Ayyyyy kıyamam onunla ilgilen sevdiği şeyleri yap nebileyim,bir sorununuz yok ise birden boyle olması tuhaf olmuş tabi, işiyle ilgili bir sorundur canım belki cokta sıkma kocanı rahat bırak bıraz sıkma arkadaslarıylada vakıt gecrsın canım duzelır sıkma canını.ARkadaslarının eşlerıyle fln nebıleyım plan yapın beraber takılın hzr havalarda guzelleşirken pıknık vs plan yapın canımBu saatte yazıyorum çok bunaldı içim artık tutamıyorum kendimi....son günlerde çok ilgisiz bi kocam var karsımda ne benimle ne de oğlumla yeterince ilgilenmiyor.... Sadece pazar günü evde o gün bile dışarı gidebilmek için bahaneler üretiyor ve saatlerce arkadaşlarıyla vakit geciriyor...ne yapayım eski kocamı geri istiyorum bana bi akıl verin ne olur....
Yaa kocam berber işi sürekli olmuyo bir gün iyi iş oluyorsa ikinci gün olmayabiliyor ..borçlar da var anlayabiliyorum ama bende bir kadınım ve ilgi bekliyorum her kadın gibi normalde böyle değildi dwna oldu bu aralar yaaAyyyyy kıyamam onunla ilgilen sevdiği şeyleri yap nebileyim,bir sorununuz yok ise birden boyle olması tuhaf olmuş tabi, işiyle ilgili bir sorundur canım belki cokta sıkma kocanı rahat bırak bıraz sıkma arkadaslarıylada vakıt gecrsın canım duzelır sıkma canını.ARkadaslarının eşlerıyle fln nebıleyım plan yapın beraber takılın hzr havalarda guzelleşirken pıknık vs plan yapın canım
Yok canım aldatma falan o sıkar bi kere öyle değil eminim anlarım en azından sezerim herhalde...ama ne bileyim 2 haftadır böyle acaba çok mu düşğyorum üstüneBirden mi uzaklaştı nasıl oldu yani, şüpheli bi durum falan olmasın. Valla evde kıyamet kopar gidemesin bi yere bi cinnete bakar
sende evlılıgını zora sokma canm neden kotu dusunduruyorsun her evlılık ve ilişkide olablck seyler bunlar. Borçlar vs bunlara canı sıkkındır kafasını dagıtıyor ıse buyuzdn ckmk ıstıyor olablırBirden mi uzaklaştı nasıl oldu yani, şüpheli bi durum falan olmasın. Valla evde kıyamet kopar gidemesin bi yere bi cinnete bakar
Borçlar çok bunaldım artık diyo çalışmama da müsade etmiyor bebeğim ufak daha bu yüzden sanırımevlılıgınız nasıl blmıyorum canım ,esini de sen tanıyorsun nedn değişti bilemem tabi ki ama belkı sana öyle gelıyordur canım işiyle ilgili bir sorun vardr belki onunla konusmayı denedın mı canm
Her ewlilikte olduğu kadar ama işin tuhafı bu aralar çok iyiydik bi sorun yoktuEvde sorunmu var,dargınliķ , kırgınlık, dırdıŕ , ilgisizmisiniz ?
Bir de bunu deneyeyim inşallah işe yarar ...eşisin ynnda oldugunu hissettir bilsin canım üstüne şöyle dusme.nereye napıyosn sorgulama onu sıkma bu sekılde dısarı ıtme sadece
Zaten eşim aldatmıyor buna eminim işiyle alakalı sorunları var biliyorum sadece nasıl davranıcagımı bilmiyorumsende evlılıgını zora sokma canm neden kotu dusunduruyorsun her evlılık ve ilişkide olablck seyler bunlar. Borçlar vs bunlara canı sıkkındır kafasını dagıtıyor ıse buyuzdn ckmk ıstıyor olablır
evli değilim ama bır ılışkm vr aynı konulardayız bıraz senınle.. kesnlıkle kötu brsey yoktur canım benım.. bebegınız varmış ALLAH bağıslasın size..bıraz bebek iş falan yorduysa buyuzdendır ben duzelıcegıne ınanyrum snde ilgini eksıltme evdekı bence üzme kendını hayatımBir de bunu deneyeyim inşallah işe yarar ...
Her ewlilikte olduğu kadar ama işin tuhafı bu aralar çok iyiydik bi sorun yoktu
asla aldatyor demıyorum canım zaten yenı bır sorumluluk bebek iş sadece budur sorun dusundugu ıcını ferah tut Rabbım rızkıda verır bebek rızkı ile gelır. yanında oldugunu bılsın destek ol konusun karsılıklıZaten eşim aldatmıyor buna eminim işiyle alakalı sorunları var biliyorum sadece nasıl davranıcagımı bilmiyorum
Sağol canım benim allah isteyen herkesi anne baba olmayı nasip etsin inşallah... Umarım eski hayatımıza geri döneriz .. Zormus ya eşinin senden uzaklaştığını görmek bebek olmasa ne olursa olsun diyebilirsin ama artuk kendimden önce düşünmem gereken bir canlı var... İnşallah eskisi gibi oluruz...evli değilim ama bır ılışkm vr aynı konulardayız bıraz senınle.. kesnlıkle kötu brsey yoktur canım benım.. bebegınız varmış ALLAH bağıslasın size..bıraz bebek iş falan yorduysa buyuzdendır ben duzelıcegıne ınanyrum snde ilgini eksıltme evdekı bence üzme kendını hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?