kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

çok saol canım sen adet günün geçtikten sonramı test yapmıştın adet günüm gelmeden test yapsammı diyorum aklıma takılan sorularda var ve yazılarını okudum o kadar pozitif konuşuyosun ki insana umut veriyosun kaydirigubbakcemile3bebişinde hayırlı olsun canım herşey için çok saola.s

canim mitharas bence bekle adetin bi gecsin bence yap testi ben adetim 2 gun gectiginde evde test yaptim negative cikti bide 5 haftalik hamileydim ....bence bi gecsin kan testi yaptri daha garanti
ben bisey yapmadim bitanem insanin insana fikrina destege ihtyaci var
duam seninle insalaaaaaaaa burdan seni hamileyle ugurlariz

merhaba bartuarda cok sagol bitanem allah herkese tamammini erdiri insala senin cocugun var mi ya bisey sorucaktim ben 5 haftada altan muana ettiler hersey cok normal dediler kucuk bi nokta gorundu 6 haftamda gitigmda ayni sey kucuk bi nokta gorunuyo bebek daha kucuk yani sence normal mi tedirgen olmusum 3 hafta gene gel dedi doktor

Pferd tebrikler canım..
Belirtilerini paylaşırsan sevinirim ...
Yani çok makbule geçer..

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hihoyyyt bizim sayfamız herkese ugurlu geliyo umarım sizlerede ugurlu gelir :Saruboceq: ben geçenki yazımdada dedigim gibi doktorum rahatsız oldugundan bu hafta gidemiyorum...:1no2: bende çok meraklanıyorum dogrusu arkadaşlar belirtileri sormuşsunuz benim adetim yaklaştıgında bazen beyaz akıntım çoktu 1 .2 gün geçtikten sonra sarı akıntı gelmeye başladı gaz şikayetim hala var belkide sag kasıgım bu yüzden arada agrı yapıyor birde karnım aynı adet olucak gibi agrıyodu yani aynı adet öncesi agrıların aynısı aradaki tek fark gögüslerim adettim geçtikten sonra agrımaya başladı... biliyorum beklemek çok zor ama diliyorum herşeyin en güzelini versin ALLAH hım :1hug: ben çok mutluyum..

saol canım en iyisi beklemek heralde inşallah canım bende bebiş sahibi olurum adetim geçince test yapıcam o zaman sizinle paylaşırım duaların için teşekkürler canım benim dualarımda seninle allah bebişini sag salim kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba ciciş bende aranıza yeni geldim tabiki kabul ederseniz çok sevinirim evet burası ugurlu geliyo hamile kalmayı beklesekte konuşmalar o kadar sıcak ki insanı rahatlatıyor stres yapmıyorsun o kadar güzel dualar ve iyi niyet varki
inşallah hamilesindir canım belirtilerin benziyor akşamları halsizlik oluyomu benim sadece akşamları halsizligim oluyor arada kasıklarım agrıyo ve sadece akşamları mide bulantım var bunların akşam olması normalmi acaba geçen ayda adetim az geldi hiç sancım olmazdı ilk gün çok oldu dayanamayıp agrı kesici içtim hamile kalabilecegim aklıma bile gelmedi şimdi hamile olabilirmiyim acaba diye aklımda soru işareti var
pferd ın belirtilerinin bazıları var günüm geçsin test yapıcam

Kıssssslaarrrr.Adetim yok gekmedi .Bugün olmam gerekiyodu.Hadi bakalım hayırlısı

eklektik çok sevindim inşallah hamişsindir :CüvCüv: mitharascım ben test yaptırdım ikinci çizgi çok uzaktan gözükmesine ragmen biraz soluk çıktı testte silik çıksa bile hamilelik hormonu taşıdıgımı sadece geç yumurtlama dönemine rastladıgı yazıyor kısmet olursa yarın gene tahlil yaptırıcam zaten adet geçeli 8 gün oldu :ecrin_bebek:

cicis canım hadi gözün aydın ikinci çizgi silik çıksada pozitfmiş yarında kesin netleşir senin adına çok sevindim

birde unuttum akşamları halsizlik kukuruya migdem bulanıyo sıksık acıkıyorum yoksa tansiyonum düşüyo ve gözlerim kararıyor umarım bebiş haberlerinizi alırız kızlar kaydirigubbakcemile5 pferd sen nerelerdesin nasıl gidiyo :CüvCüv: hamişlik benim arada migdem bulanıyo...

sagol canım testti yaptırır yaptırmaz sizlere haber vericem . sende kendine dikkat et her ilacı içmemeye dikkat et canım kaydirigubbakcemile3

merhaba cici bitanem nasilsin vallah benimki gayet guzel geciyo dunden beri karnim agriyo bende gaz sanci cekiyorum hafif bel agrim var miydemde en cok kusma oluyo ama hep acim doymak bilmiyorum ne zaman doktora gisdecegin vallah sabrsizlandim yokmu baska bi doktor

merhaba elektrik duydumki gecti senin adet gunu allahin iznile bi duyuralim senin hamuleliginde ..insala hamilesin dikat et kendini agri seyler kaldirma bide yorulma kendini cok cici sende oyle bitanem sakin kendini fazla yorma

merhaba canlarim tabiki yazicagim belirtelrimi...gecen ay 8 , 9 ocakta gunde bir iki kere azcik kahverengi akinti gordumsonra 11 ocakta iki gun duzensiz adet gordum 10 ocak adet olmaliydim ama bi gun gecti boyle duzensiz azcik miktar kan ve kahverengi akinti birde incecik akintilar ve kayboldu birden..ondan sonraki gunler belim agirmaya basladi oyle bi sanci giriyorduki sanki oluyordum burda yazdigim belirtlerim adeten sonra baslamisti..
1. bel agri , kemer etrafi
2. karni agri ,
3. karnim azcik sis ve ser oluyordu birden yok olurdu sanki
4. gobegimde asaga kahvarengi bi cizgi
5.gobegimin ustu adeten bi kac pembe cizgi var
6.goguslarim arasira sanci ve meme ucu tutunca aci hisediyorum birde rengi koyulasmis
7.sik idrara cikma her 10 dakikada bir cikiyordum idrarimda rengi koyu bi sari ama bir kac damlacik gelirdi birde koku degismis
8.aksam ve gece bulantilarim vardi.. ama devamli agri vardi miydemde
9.aksam baslayan atesm gece bazen uyuyamazdim sabaha dek kaybolurdu
10.oyle bir titriyorumki kontrol edemiyorum kendimi sanki ve cok usuyorum
11.cok gazm var
12.sol kasigim bi kac kere sanci olmus kramp
13.sinirli , asabiyim sebebsiz yere gulup aglarim
14.canim hep limon yememi istiyor
15.hep acim , tok bilmiyorum tam 3 haftadir hep yiyiyorum onceki hec bisey yemezdim
16 gece uyarkan her yerim kasiniyordu gercekten sinirlici bi kasintm olurdu
17.beyaz kokusuz akintim var bazen su rengide benzyor
18dislerim fircelerken kaniyordu
19azcik bisey yapsaydim yemek yada temizlik cok yorulurum ve nefesim kesiliyo bi anda
20tok yada ac olursam karnimda devamli acikmism gibi sesler cikyo
ve gercekten hamile oldugumu hisediyorum anneler hisseder
darisi hepinizin basina
opuyorum daha ne sormak istiyorsaniz hazirim

gulde bitanem bunlar benim belirtlerinm birinci sayfada yazmistim..eger aklina takilan bi belirtin olursa mutlaka bize yaz ...

benimde adet olacakmisim gibi cok agr bi sancim oluyordu ya olucagim ya olmiyacagm

diyordum..birde ben 3 gun adetim gectiginde evde idrar test yaptim negative cikti cok agladim..ama doktora gitigimda tabiki bazen cikmaz cunku cok kucuk bebek daha dedi sende bekle ....
birde ben stres yapmamak icin ve o negative birde adetim dusunmemek icin hergun esimle disara hava almaya cikiyordum yada evde kendimi mesgul edecek seyler yapardim inan dusunme olucak ...allah gonlunuza gore versin canlarim

mitharas sen nasilsin bu aralar hamilelik belirtisi nasil geciyo duam seninle insala senide hamileligin ilk burdan duyaris

İnşaallah pferd bende öyle ümi,t ediyorum. dualarım hepinizle.görüşmek üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…