Doğuma Hazırlık Kizlar bebisimin cinsiyetini ogrendim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulumsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
851
0
96
Hollanda
Cok mutluyum bugun ultrasyonda bebisimi gordum cok hareketli doktora birtirlu kontrolunu yaptirmadi yerinde hic durmadi tam yuzunu cekecekti elleriyle falan kapadi cok utangac yada cok nazli bir kizim olacak,Doktor sagliginda bir problem yok dedi ve 22 cm boyu varmis insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir guzel kizim:asigim:

gozun aydın canım darısı basımıza
maşşallah kızına kocaman olmus nazlı kızın

hayırlı olsun cnmmmmmmm.benim de bi kızım oldu şu an 17 günlükkkkk

canım minik kızına sağlıkla kavuşman dileğiyle.çok sevindim çok seviyorum kız bebeklerini ama benim oğlum olucak.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar hepsi inşallah

a.s.Darısı inşallah tüm isteyenlere diyorum.Tabi benim gibi ilk çocuğu erkek olanları biraz daha öncelikli tutalım.Bi kızım olmasını o kadar çok istiyorum ki tabii hayırlısıyla..En az senin kadar mutlu oldum canım benim için de dua eder misin?

ne demek canim allahim butun annelerin gonlune gore hayirli guzel kizlar ve yakisikli erkek evlatlar versin bir oglun varmis bende oglun olduguna sevindim kizinda olunca abisi kollar gozetler ne guzel ben evin buyugu oldugum icin hep bir abim olmasini cok istemisimdir

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende bir kızım olsun istedim ama nasip olmadı, cinsiyet önemli değil allah hayırlı evlatlar versin

Maşallah... Allah tamamına erdirsin. Çok güzel bir duygudur dimi:) mutluluğun yazdıklarına yansımış. çok mutlu bir hamile ve çok mutlu bir anne ol inşallah, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…