Peki gerçekten pişman olup çabalarsa affetmelimiyimRest çekeceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki gerçekten pişman olup çabalarsa affetmelimiyimRest çekeceksin
Yazmissin ya yan yana yuruyemesek de sesini cikarmaz vs diye. Onlari diyorum.Haklısınız bende böyle düşüyorum ama inanmak istemiyorum işte.arkadaşının yaptıkları derken anlamadımda?
Sen de ona diyormuşsun. Kuzum sizin ilişkiden anladığınız nedir gerçekten? Karşılıklı saygıyı kaybetmişsiniz bulursanız ne mutlu!Peki gerçekten pişman olup çabalarsa affetmelimiyim
Bende bunları kafamda kuruyorum ama bir keresinde tak etmişti bitti dedim sonra çok pişman oldum 2gün ağlamaktan geberdim resmen yapamadım 2gün yalvarttı resmen affetmek içinYaz canım o zaman şöyle de ya kendimizi düzeltir arada ki saygıyı tekrar kazanırız ya da daha fazla oyuncak etmeyelim bu işi bitsin ben çok yoruldum de. Saygı zor düzelir ama umarım halledersin
Bir yanlış anlaşılma olmuş canım sevgilim ses çıkarmaz bunlara işte ben yakınırım bazen hepsi geçicek biz birlikteyiz önemli olan bu der hepYazmissin ya yan yana yuruyemesek de sesini cikarmaz vs diye. Onlari diyorum.
Hepiniz o kadar doğru söylüyorsunuz ki canım ama işte bazen bazı laflar bir anlık öfkeyle ağızdan çıkınca bir yerden sonra karşılıklı o hale geldik sanırım bende anlamadım kiSen de ona diyormuşsun. Kuzum sizin ilişkiden anladığınız nedir gerçekten? Karşılıklı saygıyı kaybetmişsiniz bulursanız ne mutlu!
Bianlık öfkeyle çeneyi tutmayı bileceksin, saygı böyle olur. O yapıyor diye sen de yapmaya başlamışsın normale indirgemişsin.Hepiniz o kadar doğru söylüyorsunuz ki canım ama işte bazen bazı laflar bir anlık öfkeyle ağızdan çıkınca bir yerden sonra karşılıklı o hale geldik sanırım bende anlamadım ki
Aynen öyle canım ama artık banada tak ettik defol diyor karşılıksız kalıp kendimi ezdirmek istemiyorumBianlık öfkeyle çeneyi tutmayı bileceksin, saygı böyle olur. O yapıyor diye sen de yapmaya başlamışsın normale indirgemişsin.
Kendimce fikrim ayrılman daha çok çekersin yoksa.Bende bunları kafamda kuruyorum ama bir keresinde tak etmişti bitti dedim sonra çok pişman oldum 2gün ağlamaktan geberdim resmen yapamadım 2gün yalvarttı resmen affetmek için
Ne büyük aşk ama değil mi??Mesela o benim telefonumda bir kız arkadasımın adıyla kayıtlı çevremdekiler görünce bile değiştir bozulucak çocuk diyorlar o da bozuluyor ama beni kırmamaya çalışıyor ya da benimle elimi tutup yürümeyş bırak arkadas gibi yan yana bile yürüyemiyor bizim evin 50 metre uzağında arkadasları oturuyor oraya kalmaya geldiğinde 2dakika bile göremiyor beni benimle konuşamıyor dilediğimiz gibi bir yerlere gidemiyoruz falan filan bunlara rağmen şimdiye kadar saygısızlık dışında bir yanlışını görmedim ne çıkıl dışarda hayvan gibi gezer ne kızlarla takılır inanmıycakmısınız belki ama bir tane bile kız arkadası yok hesaplarında olanlarıda sevgili oldugumuz zaman temizledi bunlar ne olucak peki
Gerçekleri duymak çok zor geliyor ama çokta haklısınız inanın çok uğraştım ama yapamıyorum ki birde bana şey der hep çevremde herkes beni sakin biri olarak biliyor ama konu sen olunca deliriyorum herkese kendimi anlatabiliyorum ama bir sen anlamıyorsun beni diyor birde yan yanayken hiçbir sorun yok mesela bana kızar tam bağırıcak gülmeye başlar sen yanımdayken olmuyo kavga bile edemiyorum uzak olduğumuz için sanırım bu sorunlar diyoryapmayin canım
inanin ki sevgi bu degil
daha yasiniz cok kucuk . inanmayin böyle herkeseneden kendinizi kullandiriyorsunuz .
siz cok değerlerlisiniz . size hic kimse anneniz babniz bile kapa o lanet ceneni ya da s...ol git diyemez. . kimsenin boyle bi hakki yok . . sizin uzerinizde ofke nobetleri geciren biri ile nasil arkadas kalabiliyorsunuz
anlamiyorum yaa![]()
Of of o kadar kafam karışık ki hani derler ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye devam etsem olmuyor bitirsem çok acı çekicem biliyorumKendimce fikrim ayrılman daha çok çekersin yoksa.
Evet ne zaman sorunlarımızı düşünsem hemen olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum çok seviyorum çünkü onuNe büyük aşk ama değil mi??
Kim yapar ki böyle bir fedakarlığı kızları temizlemiş hesabından..
Bırak çocuğum hep bardağın dolu taragından bakasın var senin biz ne desek mağmafi..
O acılarda geçecek bu sevgide geçecek emin ol o yüzden önüne bak diyorum.Of of o kadar kafam karışık ki hani derler ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye devam etsem olmuyor bitirsem çok acı çekicem biliyorum
Şimdi öyle düşünürsün ta ki ewleninceye kadar..Evet ne zaman sorunlarımızı düşünsem hemen olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum çok seviyorum çünkü onu![]()
Belki burda derdime derman olamıyor kimse çünkü ayrılamıyorum ama inanın konuşmak bile o kadar iyi geldi kii umarım her şeyi düzeltirimde onu kaybetmek zorunda kalmamO acılarda geçecek bu sevgide geçecek emin ol o yüzden önüne bak diyorum.
Umarım gönlünce olur her şey haberlerini bekliyoruz.Belki burda derdime derman olamıyor kimse çünkü ayrılamıyorum ama inanın konuşmak bile o kadar iyi geldi kii umarım her şeyi düzeltirimde onu kaybetmek zorunda kalmam
Gerçekten saygısızlık. Saygı olmadan sevgi nasıl olur? İnsan saygı duymadıgı kişiyi nasıl sevebilir? Rest çekeceksin, aşkından ölsen de yazmayacaksın. Dediğin gibi seviyorsa şayet o yazar pişman olurAynen öyle canım ama artık banada tak ettik defol diyor karşılıksız kalıp kendimi ezdirmek istemiyorum
Biliyorum bu söylediğim size komik gelicek belki küçüksünüz daha saçma şeyler diye ama madem beni sevmiyor geçen hafta neden yüzük aldı ikimize bunu sürekli düşünüyorumŞimdi öyle düşünürsün ta ki ewleninceye kadar..