Sohbet ederken konu acilinca da böyle konusuruz, kendi de bilir. Gecmisi degistiremeyiz buna birsey diyemem fakat bugününü de annesiyle yine iyi geciremiyor. en ufak bir güccüzlügünü hissettiginde annesi eski seyleri yasatiyor.
Cok acayip, güssüzsen seni aninda eziyor, esim buna firsat vermemeye calisiyor. Asla ona ihtiyacin oldugunu hissettirmemem lazim, baska türlü iyi gecinmez seninle. Nasil olsa beni istiyor diyip veriyor gazi. Aile olmak demek onun gözünde cok baska. Ben ne zaman sinir koysam beni sucladilar aile olmak istiyoruz sen böyle yapiyorsuna geldi laf. Diger türlü yakin olunca da yüzüme bakmiyor. Benim de cok psikolojimi bozdu. Bir de sunu gördüm cok acik bir sekilde kavga cikarir, babasini da doldurup salar esime büyük kavga olur esim gözümün önünde görürüm nasil kapana kisildigini. O konu acilirsa eger tek duydugum esimin sucu oldugu. E siz aradiniz siz yaptiniz diyince hmm öyle mi olmustu demisti babasi. Günah kecisi ailenin cünkü. Kendi cikardiklari kavgayi esimin baslattigini cok savunurlar. Cok ama cok yasadim bu durumu. Hatta annem de sahit oldu bir kere. Hicbir sekilde mantigim ermiyor esimi koruyamadim hicbirseyden birseyler oluyor ve biz aninda sebebi oluyoruz. Cok bilirim normal kahvaltimizi yaparken aniden gelen telefonlarla tüm gün kavga edildiginin sonra da sucun esimde oldugunun kaygayi esim cikardi oluyor, ya biz dizi izliyorduk o ara ne ara neyimizden rahatsiz oldunuz. Sadistce aci cekmemizden besleniyor demekten baska birsey kalmiyor elime. Ailede kimsenin sesi cikmiyor. Herkes mum.