişe söylediysem....Konu sahibide okursa bu yorumu..3 ihlas 3 felak 3 nas okusun sabah akşam..okuduğuna ragmen hala değiyorasa yine okusun..Dua edip allaha sığınmak boncuk takıp boncuktan bişe ummaktan iyidir inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?