kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

tabiki başka dr var ama devamlı ona gittigimiz için başkasını istemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt hihoyyyt

cicis ,pferd merhaba,
öncelikle hayırlı olsun,allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah,
yazılarınızı okuyunca bende umutlanmaya başladım
benimde yumurtlama günümden beri ne zamandır hiç olmadığı kadar yoğun sarı akıntım var bugünlerde azaldı,kasıklarımda ara ara kramplar var
adetim 3 gün gecikti.yarın sabah evde test yapıcam konunuz inşallah banada uğurlu gelir

merhaba iremiss aramiza hosgeldin insala burasi sanada ugurlu gelir gercekten gecti mi adetin ne guzel hadi bakalim yarin yaptiginda en tez guzel haberi bize illetir...benim sari akintim azdi ama cicinin coktu adet gelmeden sari akinti hamilelgin belirtisiymis insalaaaaaaaaaaa hamilesindir bitanecikkkk
hadi bakalim bekliyoruz

merhaba,test yapmama gerek kalmadan sabah kırmızıları gördüm (
demek ki vakti gelmemiş daha
bir başka aya inşallah

Tebrik ederim arkadaşım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum benimde adetime 6 gün kala kahverengi kanamam oldu adet oldum sandım ama ara ara damla şeklinde gelip kesildi hatta günlük pedime bulaşmıyor sadece tuvalete girince akıntıyla karışık geldi kesildi şimdi kanamam az olunca şüphelenip hemen test yaptırdım 5 çıktı sonucu sınırda dediler bekliyorum günüm geçince tekrarlıyacağım ama mide ağrısından ölüyorum ve yazdığın belirtilerin çoğunu yaşıyorum darısı bize inşallah....

Kızzzzlar yüreğim sızlarr.Bu günde adetim gelmedi.Dün olmam gerekiyordu.Hadi hayırlısı bakalım.Ya pferd,ciciş,sağ yumurtalığımı bişeyler kurcalıyor sanki orada bir faaliyet var sanki.Acıyor sağ yumurtalığım.Bişey kopuyor gibi,Ağrı değil bu.Sizdede böylemiydi.?fisfisfis

kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaar sonunda gelebildim.çok mutluyum sırnaşık şey sırnaşık şey hihoyyyt hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... kesin sonuç çıktı. bugün ailemle beraber oldugum için yazamadım çooook üzgünüm kızlar... ama beni anlarsınız...kaydirigubbakcemile3 dr olmadıgı için anasaglıgına gittim... çok iyi etmişim kafamdaki bütün soruları sorabildim... sag kasıgımdaki agrının yerleşme agrısı oldugunu hatta bel agrısı karın agrısı hatta adet öncesi olan agrılarla aynı olucagını söyladiler... aşılarım varmış her ay dr gittigimiz gibi orayada konturolle gelmemiz gerektigini söylediler... EKLEKTİK canım seni unutmadım benim hala sag kasıgım agrı yapıyo bence senin :ecrin_bebek: olucak inşallah...bu arada İREMİİS . ANGELL2008 aramıza hoş geldiz...yerimseniben heyecandan umarım yeni gelen başka arkadaşlarımızı unutmamışımdır...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Bir az önce test yaptım.Pozitif çıktı.Ben ve eşim inanamıyoruz.Ben iptal oldum şu anda

Tebrikler eklektik darısı başıma ya daha demin ilginç birşey oldu kızlar
wcye girdim çok çok az hatta bir dmla kahverengi bişey gelmişti daha adetime 4 gün var önceden hiç böyle birşey olmamıştı sizce ne bu??

nerdesiinizzzz kim var kise yokmuuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şu an neler hissediyorsun paylaşmak istermisin elektrik?

benimde adetime 11 gün var daha ama şu an sanki rahmimden gurultular geliyo ama karnım değil eminim sence bendede bir umut varmı?

canım hiç böle bişey yaşamadım ama sanırım hamilelik belirtisi olabilir biraz bekle bakalım devamı gelmezse bi test yaptır bence

Şu anki düşüncelermi?İçimde bir canlımı büyüyor?İnanması güç.Bir anda beklediğim o 4 yıl geçiverdi gözümün önünden sabrın sonu selamet ve dua dua dua dua.Şu anda şakolozun tekiyim

canım benim umaımbir gün bende senin gbi olurum inş..
şokta olduğundan yazamıyorsun heralde nys Allah mutluluğunu arttırsın canım
tebrik derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…