kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

eklektik tabiki burdayız canım bende senin gibi çok heyecanlıyım seni anlaya biliyorum ben arada msjları takip ediyorum pferd sen nerelerdesin hihoyyyt

arkadaşlar sizler içinde gönülden dua ediyorum :Saruboceq: bende çok şaşkınım hala inanamıyorum kızlar :sm_cool:

Merhaba arkadaşlar artık daha sakin vaziyetteyim.Tabi bunun neticesini yarın kan tahlilinde öğrenicez.Rabbimden yalvararak istiyorum.Zaten ilk öğrendiğimdede duamı öyle ettim.Şimdide aynısını söylüyorum:Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsüm.Sağ salim evlatlarına kavuştursun Benide inşaallah Amin

canim elektrikk sonunda oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cok sevindim insan senin adina affedersiniz kizlar burda degildim sehir disandaydik esimle b akrabamiza gitmistik cok tebrik ederim allah tamamini erdiri insala
sennide burdan hamileyle ugradik yaaa cok sevindim

merhaba bitanem cici gozun aydin cok sevindim belli oldu bende meraklanmistim allaha sukur burdan arkadaslarmiz hamile kaliyo cok seviniyorum inanin

merhaba swetbaby hosgeldin araiza bitanem insala burasi senin icinde ugurlu gelir
bence dikatla belirtlerini yavas yavas takib et ve bize yaz

merhaba angel2008 aramiza hosgeldin canim bu aralar belirtlerin benimkinden aynidi
evet bekle en az iki hafta net cikar
insala burasi senede ugurlu gelir
insalaaaaa hamile oldugunnu ilk burdan duyariz canim

merhaba gulde sen nasilsin bu aralar vallah bu sari akintilardan suphelenin kizlar hamileligin tam belirtisi diyebilirim bekle biraz zaman gecsin test yap
hadi insala senide burdan hamile duyariz canim benim

cici bitanem baksana mashala burasi tam hamilelige donustu inanilmaz mutluyum
ben bu konuyu ilk actigimda tek basima bi hamileydim simdi bakiyorum allaha sukur cogaldi
insala dahada cogalir her kese hamile kalir burdan
insalaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inş pferdcim ama lekenlenmem de oldu demin gerçi ümidim yok da sizlerle paylaşayım dedim sadece

gülde ne alemdesin umarım adet olmamışındır...olursanda üzme kendini vakti saati gelince istemesende gelir gerçekten seni anlaya biliyorum dilerim allahta en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım haberini bekliyorum..kaydirigubbakcemile5

PFERD çok dogru söylüyorsun burası çok ugurlu çünkü herkes gönülden dua ediyor ve bir birimize güzl morel veriyoruz. arkadaşlar sonunda dr gelmiş yarına randevum var bebişimi görücüm çok heyecanlıyım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhaba cici biatnem nasilsin bugün mu senin randevu hadi hayrlisi bakalami bekliyoruz kac haftalikti senin hamileliygin guzel haberlerini bekliyoruz insalaaaaa

merhaba gulde senden ne haber kac gun kaldi senin adet donemin insala gelmez hadi senide bi duyuralim hamilesin diye
insalaaaaaaaaaaaaaa

canım dün gece kaverengi lekelenmem oldu..aaslında hiç önemsemedim sadec şaşrdım
ve arkadaşalrla paylaştım..
sonra sabah büyük bir sancıyla kalktım...
regl olmuşum bir de üstüne afedersiniz çıkardım şimdi de yatıyorum..
yemek bile yapamadım bugün..
pazar günü regl olmam gerekiyordu
erken oldum yani aslında erken değil..
geçen ay 6sında oldum bu ay28 çekiyor diye pazar ünü olacak diye hesapladım..
eh hayırlısı artık hamile arkadaşları tebrik ederim..

merhaba berya hosgeldin aramiza canim vallah bizede yaz biseyler burayi renklendiralim daha ...ya senin hamilelikten ne haber insala burdan hamile olarak cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…