- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Evet uzun zamandır eşim burada olmadığı için cinsel hayatımız aksadı. Yani bazı şeyler de oldu bu da beni çok yıprattı açıkçasıBide psikologa bende gitmiştim
Adam bende de en fazla cinsellik konuşmuştu
Evli insanların cinsel birlikteligi uzun süre yaşayamazlarsa sınırlarının yiprandigini söylemişti
Çalışmıyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Devrettim her şeyimi.Sorunun yada sorunların kaynağını bulmak lazım.
İşinden mi memnun değilsin ? Hayallerini mi gerçekleştiremedin ? Eşinden mi memnun değilsin ? Ailevi mi ?
Yada hepsi mi ?
Geçmişe takılı mı yaşıyosun ? Nedir yani seni bu hale getiren
Evdeyim demişsin çalışmıyo musun
hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.
Valla bikere ismi olan birine gittim izmirde.inanmazsın belki ama adama aynen şöyle dedim : siz bana ilaç verin çnkü şuan yaptığımız şeyler çok saçma geliyor.....(böle ellerime falan 3kere hafif hafif vuruyo , kendimi seviyorum de 3 kere diyo vs...)hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.
seanslar bir saat değil, 45 dakika :)oha 350 lira mı ?
1 saat mi 1 seans ?
bence senin psikoloğa falan ihtiyacın yok..
bir temiz sopa görür işini .. kendine acımayı bırak.. çişinide tutup durma prostatlı yaşlı amcalar gibi olursun yoksa :)
adam gitmiş e hoş gitmiş..
kazık mı yedin ? yemeyen mi var ?
bu kadar zoruna giden her ne ise acele etme zaman ver kendine..
Çalışmıyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Devrettim her şeyimi.
Evde oturuyorum sadece. Birikmişim var onu eritiyorum açıkçası, çalışmayınca da gidiyor. Eşime para yolluyordum güya bize bir hayat kuracaktı. Ayda 15 liraya yakın para. O kadar deli gibi çalışıyordum ki hepsini veriyordum. Ekmek almaya param kalmıyordu. Şimdi yollamıyorum tabi, her şey değişti.
Birikmişler bitince mecbur çalışacağım yine. Birkaç küçük iş yapıyorum bazen tabi. Evrak işi bitmiyor. 24 saat evdeyim. Dışarı çıkmıyorum. Bir bayramda çıktım. Daha doğrusu şöyle Tekirdağ taraflarına gittim yamaç paraşütü falan yaptım.
Ondan bile zevk alamadım yani, hep almış gibi davrandım
senelerde psikologa gittim hiç ne zaman adet oldun ne zaman sevıstın dıyen olmadıSaat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.
Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.
İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.
Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.
Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.
Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
seanslar bir saat değil, 45 dakika :)
Yalnızlık mıdır neyse artık beni mahvetti valla. Kendime de kızıyorum kızım sen salak mısın diyorum. Bir de işte bu kafayla birkaç hatalar da yaptım. Özelden söylerim.
O yüzden depresyondayım
işte benim kaybedeceğim hiçbir şeyim kalmadı, inan yani aile bağlarım kuvvetli değil. Bekar bir kadınım. Hani şu hayatta sıkı sıkıya tutunabileceğim bir amaç yok. Çocuğum falan da yok. Ayakkabı koleksiyonum için de üzülemem ki hehe :)Aslinda herkes depresif bence.kendimde normal degilim.normal gibi davraniyorum.kendinin ne oldugunu biliyorsun.
Akil sagligi giderse korkuyorum kendi kendimi terapiye aliyorum.bu da yetmezse destek tabi ki.siz aliyorsunuz destek ins duzelirsiniz.
Sizi tanimiyorum
Kaybedecegimiz seyler varsa kendimizi bosluga salmamaliyiz.
seanslar bir saat değil, 45 dakika :)
Yalnızlık mıdır neyse artık beni mahvetti valla. Kendime de kızıyorum kızım sen salak mısın diyorum. Bir de işte bu kafayla birkaç hatalar da yaptım. Özelden söylerim.
O yüzden depresyondayım
Selam damdan, okul iki hafta önce başladı.uuuffff
depresyondasın açıkça
kendine yeni hayat kurrrrr
hani senin okul ne oldu ayrıca
çık dışarı ne olursa olsun
git ağla bir yerde mesela
ama oturma evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?