- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
- Konu Sahibi queenofhaters
-
oha süper ya :) sevdim bunuBence şimdi şöyle güzel bir duş al
Tak kulaklığını
Hazırlan çık sokaklara boş boş dolaş.
Denizi izle yada bir ağacı iyi gelecektir eminim.
Bende hep böyle arabesk bir havam vardı eskiden
Ama ne zaman mutlu olmanın tadına vardım
Varya çekilmiyor o durum
Ben mesela her sabah asansörün aynasına bakıp seni çok seviyorum
Bugünde çok güzel olmuşsun maşaallah diyorum:)
Saçma ama inan bu bile iyi geliyor
Geçen gün unutmuşum eşim kendini sevdiğini söylemeyecek misin dedi
Aaa unutmuşum dedim
Döndüm aynaya kendimi ne kadar çok sevdigimi söyledim :)
Oyunda olsa vakit geçtikçe hoşuna gidiyor insanın
hmm kuaföre gitmek, alışveriş yapmak, turşu yemek, örgü örmek, fofenk yapmak, güzel kokular koklamak beni çok mutlu eder.derdin ne olursa olsun, ölüm var sonucta, demesi kolay nikita diyebilirsin, ama canin sagolsun gercekten, gerisi fasafiso.
sagligin yerindemi?
ailen yanindami? derdini tam bilmedigim icin, anlatmak istedigim aslinda , hani o gözardi ettigimiz önemli seyler varya, onlari siralayip notunu verince, insan daha iyi oluyor.
kendinden daha fazla önemsememeye gayret et, neler seni gercekten mutlu eder mesela?
Kendini mutluluğa adapte et.oha süper ya :) sevdim bunu
Bide mesela önceden başkaları için yaptığın şeyi haydi kalk şimdi kendin için yap...oha süper ya :) sevdim bunu
Kavga halinde sinirlenince bazıları;muayyen gününde herhalde,Canı koca istiyor galiba denilince insana kaba geliyorduSaat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.
Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.
İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.
Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.
Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.
Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.Pskolog pskiyatri hiç birine inanmıyorum.hepsini herşeyi denedim servet harcadım,bana iyi gelen tek şey ilaç oldu.sizinle aynı durumdayım sanırım gebelik depresyonuda eklendi , ama gebelik dolayısı ile ilaç kullanamıyorum , nasipse sağ salim doğurup bir an önce ilaç kullanıcam ve eski neşeme kavuşucam inşAllah....
yap iste, baya varmis, kafan dagilirhmm kuaföre gitmek, alışveriş yapmak, turşu yemek, örgü örmek, fofenk yapmak, güzel kokular koklamak beni çok mutlu eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?