kızlar bebekler için nazar değmesine karşı taş var mı bildiğiniz?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
konuyu doğru açtım mı bilmiyorum ama

bebeklere nazar değmesin diye Şap taşı takarlarmış
ya da bildiğiniz taş var mı ?

Nazara pek inanmıyorum aslında ama, hani şu diş çıkarma kolaylaşsın, çocuk pozitif enerji alsın diye bir taş vardı. Kahverengiydi, sıkıntıyı çekiyordu. Kararıyordu. Kehribar sanırım adı. Onları bebeklerin boynuna takıyorlar. Bence çok sevimli oluyor.

Bebeklere çok iyi gelen bir taş var onu kullan derim kehribar taşı, internette bebekler için kehribar kolye satışı yapılıyor fiyatları 100₺ ve üzeri. Ama alırsan pişman olmazsın.

Nazara fazla anlam yuklemezseniz bir zarari da olmaz.

Bildiğim yada inandığım bir taş yok . Inananlar için duadan daha kuvvetli zırh yok . Bol dua ve temkinli olmak yeter bence .

Ya bırakın taş nazar boncuğu falan.kuran da yeri olmayan şeyler.bildiğiniz duaları okuyun iyi enerji gitsin hiçbişey olmaz.

Ya bu yabancıların çocuklarına hiç nazar değmiyo. Acaba neden?? İşimiz taşa kaldıysa. Ben ametist diyorum o zaman.

Nazara inanmazsanız değmez. Ben bebeğimi her ortama soktum, kimseden sakınmadım, bir sürü insan ona baktı ve sevdi. Hiçkimsenin de nazarı değmedi.

Nazara inanmazsanız değmez. Ben bebeğimi her ortama soktum, kimseden sakınmadım, bir sürü insan ona baktı ve sevdi. Hiçkimsenin de nazarı değmedi.

teşekkür ederim Yegenimi ne zaman aynı yere misafirliğe götürsek
ya ağlıyor ya da huzursuz oluyor 5 aylık daha
acaba nazar mı ediyorlar diyorum ama bilmiyorum
ondna bilgi almak istedim
felak nas ayetel kürsi okuyoruz hep üstüne
yüzüne doğru üflüyoruz ama sonuç yine aynı

yalnız nazar haktır :) (( Nazar haktır.) [Müslim] Nazar haktır.) [Müslim] ) hadisle sabittir yani..inanmama konusunda dikkat etmek lazım..yanlış anlaşılmasın dini bir polemik çıkarmak iiçin söylemedim bilgi amaçlı..:) kimi diyor cinlerede inanmıyorum oda ayetle sabit desen bi türlü demesen bin türlü :) kusur a bakmayın yanlış bişe söylediysem....Konu sahibide okursa bu yorumu..3 ihlas 3 felak 3 nas okusun sabah akşam..okuduğuna ragmen hala değiyorasa yine okusun..Dua edip allaha sığınmak boncuk takıp boncuktan bişe ummaktan iyidir inşaallah :)

Müslim bir insandır. Beşer şaşar derler bilir misiniz? Müslimin aktardığı bir sürü yalan yanlış hadis de vardır. Kendime referans alabileceğim ancak ve ancak Kurandır.

NAzar dinimizde vardır
İnanmayın diyenler olmus ama

Dua edebilirsiniz cansız taslardan medet umup günaha girmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…