• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kızlar ben bu elbiseye aşık oldum.

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
158
Kızlar ben bu elbiseye aşık oldum, nerden bulabilirim acaba ya da 18 günde dikilir mi ki? Diktirmeye kalksam dikebilirler mi acep? Bu kumaşın adı nedir? Kumaştan da anlamam ki. Kardeşimin düğünü için harika bir elbise, hem rengine hem modeline bayıldım.

$bolerolu abiye gri.webp

Kızlar ben bu elbiseye aşık oldum, nerden bulabilirim acaba ya da 18 günde dikilir mi ki? Diktirmeye kalksam dikebilirler mi acep? Bu kumaşın adı nedir? Kumaştan da anlamam ki. Kardeşimin düğünü için harika bir elbise, hem rengine hem modeline bayıldım.

Eki Görüntüle 247568

zevkin güzelmiş canım ben de çok beğendim:) bulamazsan dikilmesi basit bi elbise fotoyu terziye gösterirsen kumaşını da anlar gibi geldi bana ayrıca dikilmesi de uzun sürmez

Teşekkürler kızlar, terziyle bir görüşeyim bakayım ne diyecek, olmazsa başka bir abiyeye bakmaya başlayayım, ama bu elbiseyi o kadar çok beğendim ki şimdi kolay kolay bişey beğenemiycem biliyorum, güzel abiye varsa bile ön yargıyla yaklaşacağım, offfff

Back
X