kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

bircecim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda bebeklerinle hayırlısıyla sağlıkla evinize dönmek nasip etsin sevgiler...

utku karan kalp deliği kapandıktan sonra hemen toparlanamadı kendi solunum yapamıyor kg alamıyor ciğerleri için ilaç veriyorlar dr ları kendi soluyana kadar iyi diyemeyiz diyorlar ama kötüde değil çok şükür dayanıyor kuzum
çağan arsal iyi onun büyümesini bekliyorlar anne sütüyle besleniyor
sağol ilgilendiğin için Allah hepimize bebeklerimizle mutlu yaşamayı nasip etsin

ınş ıyı olucaklar annesı sen guçlu ol....rabbım yar ve yard ols bebısler ınş bayramda eve nasıp olur

çok sevindim .. en azından biri anne sütü de alıyormuş.. en kısa zamanda ikisi de toparlar işalla.. ben yazmıyordum ama hep takıp ve dua edıyordum arada sırada gelısmelerı yaz, aklımıza kotu şeyler getırtme bızım... allah ıkısını de sana bağışlasın..

inşallah enkısa zamanda iyi olur kuzuların Allahım acil şifalar versin canım inşallah

yeni haberlerim var
utku karan cihazdan çıktı küvezde serbest oksijen alıyor ilaçta almıyor iyiye gidiyor diyor dr tek sorun oksijen bağımlılığı bitmiyor 1230 gr bu yüzden kg yavaş alıyor anne sütü az az vermeye başlamışlar ama inanıyorumki bunlarıda atlatacak
çağan arsal ise 1640gr oldu küvezde kanı düşmüş kan vermişler genel durumu iyi eve gelmesine az kaldı inşallah ikisinide sağlıkla alırım koynuma
Allah sizlere sağlıklı güzel günler versin bebeklerinizede uzun mutlu ömürler

maşallah canım,çok güzel haberler bunlar,
utkunun henüz oksijene bağlı olması kilosunun düşük olmasından da olabilir,
toparlandıkça o da yoluna girer inşallah canım,
sağlıkla kucağına aldığını da paylaşırsın inşallahh..

maaşallah.. Allah sağ salim evinize gitmeyi nasip etsin.. küçük paşa da çok yesin de bir an önce kardeşine yetişsin inşallah

maşallah canım allahım tez vakit eve gelmelerini nasip etsin herşey güzel olsun sizin için inşallah...

hepiniz varolun Allah bebeklerinizle mutlu etsin sizi
pazartesi arayacağım hastaneyi yeni haberleri paylaşırım sizinle

tatsız haberler aldım
utku karanın karaciğer enzimleri yükselmiş o yüzden sütünü yükseltemiyolarmış sarılık olmuş yarın biz özel labaratuvarda idrar tahlili yaptıracakmışız inşallah temiz çıkar akciğeri tam iyileşemeden birde karaciğer sorunu çıktı bebeğim çok çekiyor Allahım ona yardım eder inşallah ben çok yıprandım hep mutsuzum sütüm azaldı zor günler bitecek rabbim bizimle dua ediyorum başka elimden birşey gelmiyor sizlerde dua edin bebeklerim iyi olsun eve sağlıkla gelsinler

canım Allahım ikisinide sana bağışlasın hayırlı, sağlıklı bi şekilde dönsünler evlerine inşallahhh....

cnm sarılıkta ne var. benim oglum 37 haftalık dogdu 2.5 ay sarılık çektik bluribin tavan yaptı ışık aldı düştü çıktı düştü çıktı o önemli değil başka sorunla karşılaştırmasın allah. anne olmak her an her saniye korkuyla yaşamak demekmiş anne işte başka isim yok bunun üzerine güçlü ol oh hemde ikiz yandın valla biri susar biri aglar o günleri düşün

bizim sınavımız bitmeyecek anlaşılan
hastaneden aradılar diğer bebek rop ameliyatı olabilirmiş yarın erkenden hastaneye gidiyoruz dua edin minik oğlum çağan arsalın gözlerine birşey olmasın hep baksın görsün Allahım kuzularıma yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…