maşallah kuzucuğa annesi çok güzel darısı kardeşinin başına
kardeşinin ve tüm küvezde annelerine kavuşmayı bekleyen miniklerin başına
Allah hepinizin muradını versin inşallah
masallah kuzularina insallah kardesi en kisa zamanda kavusur sizlere
bende 25 agustos ta 33 haftalik ucuz kizlarima kavustum allahin izniyle
allaha sukur iyiler kendileri nefes aliyolar sukur rabbime
allahim tum bebekleri kavustursun annelerine
çağan arsalın rop kontrolü vardı bugün şimdilik sorun yok haftaya tekrar gideceğiz evde 20 gram vermiş aptamil prematil diye bir mama verdiler çinko,demir ve vitaminler kullanıyoruz iyi sayılırız alışıyoruz birbirimize
utku karan ise küvezde kanında enfeksiyon olmuş antibiyotik başlamışlar rop muayenesine gitmiş şimdilik sorun yok ama çok halsiz Allah onada şifa versin inşallah
HADI GÖZÜN AYDIN canim ikizinnin yanina gelecek insallah kardesiii merak etme annesiii hersey guzel olacak ya sabirrrçağan arsalın rop kontrolü vardı bugün şimdilik sorun yok haftaya tekrar gideceğiz evde 20 gram vermiş aptamil prematil diye bir mama verdiler çinko,demir ve vitaminler kullanıyoruz iyi sayılırız alışıyoruz birbirimize
utku karan ise küvezde kanında enfeksiyon olmuş antibiyotik başlamışlar rop muayenesine gitmiş şimdilik sorun yok ama çok halsiz Allah onada şifa versin inşallah
birce38
inan göz yaşlarımı tutamadım.ben de tüp bebek tedavisiyle ikizlerime kavuştum.ama çok zorlu bi dönemdi.bir ay hastanede yattım.çok şükür bebeklerim küveze bile girmediler.inan çok merak ettim durumunu.umarım bebişlerin iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?