kızlar bebeklerim 28 haftalık doğdu

ameliyat oldu bebeğim gözünden inşallah herşey yolunda gider ve bebeğim hayatını görerek geçirir kardeşininde rop sorunu varmış inşallah o ameliyatsız kurtulur Allah tüm bebeklerin yar ve yardımcısı olsun

Bircecim hergün burdan takip ediyorum gelişmelerini,Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun canım.bu günler çabuk geçecek İnşallah.

çok sağolun arkadaşlar gerçekten çok zor günler yaşıyorum inşallah atlatacağız bebeklerimle
yarın göreceğim kısmet olursa inşallah iyilerdir

canım rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah.güzel haberlerını beklıyoruz...

kızlar bugün bana verdilerameliyattan sonra iyi toparlanmış çağan arsalım biberonla besledim tutuşumu hemşire beğenmedi yarın yine eğitim var kısmetse taburcu edecekler salı günü rop kontrolü için geri gideceğiz
diğer bebeğim utku karan 1330gr oksijen ihtiyacı devam ediyor ama iyiye gidiyor maşallah

maşallahhh... Hayırlı, sağlıklı evinize dönsünler inşallah..........:Saruboceq:

bircecım gözünaydın canım dıger oglusunda taburcu olacak ınsallah kısa zamanda.koynuna alıp mis kokularıyla uyuyacaksın rabbimin izniyle :)

Yaşşasın maşallah size,inşallah diğer bebişini de sağlıkla alırsın kucağına

çağan arsal evde hihoyyyt
salı günü göz kontrolüne gideceğiz hemde kardeşini göreceğiz şimdilik herşey yolunda çok şükür bu günleri gösteren Allahıma şükürler olsun

Eklentiler

• $004.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
maşalahhh maşalahhh darısı utku karan 'a inşallahhh..........

gözün aydın canım.........

çağan arsal evde hihoyyyt
salı günü göz kontrolüne gideceğiz hemde kardeşini göreceğiz şimdilik herşey yolunda çok şükür bu günleri gösteren Allahıma şükürler olsun

maşallah çok tatlı çok sevindim canım darısı utku karanın başına

Son düzenleme:
amin o bebeğim de bir çıksa tüm dünya benim olur
sizlerdende en güzel haberleri almak nasip olur inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…