kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizle evinize dönersiniz. Dualarımız sizinle

bircecim guzel ogullarin icin 41 yasinimizi tamamladik, Allah kabul etsin, bebsilerine saglik guc kuvvet versin Insallah.
son durum hakkinda guzel haberlerini bekliyoruz.

geçmişi okuyamıyorum canım,
son durum nedir acaba?

birrceee bebşlerin nasıl canım daha i.lerdir umarım 30 haftayı tamamlamışlardır artık.dr. ne diyor canı.lütfen güzel haberler le gel.Allahım şifa versin

Canım Allah yardımcınız olsun.inşalah bir an önce sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. Dualarım seninle.

ilginize teşekkür ederim çok iyisiniz
şimdilik kötüye giden bir durum yok çok şükür
utku karan bebek yoğun bakımda makineye bağlı kalbindeki delik kapanmadı antibiyotik alıyor solunum problemi devam ediyor makinelerle nefes alıyor beyinde kanama yok anne sütü almaya başladı
çağan arsal bebek sarılık tedavisi görüyor ışın alıyor kendi soluyor ama 3 defa solunum durmuş müdahele etmişler anne sütü alıyor beyin kanaması yok
dr lar ümitli konuşmuyor bekleyip göreceğiz Allah onları korusun çok güzeller birbirlerine benzemiyorlar ikiside sesimi duyunca heyecanlandı hareket ettiler tanıyorlar beni yanlarındayken ayrılmak istemiyorum çok az gösteriyorlar yinede nefes alldıklarını bilmek bana yetiyor tek yaşasınlarda ben ayrılığada razıyım

birce canım çok zor ve çetin bir sınav bu rabbim bebekler içinde hayırlısını versin.o herşeyi bizden daha i.bilir .ama yazdıklarından çok etkilendim Allahım insaallah saglıklı bir şekilde saana versin rabbim şifalarını versin

slm birce ben yeniyim tanımıyorum henüz hiçbirnizi ama yazdıklarından öyle etkilendimki bende bişeyler yazmak istedim...Rabbim şifa versin paşalara,inşallah tez zamanda iyi haberler yazar hepimizi mutlu edersin.sevgiler

bircem gecmis olsun canim sen dua et cocukllarina bende edecem unutmaki 23 haftalik bebegi bile yasattilar, bennim icimde hic süphe yok canim bebislerin yasayacaklar saglikli sekilde insallah. beyin kanamasi demissin neden dedin aciklarmisin bir bildiginmi var, bebisler normal yollami dogdular benimkiler sezeryanla alinacakmista onu icin sormak istedim.

öncelikle hepinizin güzel gönüllerinizİN ALLAH muradını versin

önce normal doğum yolunu açtılar çok feciydi sonra bebekler küçük dayanamazlar diye sezeryana aldılar 40 dakika sürmüş ameliyat
beyin kanaması küçük doğan bebeklerde sıklıkla görülürmüş benim bebeklerimde şimdilik yok dr ları çok şükür demişti zaten yeterince zorluk çekiyor yavrularım yaşamaya çalışıyorlar

bırce ınş ıyı olucaklar anesı.......bende bılıyosun 29 a gırdım dogum oldu cok zor gunler amaınş sonu guzel olucak azcık daha sabır........benımkılerde cok sukur beyın kanaması gecırmedıuler solunumdan cıkmaları ıkı ay a yakın surdu agızdan beslendıler....ınş gelecekler sutunu bırıktır her gıdıste tut ellerını .......ben her gıdıste tuttum ve dualsar okudum hepsıne tektek...bol dua canım....

dua ediyorum ama ellerini tutamam oğullarımın
dokunmak yasak haftada iki kez birkaç dakika gösteriyorlar küvezin kapağını açmıyorlar
onada razıyım yeterki yaşama tutunsun kuzularım

cnm benim kardeşimde 28haftalık doğmuştu zamanla kilosu 1kilonun altına düşmüştü doktorlar yaşamz bu falan diyorlardı ama 16yaşına gircek turp gbi..hiç üzülme bol bol dua et Allahın dediği olur

günaydin canlarim
benim arkadas 900 gr dogurdu parmak cocuktu alti aylik dogdu yiyecek ekmegi arsa yasar ben buna cani gönülden inaniyorum. sen dinlen iyilesmeye bak bebeklerini sonunda kucagina alacaksin. Beklenen gün gelecekse, cekilen cile kutsaldir.

benim ücüz olacak ama benim 4 yasinda bir kizim var bende anneyim anlarim yani annelerin hallerini duada ederim herkese ben cani gönülden inanirim, icine vesvese asla sokma, vesvese seytanin isidir bunuda unutma,sana cok aci cektirir yoksa, Allaha inan yeterki bak gör hersey nasil degisiyor.

inşallah herşey çok güzel olacak
makinaya bağlı bebeğim nefes alamıyor damardan besliyorlar kalp deliği kapanmadı kritik
diğer bebek sarılık ışın alıyor nispeten daha iyi oksijen desteği alıyor kalp deliği kapandı
zor yollardan geçiyorum Allah hayırlısını versin

canım çok sabırlı ol inan onların sana ihtiyacı var benim kızım 2 kere menenjit 2 kerede beyin kanaması geçirdi hemde 3. derece şuan geçirdi çok şükür boştıma geçdi ama dr kalıcı bir hasar olabilir diyor küçük bebeklerde herşey olabiliyor duadan yapacak birşeyimiz yok sen çok güçlü ol biliyorum çok zor ama elden başka bişey gelmiyor malesef Allah yardımcın olsun

lorasima canım sabır tek yapabileceğimiz şey birde beklemek
Allah tüm bebeklerin yanında ve yardımcısı olsun seninkilerin iyiye gitmesine çok sevindim inşallah toparlanır evlerine giderler
seninkiler nekadardır hastanedeler?kaç gr doğdular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…