kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

Allah çok büyük inşallah diğer yavrun da en kısa zamanda ve sağlıkla evine dönecek annesi.. Allah bağışlasın kuzularını

kirkbirkere Masallah, cok sevindim canim. kardesi de gelicek Insallah en yakin zamanda bir daha da hic ayrilmayacaksiniz bir nazar boncugu da guclu annemize

canım allah yardımcın olsun allah evlatlarını sana bagışlasın.sütün için forumda okumuştum gnc ürünü brewers yeast 500 isimli bir tablet varmış eczanelerden alabilirsin internet adresindenden alabilecegin yerleri gösteriyor. forumda kullananlar süt fışkırıyor diyor.ve çok uzun süre gidiyormuş.

masallah kuzularina insallah kardesi en kisa zamanda kavusur sizlere
bende 25 agustos ta 33 haftalik ucuz kizlarima kavustum allahin izniyle
allaha sukur iyiler kendileri nefes aliyolar sukur rabbime
allahim tum bebekleri kavustursun annelerine

masallah kuzularina insallah kardesi en kisa zamanda kavusur sizlere
bende 25 agustos ta 33 haftalik ucuz kizlarima kavustum allahin izniyle
allaha sukur iyiler kendileri nefes aliyolar sukur rabbime
allahim tum bebekleri kavustursun annelerine

asıl maşallah sizlere ne güzel Allah ayırmasın inşallah üçüzlerinle bir ömür mutlu ol

ilgilendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim a.s.
Allah bebeklerimize sağlık evlerimize huzur sofralarımıza bereket hayatımıza mutluluk versin:Saruboceq:

maşallah canım, allah öteki bebeğini de sana bağışlasın en yakın zamanda onu da evine götür fotoğraflarını çek koy buraya, maşallah üçünüze de, allah nazardan saklasın

çağan arsalın rop kontrolü vardı bugün şimdilik sorun yok haftaya tekrar gideceğiz evde 20 gram vermiş aptamil prematil diye bir mama verdiler çinko,demir ve vitaminler kullanıyoruz iyi sayılırız alışıyoruz birbirimize
utku karan ise küvezde kanında enfeksiyon olmuş antibiyotik başlamışlar rop muayenesine gitmiş şimdilik sorun yok ama çok halsiz Allah onada şifa versin inşallah

merak etme sen, 20 gr nedir ki, senın yanında sımdı daha guzel kılo alacak daha mutlu olacak bak gorursun..
utku da iyileşecek işalla hepimiz dua ediyoruz biliyorsun..

bircem çok sevindim meleğine...o günleri görmeyi ben de öle çok isterdim ki....
yüreğim yangın yeri....cennetteki üç meleğim...cayır cayır yakıyor beni...

HADI GÖZÜN AYDIN canim ikizinnin yanina gelecek insallah kardesiii merak etme annesiii hersey guzel olacak ya sabirrr

birce38
inan göz yaşlarımı tutamadım.ben de tüp bebek tedavisiyle ikizlerime kavuştum.ama çok zorlu bi dönemdi.bir ay hastanede yattım.çok şükür bebeklerim küveze bile girmediler.inan çok merak ettim durumunu.umarım bebişlerin iyidir.

sağol canım evdeki bebeğim çok şükür iyi
hastanedeki bebeğim sıkıntılar yaşıyor ciddi solunum durması atakları yaşamış antibiyotik başlamışlar,oksijen desteği veriyorlarmış beslemeyide kesmişler
ama iyi olacacağına inanıyorum onu hasretle bekliyorum doktorları biraz vakti var diyorlar

ınş canım toparlıcak ınşş annesı ...........bırakmıcak sızı ınşş..........benımde ela cok kotu olmustu dr onu ayrı yerekoymustu..hersey cok kotuydu aradan bı ay gectı toprladı hemsıre bu kız kardslernı bırakmadı çok gıuçlu adı gıbı daglar kızı dedı ınşş senınkıde annesı senınkıde gelecek

tekrar solunum cihazına bağlamışlar hastaneden dr bilgi vermek için aradı beslemeyi kestik ventilatör cihazına bağladık dedi dün gece yine fenalaşmış bu hafta 3 oldu sürekli solunumu duruyormuş
Allahım ne olur yardım et ölmesin kuzum okadar çok şey atlattıki bunuda atlatsın eve gelsin sizden dua istiyorum temiz ağız dua kabul olur Allah yavrularınıza zeval vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…