kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

BUGÜN HASTANEDE BİLGİ VEREN DR CANIMI SIKTI 28 haftalık yaşasa bile bir problemleri kalabilir kritik durumları utku karan için cuma fenalaştı solunum cihazından çıkamadı durumu iyi değil tarzı konuştu diğeri de kritik dedi
bu mübarek geceler hürmetine Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin onları bize bağışlasın
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

rabbim meleklerinizi sizlere bagışlasın kızlar olumsuz herşey -e kulaklarınızı tıkayın rabbim herşeyin hayırlısını verir

Allahım yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırısnız:Saruboceq:

bugün gördüm oğullarımı
utku karan solunum cihazına bağlı resmen yaşam savaşı veriyor dua ettim küvezine üfledim,konuştum onunla iyi olacaksın dedim sanki anlarmış gibi gözlerini açmaya çalıştı biraz açtıda
minicik bebeğime anne sütünü vermiyorlarmış ciğerleri iyi değilmiş kalbinin deliği kapanmadığı için toparlanamıyor inşallah dualarla kurtulacak yavrum bugün daha 1040 gr Allahım bana bağışlar inşallah
çağan arsal daha iyi oksijen desteği alıyor büyümeye çalışıyor 1190 gr olmuş atlatacak inşallah onunlada konuştum gülümsedi değişmiş oğluşum tanıyamadım kolundaki ismine bakıp emin oldum okadar masumlarki okadar muhtaçlarki rabbim ikisinide bana bağışlasın
tüm anne ve anne adayları Allah bebeklerinize sağlık uzun ömür versin kimseyi dermansız derlere sokmasın hasta ve küçük bebeklere acil şifalar versin

ınş canım ınşşşşşşş rabbım yar ve yardımcın ols guclu ol gelecek bebeklerın kısa zamanda

ınş canım ınşşşşşşş rabbım yar ve yardımcın ols guclu ol gelecek bebeklerın kısa zamanda

güçlü olmak ne zor dün gece hastaneden eşimi aradılar acele ilaç istediler yazık apar topar eczane buldu bir arkadaşla uçtu gitti hastaneye evede 25 dakika uzaklıkta arabayla, otobüsle en az bir saat sürüyor hastane tabi ben korkudan mahvoldum birşey oldu sandım meğer dr yeni bir tedavi deneyecekmiş nefes almayan kuzuma bizi perişan etti ilaç yokmuş ellerinde o yüzden acil demiş
ne zor bir süreç Allah bizim durumumuzdaki tüm ailelere sabırlar versin sonunda da sabır meyvelerimizi versin:Saruboceq:

1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun

canım tüm dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah atlatıcak oğulların burda sevinçli haberlerinide paylaşıcaz sen güçlü ol yeterki

Allah yardımcınız olsun, tüm küvezdeki bebeklere acil şifalar.. prematüre bölümünde belki başından bu durum geçen vardır, isterseon orda ayrı bi başlık aç

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bir arkadaş vardı burda aynı şeyleri yaşadı senle şimdi bebeği evde

canım cok zor tabı ama ınş gececk bu gunler aynı sıkıntıları yasadım bende cok zor ......dr hıç bı zaman umut vernmedı bana onunla tartıstım cıkarken ben bı anneyım dedım her zaman cok kotu cok kotu yasasalarda gozlerı kulakları ıyı olmaz dedı durdu cok sukur kı bı seyımız yok sımdı hastaneye kontrollere gıderken yanından gecıyorumda selam bıle vermıyorum tum hastalara karsı öle bı dr cok bebek annesı kavga ettı onunla her erken dogana yasamaz dıyo.......cok zor ama rabbım kolatylık verıyo canım bı bebegıme ıkı gıunde bır kan ıstendı doner bulup cerrahpasaya goturduk ordan alınan kanı marmatraya ışınlatmaya goturduk sonrada hastaneye bebegıme ve her defasında farklı kısı olmak zorunda yakın akraba olmuyoo cok zor her an telefon calacak korkusuyla uydum aglayarak sagfdım her gece sutumıu gozyaslarım sutumle akıyodu ......ılk bı ay durumları hıç degısmedı dr hıç bılgı vermedı hergun kam alınıyoıdu bı bebgımın tam bılek kısmında devamlı ıgne gırdıgı ıçın enf oluşmuş yara cok derındı ıçım avcıyodu agrı hıssetmesın dıye hem her gun agrı kesıucı ığne yapıy dedı sımdı yara kapandı amsa sankı amelıyat olm gıbı ızı var ve cok ıyı hareker edemıyo hergun masaj yapıyorum sanırım ılerde cerrahı boı oper olabılır bu kadarla cıktıgımna bınlerce sukretttım caresı var enazından........ay cok yazmısım ya canım benım gıuçlu ol rabbım yardımcın olssssssssınş bebegının amelıyatı guzel gecer acaba acık amelıyatmı olucak nasıl yapacaklar benım buyulk oğlumun olmustı bı yasında anlasıldı ama yenı cıkan o zamanblar ılk yontemı bıze uyguladılar anjıuyo yontemı ıle kapatıldı delık alman hast olmustu cok ıyı bı kalp uzmanı........ınşş senınde bebegıuıne kolay bı nyontem yapılır bu bebekler cok guçlu annesı gor bak nasıl tlatacak cok kısının oldu böle amelıyatı ınşşşşşşş rabbım bu mubarek gunlerde senın ve senın gıbı kuzularını bekleyen annelerın yardımcısı ols bı an once gelın evınıze...........bol duaaaaaaaaaa canım

muallim canım sağol Allah senin kuzularını sana bağışlamış inşallah benimkileride bana bağışlar
tüm bebekleriyle ayrı olan annelerin en kısa zamanda kolları dolar inşallah

bınlerce amınnnnnnnnn canım ben umutluyum ınşşşşşşşş hersey guzel olucak rabbım guzl yuregıne gore versın

bircecim dualarimiz seninle ve ogullarinla sapasaglam doneceksiniz evinize Insallah, gurur duyacaklar boyle guclu bir anneleri var diye ilerde. bir anda cok iyi gelismeler olucak gor bak cok yakinda, dalinin bebekleri de sonradan bir anda toparladi Insallah guzel gunler cok yakin canim.

desteğine çok teşekkürler güzel temenniler mutlu ediyor inşallah istediğimiz gibi olsun herşey
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah
sağolun iyi dileklerinize desteklerinize
akciğerleride iyileşse yaşasa bebeğim rabbimin izniyle

bundada vardır bir hayır... allahım yanınızda olsun canım... tez vakit kucağına gelsin yavruların inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…